خخخ آخه اینو خودم هک کردم وقتی وارد میلیش شدم جو گرفتمما همینجوریش با ترس و لرز اکانت هکی اکتیو میکنیم تو رفتی از کردیت کارتش استفاده کردی پول یارو رو تموم کردی رفته!
سلام، دوستان من 19 دلار تو اکانتم داشتم ولی بدون اینکه خرج کرده باشم رفته.. راهی هست بفهمیم چی شده؟
خیر دوست عزیز اینطور که میگین نیست. من کنسول قبلیم هم با گیفت کارت از psn خرید میکردم و هم در حد دو سه تابازی اکانت هکی روش فعال کرده بودم که سونی کنسولم رو بن کرد و وقتی با ساپورت سونی صحبت کردم گفتن Terms of use رو زیرپا گذاشتین و امکانش نیست انبن کنن.درضمن کسی که هم از اکانت هکی استفاده کنه و هم با گیفت کارت از psn بازی بگیره کنسولش بن نمیشه
البته این چیزیه که من تجربه کردم و تا حالا ندیدم کسی اینجوری استفاده کنه و کنسولش بن بشه
کنسوالتو بن کرد یا اکانتتو؟؟؟؟خیر دوست عزیز اینطور که میگین نیست. من کنسول قبلیم هم با گیفت کارت از psn خرید میکردم و هم در حد دو سه تابازی اکانت هکی روش فعال کرده بودم که سونی کنسولم رو بن کرد و وقتی با ساپورت سونی صحبت کردم گفتن Terms of use رو زیرپا گذاشتین و امکانش نیست انبن کنن.
به دوستان پیشنهاد می کنم که کلا بیخیال هر گونه اکانت بشید و فقط خودتون گیفت بخرید و استفاده ش کنید. (حتی به افرادی که میگن اکانت قانونی هم داریم اعتماد نکنید)
اکثر بازی ها هم که تو یه بازه های زمانی تخفیفات خوبی میخورن و میتونید با ارزون ترین قیمت بازی ها رو خرید قانونی کنید.
اگه یه بار دیگه متنی که نوشتم رو به دقت بخونی متوجه میشی که نوشتم کنسولم رو بن کردهکنسوالتو بن کرد یا اکانتتو؟؟؟؟
کنسول بن بشه به درک قیمت اکانت من سه برابر یه کنسولهاگه یه بار دیگه متنی که نوشتم رو به دقت بخونی متوجه میشی که نوشتم کنسولم رو بن کرده
به بهتر یا بدترش کاری ندارم فقط منظورم اون راهنمایی اشتباهت بود که گفتی کنسولی که با گیفت خرید کرده و اکانت هکی هم روش داره بن نمیشه!کنسول بن بشه به درک قیمت اکانت من سه برابر یه کنسوله