همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان دموی بازی Resident Evil 7 که دیشب معرفی شد اومده روی استور اروپا و برای گرفتنش باید پلاس اروپا داشته باشید.

برای استور آمریکا هم که به احتمالا بسیار زیاد امشب (آخر شب) با آپدیت شدن استور میاد.

فقط یادتون باشه باید حتماً واسه دانلودش عضو سرویس پلاس باشید!

• Like
Reactions: Behnams923
با درود
دوستان یه مشکل خیلی عجیبی پیدا کردم
برای استفاده از پلاس 30 روزه یه اکانت دیگه با pc ساختم ولی الان هر کاری میکنم با ps4 نمیتونم واردش بشم که از پلاس استفاده کنم
این ارور رو میده:Cannot sign in using another players sign-in ID
طبق ارور میگه که یک یوزر دیگه وارد اکانت شده در صورتی که اینطوری نیست
حالا چیکار کنم؟
ویرایش:مشکلم حل شد باید یه یوزره دیگه میساختم

آخرین ویرایش:
سلام و خسته نباشید.من یه پی اس فور ریجن یک خریدم و روش بازی هایه اکانتی نصب کردم.تعداد بازی ها ده تا بود و اون نه تا گزاشت و گفت جا نداره.حالا سئوال من اینه میخواستم ببینم میشه به اینترنت وصل شم؟؟؟.مشکلی برای بازی ها پیش نمیاد؟؟؟پاک نمیشن؟؟؟لطفا جواب بدید با تشکر.

• Like
Reactions: idahadi21
سلام
اين قضيه ماليات چيه؟
تا يه مدت قبل اصلا ماليات نميگرفت ازم، الان هرچي بخوام بخرم ازم ماليات ميگيره.
راهي نيست انجام بدم ديگه ماليات نگيره؟
مثلا دو شب پيش يه 20 دلاري خريدم، باهاش يه plus سه ماهه گرفتم 1.43 اضافه كرد به قيمت خريدش.

درضمن کسی که هم از اکانت هکی استفاده کنه و هم با گیفت کارت از psn بازی بگیره کنسولش بن نمیشه
البته این چیزیه که من تجربه کردم و تا حالا ندیدم کسی اینجوری استفاده کنه و کنسولش بن بشه
خیر دوست عزیز اینطور که میگین نیست. من کنسول قبلیم هم با گیفت کارت از psn خرید میکردم و هم در حد دو سه تابازی اکانت هکی روش فعال کرده بودم که سونی کنسولم رو بن کرد و وقتی با ساپورت سونی صحبت کردم گفتن Terms of use رو زیرپا گذاشتین و امکانش نیست انبن کنن.
به دوستان پیشنهاد می کنم که کلا بیخیال هر گونه اکانت بشید و فقط خودتون گیفت بخرید و استفاده ش کنید. (حتی به افرادی که میگن اکانت قانونی هم داریم اعتماد نکنید)
اکثر بازی ها هم که تو یه بازه های زمانی تخفیفات خوبی میخورن و میتونید با ارزون ترین قیمت بازی ها رو خرید قانونی کنید.

خیر دوست عزیز اینطور که میگین نیست. من کنسول قبلیم هم با گیفت کارت از psn خرید میکردم و هم در حد دو سه تابازی اکانت هکی روش فعال کرده بودم که سونی کنسولم رو بن کرد و وقتی با ساپورت سونی صحبت کردم گفتن Terms of use رو زیرپا گذاشتین و امکانش نیست انبن کنن.
به دوستان پیشنهاد می کنم که کلا بیخیال هر گونه اکانت بشید و فقط خودتون گیفت بخرید و استفاده ش کنید. (حتی به افرادی که میگن اکانت قانونی هم داریم اعتماد نکنید)
اکثر بازی ها هم که تو یه بازه های زمانی تخفیفات خوبی میخورن و میتونید با ارزون ترین قیمت بازی ها رو خرید قانونی کنید.
کنسوالتو بن کرد یا اکانتتو؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or