همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان یک سوال در مورد بازی های آنلاین :

سرعت دانلود در مصرف نت در بازی آنلاین تاثیر داره ؟ یعنی سرعت به فرض 500 کیلو بایت مصرف بیشتری نسبت به سرعت 200 کیلوبایت داره؟

منظورم مصرف دوبرابره ، وگرنه ده بیست مگ اینور یا اونور تر اشکالی نداره . کسی امتحان کرده ؟

من نمیتونم با کنسول وصل شم تست هم که میزنم میگه psn شلوغه ولی با گوشی راحت کانکت میشم مشکل چیه ؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
مشکله از ISP هست

سرعت دانلود در مصرف نت در بازی آنلاین تاثیر داره ؟ یعنی سرعت به فرض 500 کیلو بایت مصرف بیشتری نسبت به سرعت 200 کیلوبایت داره؟

منظورم مصرف دوبرابره ، وگرنه ده بیست مگ اینور یا اونور تر اشکالی نداره . کسی امتحان کرده ؟
خیر
اصله قضیه این هست که پینگه شما چند باشه.

• Like
Reactions: xxxmah

مسلما وقتی سرعت بیشتر باشه دیتای عبوری نیز بیشتر است ولی سوال شما جواب دقیق و قطعی ندارد.
بعضی بازی ها دیتای مشخصی را رد و بدل میکنند و برخی بازی ها اطلاعات بیشتر از حد نیاز برای آنلاین؛ جدای از این مورد خود کنسول نیز مقداری از اینترنت شما را مصرف میکند.
برای پیدا کردن جواب دقیق خودتون از طریق مودم/روتر محدودیت سرعت ایجاد کنید و در بازه زمانی یک یا دو ساعته بازی مورد نظرتون رو بازی کنید و مصرف این مدت زمان را مقدار مشابه همین مقدار زمان بدون محدودیت سرعت مقایسه کنید.

• Like
Reactions: xxxmah
چند وقته سرعت دانلود رو کنسول پایین اومده در صورتی که قبلا این طور نبود و عادی بود. نکته جالب تر اینه که وقتی با psx هم لینک دانلود دیتایی رو میگیرم و میخام با کامپیوتر دان کنم بازم سرعت پایینه مورد دومی برا عجیبه یکم. ممنون میشم راهنمایی کنید

Sent from my D6603 using Tapatalk

سلام دوستان
من نسخه فیزیکی battlefield hardline رو خریدم که ریجن 2 هست
اما اکانت من ریجن 1 ـه
EA یکی از DLC های گیم رو تا 1 هفته مجانی کرده یعنی اگه دانلود و نصب کنیم، ماله خودمون میشه
منتها من با اکانت اصلیم نمیتونم DLC Getaway رو نصب کنم. روی waiting to install میمونه
یه اکانت ریجن 2 هم ساختم با اون یکی اکانت میشه نصبش کرد اما وقتی بر میگردم اکانت اصلیم، DLC رو نمیشناسه
چیکار کنم؟

سلام دوستان
من نسخه فیزیکی battlefield hardline رو خریدم که ریجن 2 هست
اما اکانت من ریجن 1 ـه
EA یکی از DLC های گیم رو تا 1 هفته مجانی کرده یعنی اگه دانلود و نصب کنیم، ماله خودمون میشه
منتها من با اکانت اصلیم نمیتونم DLC Getaway رو نصب کنم. روی waiting to install میمونه
یه اکانت ریجن 2 هم ساختم با اون یکی اکانت میشه نصبش کرد اما وقتی بر میگردم اکانت اصلیم، DLC رو نمیشناسه
چیکار کنم؟
اکانت ریجین 2 رو از توی ستینگ PSN پرایمری کن

• Like
Reactions: kv7_shadow
اکانت ریجین 2 رو از توی ستینگ PSN پرایمری کن
کار کرد دست شما درد نکنه :دی
من 2 سوال دیگه دارم
از روی قاب نسخه فیزیکی چطور میشه ریجن رو تشخیص داد؟
روی قاب این هاردلاین نوشته CUSA 00633 اما پشتش عکس کره زمین با شماره 2 نوشته
روی قاب فیفا 16 هم سریال نمیبینم اما پشتش نوشته ریجن all.
این یعنی رو هر اکانتی تابع ریجن همون اکنته؟

یکی هم اینکه چطور میتونم بفهم چه کنسولایی به اکانتم متصل اند؟ به خاطر بحث اکانت هکی ها میگم بیچاره نشم :دی

آخرین ویرایش:
به نظر شما از کجا می شه تشخیص داد که دستگاه نو هست یا دست دوم می شه دوستانی که اطلاع دارند می شه سریع راهنمایی کنند
کار کرد دست شما درد نکنه :D
من 2 سوال دیگه دارم
از روی قاب نسخه فیزیکی چطور میشه ریجن رو تشخیص داد؟
روی قاب این هاردلاین نوشته CUSA 00633 اما پشتش عکس کره زمین با شماره 2 نوشته
روی قاب فیفا 16 هم سریال نمیبینم اما پشتش نوشته ریجن all.
این یعنی رو هر اکانتی تابع ریجن همون اکنته؟

یکی هم اینکه چطور میتونم بفهم چه کنسولایی به اکانتم متصل اند؟ به خاطر بحث اکانت هکی ها میگم بیچاره نشم :D
روش فهمیدن ریجین با همون کره زمین پشت دیسکه! اگه ALL باشه همون ریجین 1 ه بقیه ریجین ها هم ک معلومن
فک نکنم بتونی بفهمی! :دی

• Like
Reactions: kv7_shadow
خیلی ممنون
بعدش اگه من با اکتنت ریجن 2 م با یورو برا هاردلاین premium بخرم
میتونم تو اکانت اصلی ریجن 1 هم اکتیوش کنم؟
چون اگه با اکانت ریجن 1 با دلار بخرم فک کنم بازم همین مشکل wainting to install پیش بیاد

دوستان من به یک مشکل بر خوردم
نمیتونم اکانتم رو روی کنسولم پرایمری کنم!؟
میزنم میگه رو یه دستگاه دیگه اکتیو شده در صورتی که من فقط پی اس 4 و ویتا دارم
تو سایت پلی استیشن هم فقط دستگاه خودم رو اکانتم ثبت شده
چه راه حلی هست+؟

دوستان من به یک مشکل بر خوردم
نمیتونم اکانتم رو روی کنسولم پرایمری کنم!؟
میزنم میگه رو یه دستگاه دیگه اکتیو شده در صورتی که من فقط پی اس 4 و ویتا دارم
تو سایت پلی استیشن هم فقط دستگاه خودم رو اکانتم ثبت شده
چه راه حلی هست+؟
Sign In: Sony Entertainment Network
اینجارو چک کن اگه deactivate all بود که بزن و دستگاه خودتو پرایمری کن اگه نبود که به احتمال زیاد اکانتتو هک کردن
پ.ن:دیزاین جدید استور هم قشنگه:D

• Like
Reactions: Sherytto
Sign In: Sony Entertainment Network
اینجارو چک کن اگه deactivate all بود که بزن و دستگاه خودتو پرایمری کن اگه نبود که به احتمال زیاد اکانتتو هک کردن
پ.ن:دیزاین جدید استور هم قشنگه:D
نبود قبلا هم رفتم نبود.چنین گزینه‌ای
چاره کار چیه ؟لعنتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or