همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

بچه ها یه سوال ابتدایی سرور های دانلود psn برای اکانت ریجن 1 و 2 فرق داره؟ یا نه بسته به موقعیت شما بهترین رو میده؟مثلا یه بازی بخوای ریجن 1 از psn دانلود کنه سرعتش از ریجن 2 کمتره؟

سلام.
میگم چرا روز تولدم سونی برام ایمیل نمیفرسته؟؟؟
جایی هست که برم تیکش بزنم دریافت ایمیل از سونی؟؟ چون بچه ها میگن میفرسته برا همه و انگار گزینه رو من غیر عمد فعال کردم

من کونسولم اکانت هکی روش بود با کردیت کارتش خرید کردم پسورد و میلشم تغییر دادم بعد 10 روز کنسولم بن شد با لایو سونی حرف زدم گفت دلیلش استفاده از کردیت کارت بدون اجازه (غیر قانونی بوده) بوده و به هیچ وقت از بن در نمیاد.
این حداقل کاری بود که سونی میتونست انجام بده :|:D
ببینیم یه کاری میکنید سونی بیخیال شیرینگ بازی بشه یا نه

سلام یه مشکل مهمی پیدا کردم ممنون میشم راه حلشو بهم بگید.
من یه DLC رو پیش خرید کردم که هنوز نیومده فقط تمشو دانلود کردم.میشه اینو برگشت زد؟نمیدونم اصلا استور PS4 این قابلیتو داره یا نه ولی میشه DLC که هنوز نیومده و بالطبع استفادم نشده رو برگشت زد؟

سلام یه مشکل مهمی پیدا کردم ممنون میشم راه حلشو بهم بگید.
من یه DLC رو پیش خرید کردم که هنوز نیومده فقط تمشو دانلود کردم.میشه اینو برگشت زد؟نمیدونم اصلا استور PS4 این قابلیتو داره یا نه ولی میشه DLC که هنوز نیومده و بالطبع استفادم نشده رو برگشت زد؟
ریفاند وجود نداره

دوستان من اکانت ریجن ۲ داشتم و الان اکانت ریجن ۱ ساختم ولی سیو بازی ها فقط روی ریجن۲ هست..میشه انتقال داد به ریجن یک؟کلی زحمت کشیده بودم:/

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

سلام دوستان
یدونه مودم 4G ایرانسل رومیزی خریدم تمام تنظیمات اوکی هست . سرعت عالی همه چیز عالی
فقط یه مشکل دارم موقع تست کانکشن نت تایپ ۳ میده . هرکاری کردم نت تایپ ۲ نمیشه ...
تمام مطالب ابنترنت هم جستجو کردم پورت هارو باز گذاشتم بازم ۲نمیشه . کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم .
ممنون

س دوستان وقتتون بخیر یه سوا دشتم اینکه چطور میتونم بدونم توی فروشگاه اینترنتی سونی چه بازیهایی برای دانلود گذشته بدون اکانت و اینا منظورمه از پی سی!! میشه؟

سلام دوستان،من دیروز کنسول خریدم ریجن ۲،میخاستم بدون بوای انلاین بازی کردن و ساخت اکانت چیکار کنم؟بی زحمت ی توضیح مختصر بدید،بعد اولش میشه مجانی بازی کرد؟برای انلاین بازی کردن کنسول باید اخرین اپدیت باشه؟

سلام دوستان
یدونه مودم 4G ایرانسل رومیزی خریدم تمام تنظیمات اوکی هست . سرعت عالی همه چیز عالی
فقط یه مشکل دارم موقع تست کانکشن نت تایپ ۳ میده . هرکاری کردم نت تایپ ۲ نمیشه ...
تمام مطالب ابنترنت هم جستجو کردم پورت هارو باز گذاشتم بازم ۲نمیشه . کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم .
ممنون

سلام؛ مطمئنی تمام! اینترنت و درست جستجو کردی؟ مشکل شما فقط رو مودم های 4G ایرانسل دیده میشه . شما با خرید یه روتر میکروتک میتونی نت تایگ و تغییر بدی! به همین راحتی.

فقط باید کار با میکروتک و بلد باشی (نمیدونم روترهای دیگه هم این قابلیت و دارن یا نه! که خودت باید سوال کنی) ترجیحاً با پشتیبانی خدمات دهنده اینترنتت تماس بگیر

راه حل دوم: مودم و مستقیم به PS4 وصل کنی و اونو رو حالت PPPOE تنظیم کنی تا نت تایپ 1 بگیری! اگه رو Automatic یا Manual بذاری میشه نت تایپ 3 که بدرد نمیخوره.

راه حل سوم: امتحان نکردم؛ ولی با Access point هم ممکنه مشکلت حل بشه

راه حل چهام: با خرید روتر وایرلس لینک سیس مدل E900 میتونی نت تایپ و به NAT Type 2 تغییر بدی

این دو لینکم مفیده (نیاز به زبان انگلیسی):

How to Change Your NAT Type on PS4 and PS3

تشکر یادت نره :)

آخرین ویرایش:
سلام دوستان،من دیروز کنسول خریدم ریجن ۲،میخاستم بدون بوای انلاین بازی کردن و ساخت اکانت چیکار کنم؟بی زحمت ی توضیح مختصر بدید،بعد اولش میشه مجانی بازی کرد؟برای انلاین بازی کردن کنسول باید اخرین اپدیت باشه؟
سلام
یه اکانت باید بسازی(اکانت می تونه ریجن 1 باشه و هم ریجن 2 ولی پلاس ریجن 1 ارزان تر هستش)
وقتی که اکانت ساختی بر اساس ریجن اکانتت براش پلاس می خری و می تونی انلاین بازی کنی
برای انلاین بازی کردن هم دستگاه و هم بازی باید اخرین اپدیت باشه

سلام؛ مطمئنی تمام! اینترنت و درست جستجو کردی؟ مشکل شما فقط رو مودم های 4G ایرانسل دیده میشه . شما با خرید یه روتر میکروتک میتونی نت تایگ و تغییر بدی! به همین راحتی.

فقط باید کار با میکروتک و بلد باشی (نمیدونم روترهای دیگه هم این قابلیت و دارن یا نه! که خودت باید سوال کنی) ترجیحاً با پشتیبانی خدمات دهنده اینترنتت تماس بگیر

راه حل دوم: مودم و مستقیم به PS4 وصل کنی و اونو رو حالت PPPOE تنظیم کنی تا نت تایپ 1 بگیری! اگه رو Automatic یا Manual بذاری میشه نت تایپ 3 که بدرد نمیخوره.

راه حل سوم: امتحان نکردم؛ ولی با Access point هم ممکنه مشکلت حل بشه

راه حل چهام: با خرید روتر وایرلس لینک سیس مدل E900 میتونی نت تایپ و به NAT Type 2 تغییر بدی

این دو لینکم مفیده (نیاز به زبان انگلیسی):

How to Change Your NAT Type on PS4 and PS3

تشکر یادت نره :)
مودم های ایرانسل خروجی لن نداره که بشه مستقیم به ps4 وصل کرد . ولی یه مدل رو میزی داره که خروجی لن داره Model: D-100 (3G, 4G, Wi-Fi) که جدید اومده . اگه میشه یه راه حل برای مودم های قدیمی تر بدید . مدلهای قدیمی تر باید حتما به pc وصل بشه و نرم افزار مودم نصب بشه تا بشه از اینترنت استفاده کرد .
با تشکر

مودم های ایرانسل خروجی لن نداره که بشه مستقیم به ps4 وصل کرد . ولی یه مدل رو میزی داره که خروجی لن داره Model: D-100 (3G, 4G, Wi-Fi) که جدید اومده . اگه میشه یه راه حل برای مودم های قدیمی تر بدید . مدلهای قدیمی تر باید حتما به pc وصل بشه و نرم افزار مودم نصب بشه تا بشه از اینترنت استفاده کرد .
با تشکر
گفتم که! مودم های قدیمی و میتونید به صورت PPPOE به خود کنسول وصل کنید تا بشه NAT Type 1! به همین راحتی! ولی دیگه کسی نمیتونه ازمودم استفاده کنه! یعنی مودم میشه مختص کنسول! یا اینکه اگر پنل مودم شما جدید هست؛ میتونید در بخش اگر اشتباه نکنم (TMU) پورت های بازی و براش تعریف کنید تا مستقیم به بازی وصل بشه!

در غیر این صورت؛ فقط و فقط با روتر میکروتک (باید کار با این و بلد باشید) یا اکسس پوینت (البته فقط بعضی هاش) میتونید NAT Type و تغییر بدید!!! مدل روتر مورد نیاز تغییر NAT Type رو هم تو پست قبلی نوشتم!

کلاً پستم و نخوندی همینطوری نقل و قول کردی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like
Reactions: Fi3lD MaRshAl
سلام
یه اکانت باید بسازی(اکانت می تونه ریجن 1 باشه و هم ریجن 2 ولی پلاس ریجن 1 ارزان تر هستش)
وقتی که اکانت ساختی بر اساس ریجن اکانتت براش پلاس می خری و می تونی انلاین بازی کنی
برای انلاین بازی کردن هم دستگاه و هم بازی باید اخرین اپدیت باشه
اکانت ریجن ۱ بسازم یا ۲ کدوم بهتره؟
میگفتن اولش چند روزی میتونی مجانی انلاین بزنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or