همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

آقا کسی این جا دایینگ لایت بازی کرده ؟ مولتی پلیر اش رو چجوری میشه بازی کرد . تو منو اصلا گزینه مولتی نداره . اگه تو کمپین بریم که میشه کو آپ پس چرا الکی میگن هم مولتی داره هم کو آپ .

سلام. دایینگ لایت مولتی پلیر نداشته و نداره فقط بخش Co-Op هست که میتونید با دوستتون بصورت انلاین مراحل بازی رو برید !

سلام دوستان.
من بازی pvz رو برای ps4 به صورت شیرینگ خریدم دیروز . امروز نصب کردم و اومدم تو بازی یه 1 ساعتی بازی کردیم که یهو وسط بازی سمت چپ مانیتور یه آرور آومد که " The Following Application will Suspend in 15 Minute Because the license nor verify"
من تا دیدم این رو سریع اومدم بیرون.
یه چیزی ظرفیت بازی من 3 هست.
اکانت از جای معتبری خریداری شده.
کسی میدونه چشه؟

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

سلام دوستان بنده بازی crew wild run edition ریجن all گرفتم و دی ال سی بازی به صورت کد بود که کد رو اکانت امریکام زدم فعال شد و دی ال سی هم رو اکانت امریکام فعال و قابل بازیه همینطور خود اکانت رو دسگام اکتیو هست. ولی دی ال سی رو اکانت اصلیم که انگلیس هست فعال نیست، اولین باره به همچین مشکلی بر میخورم
دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم.

دوستان یکی دو تا راهنمایی می خواستم

اولیش اینه مدتیه نمی تونم تو دستگاه به استور وصل بشم . با هر اکانتی که میرم تو استور هی می چرخه و please wait می مونه تا ارور بده و بپره بیرون .

دومیش اینه که من با یکی از دوستانم شیر هستم اکانتم و پلاسم رو . وقتی از استور نرم افزار موبایل یا کامپیوتر وارد اکانتم میشم و چیزی رو میزنم رو دانلود به جای این که برای دستگاه خودم بره تو دستگاه شریک ام شروع به دانلود میکنه . مشکل این جاست که رفیقم هم پسووردش رو یادش رفته و نمی تونه وارد استور با اکانت خودش بشه و بزنه رو دانلود که بیاد تو دستگاه من .

می خواستم بدونم راهی هست مشکل رو حل کرد که از کامپیوتر بتونم دانلود کنم

با تشکر

سلام .
از دیروز که میخوام جوین پارتی بشم همش ارور Cant join party میده ولی خودم پارتی میزنم مشکلی نداره ولی کسی نمی تونه جوینم بشه !
نمی دونین مشکل کجاست ؟8-|

من تو پارتی ها نمی تونم جوین شم..همش پیغام can,t join the party please try again later میده...مودم رو خاموش روشنم میکنم درست نمیشه...کسی همچین مشکلی داشته؟

سلام
میخوام بدونم اگه یک نفر یک بازی رو مثلا بعد یک ماه از عرضه بخره و تو این مدت دو تا اپدیت مثلا 300 مگی اومده باشه این کسی که بازی رو خریده باید 600 مگ اپدیت کنه یا همون 300 مگی که مربوط به اپدیت اخری هست ؟ :-/

سلام دوستان من چند وقتیه نتمو عوض کردم مخابرات گرفتم و خیلی از اوقات نمیتونم وارد psn بشم..ارور NP-37637-6 میده و PSN SIGN in ارور میده و اینترنت کانکشنم درسته...مثلا هر ۳ روز یه بار ممکنه اونم شانسی وصل شه...میخواستم ببینم چیکار کنم که راحت وصل شم؟
خواستم v*p* n شیر کنم شاید راحت تر وصل شه اما بلد نیستم میشه راهنماییم کنین؟ ممنون

سلام دوستان من چند وقتیه نتمو عوض کردم مخابرات گرفتم و خیلی از اوقات نمیتونم وارد psn بشم..ارور NP-37637-6 میده و PSN SIGN in ارور میده و اینترنت کانکشنم درسته...مثلا هر ۳ روز یه بار ممکنه اونم شانسی وصل شه...میخواستم ببینم چیکار کنم که راحت وصل شم؟
خواستم v*p* n شیر کنم شاید راحت تر وصل شه اما بلد نیستم میشه راهنماییم کنین؟ ممنون

سلام
DNS را تغییر دهید.(8.8.8.8 برای اولی/ و دومی را روی 8.8.4.4 قرار دهید.
به پشتیبانی زنگ بزنید و بپرسید نویز دارید یا نه؟

- - -ویرایش - - -

سلام
میخوام بدونم اگه یک نفر یک بازی رو مثلا بعد یک ماه از عرضه بخره و تو این مدت دو تا اپدیت مثلا 300 مگی اومده باشه این کسی که بازی رو خریده باید 600 مگ اپدیت کنه یا همون 300 مگی که مربوط به اپدیت اخری هست ؟ :-/

به طور معمول فقط آخری رو دانلود می کنه.

- - -ویرایش - - -

من تو پارتی ها نمی تونم جوین شم..همش پیغام can,t join the party please try again later میده...مودم رو خاموش روشنم میکنم درست نمیشه...کسی همچین مشکلی داشته؟
NAT TYPE را چک کنید. اغلب زمانی که روی سه هست این اتفاق می افته یا زمانی که از نت خط استفاده می کنید.
در ساعات شلوغی و روز های تعطیل هم یه چیز عادیه:d
اگر می توانید به یک مودم دیگری هم تست کنید.( برخی دوستانم با تغییر مودم مشکلشان حل شده اما هزینه بر است)

من امروز کنسولمو به psn وصل کردم یه پلاس دو روزه بهم داد. من فک میکردم بیشتر باشه .ینی شنیده بودم 16 روز اما...
یه سوالی منظور از ریجن اکانت همون ادرسی هس که موقع ساخت میدیم دیگه درسته؟ مثلا من که ادرس امریکا دادم ریجن امریکا میشم. چون هیچ گزینه ای واسه انتخاب ریجن اکانت ندیدمم
یه مسئله دیگه اینکه من یه bloodborn ریجن all دارم اکانتم هم که بالا گفتم چجوریه .الان بخوام dlc براش بگبرم چجوری باید عمل کنم؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or