victor hogo
کاربر سایت
رفته تو maintenanceداره تخفیف های هفته جدید راه میندازن بابا یکم صبور باشید
رفته تو maintenanceداره تخفیف های هفته جدید راه میندازن بابا یکم صبور باشید
برای من یهو لاگ اوت شد . منم پسورد این اکانتم اصلا یادم نمیومد . بدبختی بعد نیم ساعت کانکت شد . لحظاته پر استرسی بودبرا شما هم الان به psn كانكت نميشه?!
ظاهرا مسدودش کردن استور سونی رو. استور استیم هم فیلتر شده به طور کامل. gamespot رو هم برای بار هزارم فیلتر کردن دوباره. رم کردن کلا!استور بالا نمیاد
فروم ubi هم فیل خشک شده
فکر میکنم دارن یه سیستم جدید رو دوباره امتحان میکنن !
به ISP مربوطه فکر کنمظاهرا مسدودش کردن استور سونی رو. استور استیم هم فیلتر شده به طور کامل. gamespot رو هم برای بار هزارم فیلتر کردن دوباره. رم کردن کلا!
به isp اینطوری مربوطه که بعضیاشون زودتر فیلترینگ رو اعمال می کنن. وقتی دستور بهشون می دن بعضیا سریع اعمال می کنن و بعضیام دیرتر. ولی در کل فرقی نداره روی چه isp باشید. در نهایت روی همشون مسدود می کنن.به ISP مربوطه فکر کنم
چون من بعد از قطعیه دیروز مشکلی با استور ندارم
من خودمم بین فیفا 17 و جی تی ای موندم جفتش 30 تاسدوستان به نظرتون GTA V رو که 50 درصد اف شده بخرم در استور یا Last Of US؟ البته GTA رو توی PC بازی کردم ولی آنلاینشو نه و با رزولوشن پایین و کیفیت معمولی
مورتال کمبت هم بهش اضاف کنه . این سه تا دیجیتالی چون یه عمری بازی میکنی ولی بازی هایی که تموم میشه دیسکتی بگیری که تا تموم کردی دیسکت رو با بازی جدید عوض کنیمن خودمم بین فیفا 17 و جی تی ای موندم جفتش 30 تاس
gta رو میشه با همین قیمت کارکردشو گرفت و بازی کرد و تموم شد رد کرد به نظرم تنها بازیهایی که باید دیجیتالی خرید ریسینگ و فوتبال که هر موقع خواست واسه ننوع یه ریسی یا مسابقه ای بد هی مجبور نباشی بره دیسک عوض کنه آدم
ظاهرا مسدودش کردن استور سونی رو. استور استیم هم فیلتر شده به طور کامل. gamespot رو هم برای بار هزارم فیلتر کردن دوباره. رم کردن کلا!
بعضی isp ها هنوز نبستن. با isp دیگه تست کردم فعلا بازه.به تدریج همشون می بندن. اتهام خروج ارز و فروش عناوین غیر مجاز دارن می چسبونن به فروشگاه های خارجی. بهانست البته. سهم می خوان.واسه من استور سونی بدون مشکل باز میشه
۱۱۰ ٪ جی تی اونم انلاینشدوستان به نظرتون GTA V رو که 50 درصد اف شده بخرم در استور یا Last Of US؟ البته GTA رو توی PC بازی کردم ولی آنلاینشو نه و با رزولوشن پایین و کیفیت معمولی