همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

بعضی isp ها هنوز نبستن. با isp دیگه تست کردم فعلا بازه.به تدریج همشون می بندن. اتهام خروج ارز و فروش عناوین غیر مجاز دارن می چسبونن به فروشگاه های خارجی. بهانست البته. سهم می خوان.
بعيد ميدونم
مخابرات پيشتازه در فيلتر كردن اگه خبري باشه ولي الان من هم اصفهان هم تهران كه مخابرات دارم مشكلي ندارم
احتمالا مشكل داخلي isp هست و بزودي رفع ميشه

دوستان من یه مشکلی دارم اینکه تو بازی مثل titanfall 2 توی منوی بازی پینگ من رو با سرور لندن 99 میندازه حداکثر 105 میندازه
ولی داخل match پینگم 200 عه
اینم تست 8.8.8.8

59l2_untitled.jpg

دوستان من یه مشکلی دارم اینکه تو بازی مثل titanfall 2 توی منوی بازی پینگ من رو با سرور لندن 99 میندازه حداکثر 105 میندازه
ولی داخل match پینگم 200 عه
اینم تست 8.8.8.8

59l2_untitled.jpg
نگاه یک حالت هست اونم اینه که نتت وقتی تحت فشار قرار میگیره پینگش میره بالا برا من یه مدتی همینطور شده بود رو بازی اخرین ما که پینگم رو 120 بود بعد از وصل شدن به سرورا بازی میرفت رو 500
اما نگاه تو با این پینگ هم یه تستی بگیر ببین رو این چنده:
ping 146.66.152.1 -t
این ماله سرور اروپاست معمولا تو بازی هرچی این پینگه نشون بده تو بازی هم همینه...

سلام من بازی درایوکلاب دارم که رجینش 3 هست میخوام با استور dlc دانلود کنم 2تا اکانت یکی ژاپن و چین ساختم اما باز نمیشه دانلود کرد راهنمایی کنید اکانت چه کشوری بسازم؟

سلام
من الان اکانت خودم که روی کنسولم فعاله رو روی کنسول دوستم فعال کردم که یک بازی از اکانت خودم رو داخل کنسولش داشته باشه. بازی رو زدم دانلود ولی کنار بازی علامت قفل داره. و اینکه الان به کنسول خودم دسترسی ندارم.
الان چه کاری باید بکنم که دوستم بتونه بازی اکانت من رو روی کنسولش داشته باشه و بتونه بازی کنه؟

سلام
من الان اکانت خودم که روی کنسولم فعاله رو روی کنسول دوستم فعال کردم که یک بازی از اکانت خودم رو داخل کنسولش داشته باشه. بازی رو زدم دانلود ولی کنار بازی علامت قفل داره. و اینکه الان به کنسول خودم دسترسی ندارم.
الان چه کاری باید بکنم که دوستم بتونه بازی اکانت من رو روی کنسولش داشته باشه و بتونه بازی کنه؟

اگه به کنسول دسترسی نداری و عجله داری که بتونه بازی کنی، از طریق سایت سونی باید دی اکتیو کنی اکانتت رو و بعد اکانتت رو روی دستگاه دوستت اکتیو کنی ولی دیگه تا 6 ماه از سایت سونی نمیتونی دی اکتیو کنی

اگه به کنسول دسترسی نداری و عجله داری که بتونه بازی کنی، از طریق سایت سونی باید دی اکتیو کنی اکانتت رو و بعد اکانتت رو روی دستگاه دوستت اکتیو کنی ولی دیگه تا 6 ماه از سایت سونی نمیتونی دی اکتیو کنی
ممنون.
کجا باید سایت برم و دی اکتیو کنم؟ ببخشید میتونید دقیق تر بگید انجام بدم؟ ممنون میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or