همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام
دوستان روی هر کنسول تا چند تا اکانت میشه بصورت همزمان پرایمری اکتیو کرد؟از کجا میشه فهمید در حال حاضر چند تا اکانت روی کنسول پرایمری هستن؟
حالا من یکی از اکانت های پرایمری شدام سیزن پس داشت ولی الان پسوردشو ندارم.میشه بدون وارد شدن بهش دی ال سی ها رو دانلود کرد؟راهی داره؟
و در اخر
وقتی یه اکانت دی پرایمر شده از روی کنسول 1 رو روی کنسول 2 پرایمری کردم,بعدش چجوری میشه که 6 ماه باید صبر کنم تا از کنسول 2 بخوام دی پرایمری کنم؟!در صورتی که روی کنسول 1 نیاز نبود 6 ماه صبر کنم تا دی پرایرمری کنم
خیلی خیلی ممنون میشم کسی جواب بده

دوستان من میخوام کنسولمو از طریق pppoe به نت وصل کنل . گزینه لن رو انتخاب میکنم . بعد pppoe بقیه رو همه از جمله mtu و ip addres رو همرو اتوماتیک میزارم . اما وقتی تست کانشن میزنم روو همون گزینه اول که ip addres هست میمونه و ارور میده . کسی اطلاع داره باید چه کرد ؟

دوستان من میخوام کنسولمو از طریق pppoe به نت وصل کنل . گزینه لن رو انتخاب میکنم . بعد pppoe بقیه رو همه از جمله mtu و ip addres رو همرو اتوماتیک میزارم . اما وقتی تست کانشن میزنم روو همون گزینه اول که ip addres هست میمونه و ارور میده . کسی اطلاع داره باید چه کرد ؟

اگر مودم خودش به صورت PPPOE کانفیگ شده باشه، شما کابل رو به PS4 متصل کن و بعدش لن و بعدش Easy، چیز دیگه ای لازم نیست انتخاب کنی

• Like
Reactions: arash_sard
آره
اگر مودم خودش به صورت PPPOE کانفیگ شده باشه، شما کابل رو به PS4 متصل کن و بعدش لن و بعدش Easy، چیز دیگه ای لازم نیست انتخاب کنی
منم همیجوری متصل میشم با کابل . گفتم شاید اگه برم حالت pppoe و از اونجا یوزر پسورد جداگانه بدم بتونم سرعت بهتری داشته باشم . پس از دیدگاه شما سرعت حالت ایزی با حالت های دیگه یکی هست ؟

آره

منم همیجوری متصل میشم با کابل . گفتم شاید اگه برم حالت pppoe و از اونجا یوزر پسورد جداگانه بدم بتونم سرعت بهتری داشته باشم . پس از دیدگاه شما سرعت حالت ایزی با حالت های دیگه یکی هست ؟

نه کلا ربطی نداره، در واقع پینگ توی حالت اتصال با کابل بهتر از حالت وایرلسه، فقط اینه که باهم تفاوت داره

• Like
Reactions: arash_sard
سلام دوستان یه سوال داشتم
من دیروز چند تا تم رایگان از استور گرفتم ولی وقتی میرم فعالشون کنم یه علامت قفل روشونه ونمیشه فعال کرد مشکل از کجاست؟

سلام دوستان یه سوال داشتم
من دیروز چند تا تم رایگان از استور گرفتم ولی وقتی میرم فعالشون کنم یه علامت قفل روشونه ونمیشه فعال کرد مشکل از کجاست؟
سلام
برو تو Setting اونجا PlayStation Network بعدش Restore License بزن درست میشه

• Like
Reactions: hp3in_pro
با توجه افزایش استفاده از کانتهای ترکیبی چطور بفهمیم اکانت ما هک شده است یا نه. و دوم اینکه چطور می تونیم از اکانتمون محافظت کنیم.
برو به ادرس Sign In: Sony Entertainment Network
بعد به اینجایی که من توی عکس رفتم برو

41246152922522820761.jpg

اگه گزینه دی اکتیو(همونی که با فلش نشون دادم)واست بود یعنی هنوز هک نشدی
همچنین تونستی حتما سوال امنیتی + کد امینتی رو هم واس اکانتت درست کن.

سلام دوستان این آپدیت اومده گند زذه به psn همش دیبسکانکت میشه دم به دقع حالمو گرفته اکثر بچه ها هم همین مشکلو دارن راه حلی واسش نیست؟

دوستان سلام!
من بعد این اپدیت جدید! یکی از دسته هام چند دقیقه بعد بازی از کار میوفته!! شما همچین مشکلی ندارید؟؟ به اپدیت ربطی نداره؟!؟!؟
.
مثلا داری فیفا بازی میکنی! بعد چند دقیقه کلا کار نمیکنه هیچ دکمه ایش!! کسی مشکلی مثل مشکل من نداره؟؟؟ البته یکی از دسته ها اینجوریه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or