سلام دوستان
من الان 4_5 روزه با کنسول نمیتونم ساین شم!
قبلش چنین مشکلی نداشتم، تست کانکشن که میگیرم همون اینترنت کانکشنو فیلد میزنه! با dns دستی به زور کانکت شدم، احتمال خیلی زیاد مشکل از نتم( وایمکس ایرانسل)
الان کسی از دوستان هست با وایمکس به psn وصل بشه و جدیدا چنین مشکلی داشته باشه؟
بچه ها رفقها سلام. دوستان من اینترنت 2 شاتل دارم! توی بازی کال او دیوتی ادونس! خیلی دیلی و لگ دارم... کلا پینگ هم افتضاحه.. و اینکه من قبلا با نت 512 شاتل روی 360 راحت بازی میکردم!
البته مثلا توی بازیهای دیگه مثل gta یا bloodborne وضع خیلی خیلی بهتره..حالا یا سرور ها قوی ترن! یا خلوت تر! یا من به سرورهای بهتری وصل میشم!!
.
راهی هست بشه پینگ لعنتی رو کاهش داد؟!؟! از تنظیمات مودم گرفته تا ps4 و و و ؟؟؟
.
کسی از نرم افزارهای کاهش پینک استفاده کرده؟!؟؟!؟ چطوره!؟؟!؟
.سلام دوسته عزیز اول اینکه زنگ بزن به پشتبیانی بگو سرویس گیمینگ رو برات فعال کنن شاتل داره این سرویسو شاید مشکلت حل شد
بازی BOIII و CDA و خیلی بازیهای دیگه، سرور نداره، یعنی در واقع یک نفر هاست میشه بقیه بهش جوین میشن، اصولا اینطور بازیهارو باید با پینگ های پایینی بازی کرد، بعضی بازی ها هم هستن که خودشن سرورهای مختلف دارند مثل Battlefield4 ، اون بازی ها اگه بگردی سرورهایی پیدا میشن که به پینگت بخوره
آخرین مرحله هم خرید سرویس های کاهش پینگ هست که توی گوگل سرچ کنی کلی سایت میاد که میتونی سرویس های تست رو بگیری امتجان کن ببین اگه پینگت خوبه میشه که خریداری کنیو دیگه شیر کنی برای PS4
.
آقا درود به شرفت! ما زنگ زدیم شاتل سرویس گیمینگ اش رو فعال کردم به شدت پینک خوب شده. و دیلی از بین رفته خیلی خیلی کم شده! جالبه 5-6 ساله شاتل دارم! گیم انلاینم بازی میکنم!! خبر نداشتم از سرویس اش...!
.
واقعا دم شما گرم بایت راهنمایی ات دوست عزیز :bighug:
دوستان من روی یکی از اکانت هام پلاس دارم اما روی اونیکی نمیاد ، اکانتی ک پلاس داره رو اکتیو کردم اونیکی رو هم دی اکتیو ، مشکلش چیه ؟
نه عزیز امکان نداره.من بازی دیویژن رو دیجیتالی خریدم. حالا می خوام بفروشمش. آیا امکان داره که بازی رو بفروشم بدون اینکه مشخصات اکانتمو به خریدار بدم؟
با سلام
دوستان میخواستم ps۴ بگیرم البته فقط برای بازی mortal kombat xl و tekken که در آینده میاد
دوستان کدوم ریجن رو بگیرم چون آنلاین بازی کردن واسه من مهم هست
آیا باید ریجن کنسول و اکانتی که میسازم یکی باشه ؟؟؟ از نظر پینگ کدوم رجین واسه ما خوب یا فرقی ندران ؟
واسه مورتال کمبت xl ؟ کدام رجین کنسول خوب و کدوم ریجن اکانت بسازم ؟؟در آخر کدوم ؟ مدل کنسول رو توصیه میکنین به جز مورتال کمبت xl و tekken بازی دیگی یه هم نمیگرم براش
لطفا کسایی که دارن مورتال کمبت xl رو اونلاین تجربه میکنن جواب بدن مشکلی در پیدا کردن متچmatch یا
......؟؟؟؟ دارن بگن ما هم مطلع بشیم
در مورد پس۴ و آنلاین بازی کردنش اطلاعاتی ندارم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
دوستان بازی دیسک لست رجین یک رفیقم رو انداختم رو کنسول و دیتا افتاده روی کنسول طبیعتا
الان اگه بازی دیجیتال رجین یک بندازم اجرا میشه یا نیاز به دیتا دیجیتال داره
گفتنی ها رو دوستان گفتن، اگه میخای راحت بازی کنی ریجن 2 بازی مورتال رو بگیر، بازی ریجن لاک داره و شما ریجن 2 بگیری خیلی بهتر میتونی آنلاین بازی کنیبا سلام
دوستان میخواستم ps۴ بگیرم البته فقط برای بازی mortal kombat xl و tekken که در آینده میاد
دوستان کدوم ریجن رو بگیرم چون آنلاین بازی کردن واسه من مهم هست
آیا باید ریجن کنسول و اکانتی که میسازم یکی باشه ؟؟؟ از نظر پینگ کدوم رجین واسه ما خوب یا فرقی ندران ؟
واسه مورتال کمبت xl ؟ کدام رجین کنسول خوب و کدوم ریجن اکانت بسازم ؟؟در آخر کدوم ؟ مدل کنسول رو توصیه میکنین به جز مورتال کمبت xl و tekken بازی دیگی یه هم نمیگرم براش
لطفا کسایی که دارن مورتال کمبت xl رو اونلاین تجربه میکنن جواب بدن مشکلی در پیدا کردن متچmatch یا
......؟؟؟؟ دارن بگن ما هم مطلع بشیم
در مورد پس۴ و آنلاین بازی کردنش اطلاعاتی ندارم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم