بازم صبر کن تا سایر دوستان که بیشتر در جریانن راهنماییت کنم.
ولی تا مایی که من میدونم نت سیمکارت اصلا واسه گیم مناسب نیست، فک کنم نت مخابرات با اختلاف بهتر باشه
فقط بهش بگو چی شده بعد به سوالاتش جواب بده خودش تشخیص میدهحالا موندم چی بهش بگم؟!!
من خودم اشتباهی عوض کردم.الان اینو به اون بگم بنظرتون جواب میده؟یا مثلا چه دلیلی بیارم که محکمه پسند باشه؟
نت سیمکارت nat type 3داره شاید فقط بتونی با دوستات بازی کنیمیخواستم بپرسم با سیم کارتهای 3G و 4G میشه راحت تو PSN بازی کرد؟ کنسول PS4 تمام مودمهای سیمکارت خور رو میشناسه دیگه؟ اگه نه چه مودمایی رو؟
اگه جواب مثبته ایرانسل بهتره یا رایتل و کدوم سرویساشون مناسبتره برای آنلاین زدن بازیهای PS4؟
راستیتش نمیتونم برای محل سکونتم نت غیر مخابرات بگیرم و اگه هم میشد حوصله خرابیهای احتمالیشو نداشتم باز این نتهای سیمکارت انگار مشکلاتشون خیلی کمتره کلا احساس میکنم باهاشون راحتترم، فقط بشه باهاشون آنلاین زد کافیه همچین هم دنبال بهترین کیفیت نیستم
مرسی.
نمیشه دوست عزیز، تا زمانی که تخفیف رو مشاهده میکنی میتونی به اون قیمت بخری، بعدش به قیمت قبل برمیگرده حتی اگه تو کارت باشه.سلام
این بازیهای که تخفیف میخورند ,من ادد تو کارت بزنم بعدا بذارم اونو بخرم اون تخفیفش میمونه یا نه؟(نثلا 1 ماه دیگه تصمیم بگیرم بخرم)
نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه!
فقط بهش بگو چی شده بعد به سوالاتش جواب بده خودش تشخیص میده
عجیبه. اگه با یوزرهای دیگه می تونی وارد بشی یه چک کن ببین اکانتت احتمالا بن نشده باشه!. از طریق pc سعی کن وارد psn بشی ببین میشه یا نه.با يوزر اصليم كه هميشه بازي ميكنم و سيوهام روشه، اصلا كانكت نميشه به PSN و همون اول كار كه پلي٤ رو روشن ميكنم و ميزنم روي يوزرم همون اولش بدون هيچ درنگي مينويسه: sign in to playsatation network
ولي با يوزر داداشم كه ميرم دقيقا كانكت ميشه.
الان نميدونم چيكار كنم اخه ، هركار ميكنم با يوزر خودم وصل نميشه به psn
قسمت test connection با يوزر خودم كه ميرم به قسمت sign in psn كه ميرسه بلافاصله ارور ميده اما با يوزر هاي ديگه خييلي راحت كانكت ميشه