داداش اصلا اکانت ریجن نداره فقط ظرفیتی هست ظرفیت۱و۲و۳دوستان دانلود بازی از اکانت ریجن دو سرعتش بیشتر ریجن یکه درسته ؟ چون سرورش به ایران نزدیک تره واس همین گفتم
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
داداش فکر نکنم لایسنس اکانت بعد از پاک شدن از کنسول باقی بمونه(اگه اینجوری بود که خیلی خوب میشد ) ولی فک کنم تنها راه شما فرمت کردن هارد کنسول و برگردوندن به تنظیمات کارخونستاگر کسی راه حلی به ذهنش میرسه بگه لطفا
اکثر بازی های free to play آنلاین و از نوع پول بده تا برنده بشی هستندوستان این بازی های free to play که تو psn هست مثل let it die یا dinesty wrior ،و dead or alive فقط انلاینه یا به صورت تکنفره هم می شه بازی کرد ؟
به نظرم کنسولتو از اول ریست کن.!!!!!!!اگر کسی راه حلی به ذهنش میرسه بگه لطفا
دمت گرم راه حل خوبی دادیداداش فکر نکنم لایسنس اکانت بعد از پاک شدن از کنسول باقی بمونه(اگه اینجوری بود که خیلی خوب میشد ) ولی فک کنم تنها راه شما فرمت کردن هارد کنسول و برگردوندن به تنظیمات کارخونست
مشكل فني خود سرويس استورهچه بلایی سر استور اومده ؟ چرا بدون چیزشکن باز نمی شه ؟ اینم مسدود کردن ؟
https://store.playstation.com/
من به استور نمی تونم وصل بشم با مرورگر. البته دوستمون می فرمایند که ظاهرا مشکل فنی خود سونی هست.برا شما هم الان به psn كانكت نميشه?!
من كلا نميتونم به psn وصل بشم!من به استور نمی تونم وصل بشم با مرورگر. البته دوستمون می فرمایند که ظاهرا مشکل فنی خود سونی هست.