همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

به بهتر یا بدترش کاری ندارم فقط منظورم اون راهنمایی اشتباهت بود که گفتی کنسولی که با گیفت خرید کرده و اکانت هکی هم روش داره بن نمیشه!
نگاه همه چیز شانسه چون تا حالا دوستایه من اینطوری نشدن و از کسی هم نشدیم حالا که تو این اتفاق برات پیش اومده پس میشه گفت واقعا شانسیه و ممکنه برایه همه اتفاق بیفته

سلام دوستان من اکانت اصلیم ریجن ۲ هست می خواستم ببنیم من الان یه اکانت ریجن ۱ بسازم باهاش خرید کنم می تونم منتقل کنم چیزایی که خریدمو تو اکانت اصلیم ؟
چند تا دیسک ریجن ۲ دارم واسه همین اکانت ریجن ۲ ساختم و هنوز نه خرید نه سیو دارم از همین الان اکانت اصلمو ریجن ۱ بزارم بهتر نیست ؟

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال فنی
اگه وسط دانلود در حالی که دستگاه رو گذاشتیم رو rest mode و داره بازیه پر حجمی دانلود میکنیم مثلا 10 گیگ بازی رفته و یه دفعه ارتباط قطع شه یا مثلا باتری شارژ مودم تموم بشه چی میشه دانلود به حالا pause مکث در میاد یا فایل خراب میشه؟

دوستان یه سوال فنی
اگه وسط دانلود در حالی که دستگاه رو گذاشتیم رو rest mode و داره بازیه پر حجمی دانلود میکنیم مثلا 10 گیگ بازی رفته و یه دفعه ارتباط قطع شه یا مثلا باتری شارژ مودم تموم بشه چی میشه دانلود به حالا pause مکث در میاد یا فایل خراب میشه؟
دانلود STOP میشه و بعدا که زدی دانلود از ادامه اش میره ! یعنی خراب نمیشه !!!

سلام و خسته نباشید.من یه پی اس فور ریجن یک خریدم و روش بازی هایه اکانتی نصب کردم.تعداد بازی ها ده تا بود و اون نه تا گزاشت و گفت جا نداره.حالا سئوال من اینه میخواستم ببینم میشه به اینترنت وصل شم؟؟؟.مشکلی برای بازی ها پیش نمیاد؟؟؟پاک نمیشن؟؟؟لطفا جواب بدید با تشکر.
تا اونجا که من میدونم کنسول یه فضایی رو برای کارهای خودش خالی نگه داشته و از اون فضا استفاده میکنه و مشکلی پیش نمیاد مگر اینکه بخواهی آپدیتی یا چیزی نصب کنی که نیاز به فضای خالی داشته باشه

عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت دو دوست عزیز Blechh و aliahmadi2.
باید عرض کنم که بن شدن کنسول مربوط میشه به یکی موارد بن شدن که [Account or Financial Scamming/Fraud] هستش.
بر اساس تحقیقی که کردم تنها زمانی بن میشید که طرفی که اکانتش رو پرایمری کردین به سونی گزارش کنه.
سونی میپرسه که آیا اطلاعاتی در اختیار کسی قرار دادید یا نه؟
اگر به این مورد پاسخ صحیحی داده بشه اصولا کنسول اون طرف بن میشه.
یکی از موارد جلوگیری از بن شدن اینه که ببینید طرف پسورد رو عوض کرده یا نه.
اگر نکرده باشه مشخصی حتی روحش هم خبر دار نیست.
من خودم امروز بیخیال 2 تا اکانت شدم پسورداش عوض شده بود.
به ریسکش نمیارزه.
شما اکانت رو از کنسولتون دی اکتیو کنید حتی بعد از عوض کردن پسورد مشکلی پیش نمیاد چون دیگه اون شخص چیزی رو نمیتونه اثبات کنه.
خب اگه فقط اکانت رو دی اکتیو کنیم بازی ها هم میپره یا فقط پلاس میپره ؟

Last edited by a moderator:
سلام دوستان من اکانت اصلیم ریجن ۲ هست می خواستم ببنیم من الان یه اکانت ریجن ۱ بسازم باهاش خرید کنم می تونم منتقل کنم چیزایی که خریدمو تو اکانت اصلیم ؟
چند تا دیسک ریجن ۲ دارم واسه همین اکانت ریجن ۲ ساختم و هنوز نه خرید نه سیو دارم از همین الان اکانت اصلمو ریجن ۱ بزارم بهتر نیست ؟
دوستان يه راهنمايي مي كنيد
قيمت بازي ها تو استور ريجن ١ و ٢ چقدر تفاوت دارن

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان يه راهنمايي مي كنيد
قيمت بازي ها تو استور ريجن ١ و ٢ چقدر تفاوت دارن

Sent from my iPhone using Tapatalk
با اجازه دوست عزیز من حواب میدم چون هردو اکانت رو دارم تفاوت رو دقیق میدونم

یک بازی Day one همیشه تو ریجن 2 بالای 30 تومن گرون تر از ریجن 1 هست
پلاز هم یکساله حدود 40 تومن تفاوت قیمت دارن

• Like
Reactions: a1irezak
دوستان یه سوال فنی
طبق تجربه شخصی امکان خراب شدن دیتا وجود داره

سلام بچها یه سوال فنی
توی دستگاه یه اکانت هکی پرایمری کردم خوب حالا که میخام دی اکتیوش کنم از کنسولم طرف پسوردشو عوض کرده و نمیشه دی اکتیو کرد. من هم یوزر رو پاک کردم از دستگاه
یعنی الان این اکانت روی دستگاه منه هنوز؟یا کلن پاک شده ؟
فرق دی اکتیو کردن با delete user چیه؟
ممنون

یا بعد از شش ماه به طور خودکار دی اکتیو میشه

دوستان به سوال زیرم خاهشا جواب بدین
سلام.دوستان یه سوال....
من رو کنسولم 7-8 تا اکانت هکی دارم و البته اکانت خودم که خیلی بهش وابسته هستم.داداشم هم رو کنسولش 3-4 تا بازی قانونی داره و البته اکانت خودش که اونم خیلی بهش وابسته هست.الان میخام کنسولم رو بدم داداشم و مال اونو بگیرم چون من خودم زیاد اهل بازی نیستم و فقط فوتبال میزنم.حالا راهی داره که وقتی کنسول ها رو عوض کردیم هر کس اکانت خودش رو داشته باشه و هیچ محدودیتی برامون پیش نیاد و این وسط هیچ بازی هم از بین نره؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

• Like
Reactions: jarrah

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or