همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

با درود
دوستان امروز خواستم دستگاه رو وصل کنم به نت که ارور ws-37397-9 داد
اول فکر کردم مشکل از سروراست ولی بعد یه ساعت که چک کردم دیدم بازم مشکل پابرجاست
با pc رفتم داخل سایت استور سونی ارور زیر رو داد ولی با نرم افزار رفع محدودیت وصل شدم راحت وارد سایت استور شد
حالا بنظرتون مشکل از ispه؟
برای رفعش چیکار کنم
0ij3_store.png

سلام دوستان من چنتا دیسک دست دوم گرفتم که موج داشتن مشکلی که دست گاه پیدا نمی کنه؟
امتحان کردم بازی راحت اجرا میشه
با درود
فکر نکنم مشکل خاصی باشه خودمم چندتا بازی همینطوری کرایه گرفتم مشکلی نداشتن،یه بازی آکم که انداختم تو دستگاه درش که اوردم خودش موج دار شده بود

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: hoshmand39
.
مچکر از توضیح اتون.
داداش الان من اکانتم امریکاست نمیتونم تغییر بدم به کشوری دیگه که بتونم کد و استفاده کنم ؟؟!

اگه این کد مثل DLC ها باشه، میتونی یه اکانت ریجن 2 بسازی و بعدش اکتیوش کنی روی دستگاهت و ازش استفاده کنی

ولی اینو مطمعن نیستم واسه این کدها هم میشه یا نه امتحان نکردم

• Like
Reactions: emad-360
بچه ها من با یکی از رفقا بازی شریکی قانونی خردیم اکانتش روی دستگاه من پرایمری هست

این رفیق ما اکانت هکی خریده بود امروز بن شده
میخوام بدونم مشکلی برا ps4من پیش نمیاد اگه دستگاه رو بن کنند سونی اون دستگاهی که روش اکانت دوستم پرایمری رو هم بن میکنه یا اون دستگاهی که روش اکانت هکی هست فقط رو بن میکنه

من دستگاه پیشم نیست چک کنم

بچه ها من با یکی از رفقا بازی شریکی قانونی خردیم اکانتش روی دستگاه من پرایمری هست

این رفیق ما اکانت هکی خریده بود امروز بن شده
میخوام بدونم مشکلی برا ps4من پیش نمیاد اگه دستگاه رو بن کنند سونی اون دستگاهی که روش اکانت دوستم پرایمری رو هم بن میکنه یا اون دستگاهی که روش اکانت هکی هست فقط رو بن میکنه

من دستگاه پیشم نیست چک کنم

تا اونجایی که من میدونم فقط دستگاه بن میشه و سونی کاری به PSN ID ها نداره

کدوم دستگاه دستگاهی که اکانت هکی روش هست یا دستگاه من؟

دستگاه بن میشه نه اکانت

یعنی سونی آی دی اون دستگاهیی که به اینترنت وصل شده رو بن میکنه کاری نداره که اکانتت کجا اکتیوِ

دستگاه بن میشه نه اکانت

یعنی سونی آی دی اون دستگاهیی که به اینترنت وصل شده رو بن میکنه کاری نداره که اکانتت کجا اکتیوِ

اکانت هکی روش هست

Last edited by a moderator:
اکانت هکی روش هست

الان این دوست من اکانت که بازی رو با هم خریدیم باهاش بازی میکرد روی دستگاهش هم اکانت هکی خریده بود الان اکانت هم با دستگاهش بن شده یعنی این چند تا بازی با هم وخریدیم هم از بین رفته ؟

خدا رو شکر دستگاهم بن نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or