همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام دوستان
من یه اشتباهی کردم ایمیل اکانتم رو عوض کردم و همینجوری یچیزی نوشتم که اصلا ایمیل نبود.فکر کردم لینک تایید میفرسته به ایمیل که اینطور نبود.حالا نمیتونم برم تو اکانت چیکار کنم؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید:-s

سلام دوستان
من یه اشتباهی کردم ایمیل اکانتم رو عوض کردم و همینجوری یچیزی نوشتم که اصلا ایمیل نبود.فکر کردم لینک تایید میفرسته به ایمیل که اینطور نبود.حالا نمیتونم برم تو اکانت چیکار کنم؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید:-s
برو پیشه playstion suuport با این لینک

بازم صبر کن تا سایر دوستان که بیشتر در جریانن راهنماییت کنم.
ولی تا مایی که من میدونم نت سیمکارت اصلا واسه گیم مناسب نیست، فک کنم نت مخابرات با اختلاف بهتر باشه

مرسی
پس نظرتون اینه از مخابرات بگیرم؟
(نت فعلیم نامحدوده) مخابرات منطقه ما حجمی هم فکر کنم داشته باشه
و منم میتونم یه خط دیگه فراهم کنم برای گرفتن حجمی
ولی مشکل اینه که اولا میترسم به علت فیبر نوری بودن خط حجمی هم جواب نده
دوما شارژ کردن اینترنتش نمیدونم چطوریه و میشه هروقت بخوایم شارژ کنیم یا اینکه مثل نامحدود همیشه رو قبض میاد و یه موقع موقت نخوایش نشه شارژ نکنی. چون ممکنه بعضی اوقات بازی آنلاینی تا یه مدت نداشته باشم که اصلا بخوامش، به خاطر همین

سلام
این بازیهای که تخفیف میخورند ,من ادد تو کارت بزنم بعدا بذارم اونو بخرم اون تخفیفش میمونه یا نه؟(نثلا 1 ماه دیگه تصمیم بگیرم بخرم)
نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه!

میخواستم بپرسم با سیم کارتهای 3G و 4G میشه راحت تو PSN بازی کرد؟ کنسول PS4 تمام مودمهای سیمکارت خور رو میشناسه دیگه؟ اگه نه چه مودمایی رو؟
اگه جواب مثبته ایرانسل بهتره یا رایتل و کدوم سرویساشون مناسبتره برای آنلاین زدن بازیهای PS4؟
راستیتش نمیتونم برای محل سکونتم نت غیر مخابرات بگیرم و اگه هم میشد حوصله خرابیهای احتمالیشو نداشتم باز این نتهای سیمکارت انگار مشکلاتشون خیلی کمتره کلا احساس میکنم باهاشون راحتترم، فقط بشه باهاشون آنلاین زد کافیه همچین هم دنبال بهترین کیفیت نیستم
مرسی.
نت سیمکارت nat type 3داره شاید فقط بتونی با دوستات بازی کنی
تو پیدا کردن سرور و بازیکن شدیدا مشکل داری

سلام
این بازیهای که تخفیف میخورند ,من ادد تو کارت بزنم بعدا بذارم اونو بخرم اون تخفیفش میمونه یا نه؟(نثلا 1 ماه دیگه تصمیم بگیرم بخرم)
نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه!
نمیشه دوست عزیز، تا زمانی که تخفیف رو مشاهده می‌کنی میتونی به اون قیمت بخری، بعدش به قیمت قبل برمی‌گرده حتی اگه تو کارت باشه.

سلام
من چند روزه که با ps4 تست کانکشن می زنم سرعت دانلودم رو روی 1 مگ تا 4 مگ نشون میده ولی سرعت آپلودم رو روی 8kbps تا 8.7kbps نشون میده. در صورتی که با speedtest تست می کنم سرعت دانلود و آپلودم بالای 1 مگ است.
چطور می تونم وضعیت آپلود رو توی ps4 درست کنم. برای آنلاین بازی کردن به مشکل بر خوردم.
وضعیت nat type هنگام تست کانکشن روی 2 است.
و تنظیمات port forwarding هم از روی سایت فیفا داخل مودم اعمال کرده ام.
قبلا این مشکل رو نداشتم دو سه روزه اینجور شده.

با يوزر اصليم كه هميشه بازي ميكنم و سيوهام روشه، اصلا كانكت نميشه به PSN و همون اول كار كه پلي٤ رو روشن ميكنم و ميزنم روي يوزرم همون اولش بدون هيچ درنگي مينويسه: sign in to playsatation network

ولي با يوزر داداشم كه ميرم دقيقا كانكت ميشه.

الان نميدونم چيكار كنم اخه ، هركار ميكنم با يوزر خودم وصل نميشه به psn
قسمت test connection با يوزر خودم كه ميرم به قسمت sign in psn كه ميرسه بلافاصله ارور ميده اما با يوزر هاي ديگه خييلي راحت كانكت ميشه :-/

با يوزر اصليم كه هميشه بازي ميكنم و سيوهام روشه، اصلا كانكت نميشه به PSN و همون اول كار كه پلي٤ رو روشن ميكنم و ميزنم روي يوزرم همون اولش بدون هيچ درنگي مينويسه: sign in to playsatation network

ولي با يوزر داداشم كه ميرم دقيقا كانكت ميشه.

الان نميدونم چيكار كنم اخه ، هركار ميكنم با يوزر خودم وصل نميشه به psn
قسمت test connection با يوزر خودم كه ميرم به قسمت sign in psn كه ميرسه بلافاصله ارور ميده اما با يوزر هاي ديگه خييلي راحت كانكت ميشه :-/
عجیبه. اگه با یوزرهای دیگه می تونی وارد بشی یه چک کن ببین اکانتت احتمالا بن نشده باشه!. از طریق pc سعی کن وارد psn بشی ببین میشه یا نه.

سلام دوستان من ميخوام با اكانت وارد psn بشم اما هر كاري ميكنم ارور مزخرف np-36737-6
رو ميده ، از طريق پلي استيشن اپليكيشن گوشي راحت لاگين ميشم ولي خود كنسول به مشكل بر ميخوره داخل قسمت اينترنت تست كانكشن هم psn رو faild ميزنه. راه خلي دارن دوستان؟

نكته:
١- dns و mtu رو هم تغير دادم از طريق راهنمايي سايتها اما درست نشد

٢-فريمور مودم رو هم اپديت كردم

٣-الان ٥ ماهه كانكت نشدم از وقتي خونم رو عوض كردم اين اولين باره كه دارم با اينترنت و يه مودم جديد وصل ميشم

٤-اكانتهاي ديگه رو امتحان كردم و وصل تشد

آقا کسی این جا دایینگ لایت بازی کرده ؟ مولتی پلیر اش رو چجوری میشه بازی کرد . تو منو اصلا گزینه مولتی نداره . اگه تو کمپین بریم که میشه کو آپ پس چرا الکی میگن هم مولتی داره هم کو آپ .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or