من چرا نمیتونم به psn وصل شم؟
تو تست همه چی اوکی هست اما فقط psn رو faild میزنه
لطفا کمک کنین.
امروز دوباره وصل شد اما همین کنسول رو خاموش کردم بعد دوباره روشن کردم وصل نشد.
من چرا نمیتونم به psn وصل شم؟
تو تست همه چی اوکی هست اما فقط psn رو faild میزنه
داداش اون دوستت اکانت هکیش بن شده نه خوده کنسول درصد اینکه سونی بیاد کنسول رو بن کنه نزدیک به صفرهالان این دوست من اکانت که بازی رو با هم خریدیم باهاش بازی میکرد روی دستگاهش هم اکانت هکی خریده بود الان اکانت هم با دستگاهش بن شده یعنی این چند تا بازی با هم وخریدیم هم از بین رفته ؟
خدا رو شکر دستگاهم بن نمیشه
داداش اون دوستت اکانت هکیش بن شده نه خوده کنسول درصد اینکه سونی بیاد کنسول رو بن کنه نزدیک به صفره
من داشتم با تو صحبت میکردم میایی جواب منو میدی؟کی گفته؟
جدیدا کنسول رو هم بن میکنه سونی
من داشتم با تو صحبت میکردم میایی جواب منو میدی؟
اطلاعات غلط چیه؟!!!اولا که داری اطلاعات غلط میدی
دوما دو سه تا پست بری بالاتر میبینی که من جواب SON OF HEAV3N دادم و در ادامه جوابش بود
اطلاعات غلط چیه؟!!!
سونی اکانتی که یوزر هکی باشه رو در صورتی که یوزر بفهمه اکانتش هک شده و طرف بره ریپورت کنه قفل میکنه بن هم نمیکنه برا یوزر اصلی اگه از اکانت های ویزا هکی استفاده کنی که سونی میاد اکانت رو بن میکنه درصد اینکه سونی بیاد کنسول رو بن کنه پایینه که اونم دو حالت داره یا کنسول از هک برزیلی باشه یا از همون موقعه ای که کنسولتو گرفتی همش از راه هایه هکی بازی کرده باشی و یک دلار هم خرج psn نکرده باشی...
من خودم یه عمره تو کاره کنسولم اگه این چیزا رو نفهمم که دیگه هیچی مگه الکیه سونی بیاد کنسول رو بن کنه؟؟؟
از رو باد هوا حرف نزن
دارم میگم کنسول بن میشه نمیگم نمیشه ولی اینطوری نیست که هر کی اکانت داشت بن بشه...توی همین تاپیک چند نفر اومدن اعلام کردن کنسولشون بن شده
اصلا یکی از دوستای خودمم 5 تا اکانت رو دستگاهش بود(هکی) به خاطر تعویض جیمیلشون بن شد کلا دستگاهش
دارم میگم کنسول بن میشه نمیگم نمیشه ولی اینطوری نیست که هر کی اکانت داشت بن بشه...
اصلا خوندی من چی نوشتم داداشم؟؟؟
داداش تو حالت خوش نیست من همون کامنت اولی گفتم درصدش نزدیک به صفره حالا داری حرف خودم رو بهم میگی؟توهم میخونی من پی میگم؟
میگم از طریق استفاده از این اکانتها هم کنسول رو بن میکنه ولی درصدش پایینه
داداش تو حالت خوش نیست من همون کامنت اولی گفتم درصدش نزدیک به صفره حالا داری حرف خودم رو بهم میگی؟
ما همینجوریش با ترس و لرز اکانت هکی اکتیو میکنیم تو رفتی از کردیت کارتش استفاده کردی پول یارو رو تموم کردی رفته!من کونسولم اکانت هکی روش بود با کردیت کارتش خرید کردم پسورد و میلشم تغییر دادم بعد 10 روز کنسولم بن شد با لایو سونی حرف زدم گفت دلیلش استفاده از کردیت کارت بدون اجازه (غیر قانونی بوده) بوده و به هیچ وقت از بن در نمیاد.