مشکل داره دهنم رو سرویس کرده امروز،مرگ بر یوشیدا
سلام
براي من با آپديت اوكي شد
مشکل داره دهنم رو سرویس کرده امروز،مرگ بر یوشیدا
همین صفحه اول بوددوستان میخوام هارد تعویض کنم اموزشش جایی هست تو بازی سنتر گشتم پیدا نکردم
مشکلی ندارهسلام
پلی استیشن نتورک مشکل داره یا درسته؟
تست میزنم اسپید دانلود و fild میاره و اپ اسپید 7 kb
dns هم زدم
مودم رو خاموش روشن کنیدسلام
پلی استیشن نتورک مشکل داره یا درسته؟
تست میزنم اسپید دانلود و fild میاره و اپ اسپید 7 kb
dns هم زدم
اگه مودم رو تعویض کردید و کابل هم تعویض کردید مشکل از ISPهستسلام دوستان . یه مشکلی خیلی بدی واسم پیش اومده .
وقتی میخوام دستگاه رو با لن به کنسول وصل کنم نمیشناسه . روی چند تا مودم هم تست کردم و نتیجه هم نگرفتم . واسه وای فای هم ارور limited میده.
چند ماه پیش هم این مشکل واسم پیش اومد ولی کلا دستگاه رو جمع کردم و تا دو هفته پیش سراغش نرفتم . بعد از این چند ماه مشکلی تو وصل شدن حتی با لن نداشتم اما الان نه با لن و نا با وای فای نمیتونم وصل بشم .
ممنون میشم رهنمایی کنید .
بازم صبر کن تا سایر دوستان که بیشتر در جریانن راهنماییت کنم.میخواستم بپرسم با سیم کارتهای 3G و 4G میشه راحت تو PSN بازی کرد؟ کنسول PS4 تمام مودمهای سیمکارت خور رو میشناسه دیگه؟ اگه نه چه مودمایی رو؟
اگه جواب مثبته ایرانسل بهتره یا رایتل و کدوم سرویساشون مناسبتره برای آنلاین زدن بازیهای PS4؟
راستیتش نمیتونم برای محل سکونتم نت غیر مخابرات بگیرم و اگه هم میشد حوصله خرابیهای احتمالیشو نداشتم باز این نتهای سیمکارت انگار مشکلاتشون خیلی کمتره کلا احساس میکنم باهاشون راحتترم، فقط بشه باهاشون آنلاین زد کافیه همچین هم دنبال بهترین کیفیت نیستم
مرسی.