مشکله از ISP هستمن نمیتونم با کنسول وصل شم تست هم که میزنم میگه psn شلوغه ولی با گوشی راحت کانکت میشم مشکل چیه ؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
خیردوستان یک سوال در مورد بازی های آنلاین :
سرعت دانلود در مصرف نت در بازی آنلاین تاثیر داره ؟ یعنی سرعت به فرض 500 کیلو بایت مصرف بیشتری نسبت به سرعت 200 کیلوبایت داره؟
منظورم مصرف دوبرابره ، وگرنه ده بیست مگ اینور یا اونور تر اشکالی نداره . کسی امتحان کرده ؟
دوستان یک سوال در مورد بازی های آنلاین :
سرعت دانلود در مصرف نت در بازی آنلاین تاثیر داره ؟ یعنی سرعت به فرض 500 کیلو بایت مصرف بیشتری نسبت به سرعت 200 کیلوبایت داره؟
منظورم مصرف دوبرابره ، وگرنه ده بیست مگ اینور یا اونور تر اشکالی نداره . کسی امتحان کرده ؟
اکانت ریجین 2 رو از توی ستینگ PSN پرایمری کنسلام دوستان
من نسخه فیزیکی battlefield hardline رو خریدم که ریجن 2 هست
اما اکانت من ریجن 1 ـه
EA یکی از DLC های گیم رو تا 1 هفته مجانی کرده یعنی اگه دانلود و نصب کنیم، ماله خودمون میشه
منتها من با اکانت اصلیم نمیتونم DLC Getaway رو نصب کنم. روی waiting to install میمونه
یه اکانت ریجن 2 هم ساختم با اون یکی اکانت میشه نصبش کرد اما وقتی بر میگردم اکانت اصلیم، DLC رو نمیشناسه
چیکار کنم؟
کار کرد دست شما درد نکنهاکانت ریجین 2 رو از توی ستینگ PSN پرایمری کن
به نظر شما از کجا می شه تشخیص داد که دستگاه نو هست یا دست دوم می شه دوستانی که اطلاع دارند می شه سریع راهنمایی کنند
روش فهمیدن ریجین با همون کره زمین پشت دیسکه! اگه ALL باشه همون ریجین 1 ه بقیه ریجین ها هم ک معلومنکار کرد دست شما درد نکنه
من 2 سوال دیگه دارم
از روی قاب نسخه فیزیکی چطور میشه ریجن رو تشخیص داد؟
روی قاب این هاردلاین نوشته CUSA 00633 اما پشتش عکس کره زمین با شماره 2 نوشته
روی قاب فیفا 16 هم سریال نمیبینم اما پشتش نوشته ریجن all.
این یعنی رو هر اکانتی تابع ریجن همون اکنته؟
یکی هم اینکه چطور میتونم بفهم چه کنسولایی به اکانتم متصل اند؟ به خاطر بحث اکانت هکی ها میگم بیچاره نشم
Sign In: Sony Entertainment Networkدوستان من به یک مشکل بر خوردم
نمیتونم اکانتم رو روی کنسولم پرایمری کنم!؟
میزنم میگه رو یه دستگاه دیگه اکتیو شده در صورتی که من فقط پی اس 4 و ویتا دارم
تو سایت پلی استیشن هم فقط دستگاه خودم رو اکانتم ثبت شده
چه راه حلی هست+؟
نبود قبلا هم رفتم نبود.چنین گزینهایSign In: Sony Entertainment Network
اینجارو چک کن اگه deactivate all بود که بزن و دستگاه خودتو پرایمری کن اگه نبود که به احتمال زیاد اکانتتو هک کردن
پ.نزاین جدید استور هم قشنگه
کاری نمیتونی بکنی باید 6 ماه وایستی تا دوباره گزینش بیاد میتونی با ساپورت سونی هم حرف بزنی و ریپورت کنی ولی فکرنکنم کاری بکنننبود قبلا هم رفتم نبود.چنین گزینهای
چاره کار چیه ؟لعنتی