yaser_9000
کاربر سایت
بچه ها این Wallet Funds توی استور چیه؟ الان میگه به من 10 دلار داده چکار باید بکنم؟
آخرین ویرایش:
شما زمانی که کد gift card را میزنی پول منتقل میشه به Wallet که با اون مبلغ داخل Wallet می توانید از Store خرید کنید.بچه ها این Wallet Funds توی استور چیه؟ الان میگه به من 10 دلار داده چکار باید بکنم؟
gift card رو باید خریداری کنم؟شما زمانی که کد gift card را میزنی پول منتقل میشه به Wallet که با اون مبلغ داخل Wallet می توانید از Store خرید کنید.
بله Gift card ها را می توانید از داخل سایت های ایرانی مختلفی خریداری کنید. البته اگر credit card داشته باشید می توانید مستقیم از سایت های Amazon و... خریداری کنید که البته در مورد دوم مستقیم از خوده Store هم می توانید خریداری کنید که البته به نظرمن بخاطر امنیت پایین شبکه PSN با Gift Card خرید کنید خیلی بهتره.gift card رو باید خریداری کنم؟
سلام دوستان
من از دو اینترنت متفاوت استفاده میکنم
میخواستم بپرسم چطوری میتونم بفهمم کیفیت کدومشون برای آنلاین زدن بهتره ؟
آدرس سروری که بهش وصل میشی رو پیدا کن و با هر کدوم از اینترنت ها پینگ بگیر ببین کدوم یکی پینگ پایین تری داره .پینگ و سرعت دانلود، حرفه ای تر بخای بدونی توی تنظیمات مودم قسمت آمار SNR و نویز خط میتونی کیفیتشونو مقایسه کرد
اشتباه نقل و قول کردی عزیزآدرس سروری که بهش وصل میشی رو پیدا کن و با هر کدوم از اینترنت ها پینگ بگیر ببین کدوم یکی پینگ پایین تری داره .
سلامسلام دوستان
یه سوال دارم میدونم که جوابش تو سایت هست ولی ماشالا اینقدر صفحات زیاده نتونستم پیدا کنم، سوالمم آماتوره، تازه کارم و زیاد اطلاعات ندارم، ببخشید از این بابت
من اکانت اصلیم ریجن یک هست و دو تا از بازی هان ریجن 2 هستند( TLOU و Driveclub)
برای این که بتونم DLC ها رو بگیرم باید اکانتم ریجن 2 باشه، حالا سوالی که دارم اینه که اگه ریجن 2 (اروپا) بسازم و DLC های بازی ها رو بگیرم آیا میتونم از DLC ها تو اکانت 1 که اکانت اصلیم هست استفاده کنم؟ چون میخوام تمام تروفی هایی که میگیرم یک جا جمع باشه، یه جا خوندم باید اکانت رو پرایمری کنی، نمیدونم یعنی چی و چطوری میشه اینکار و کرد
میخوام DLC های بازی های ریجن 2 رو تو اکانت اصلیم که ریجن 1 هست داشته باشم، کلاً با اکانت ریجن 1 بازی میکنم و تمام تروفی هام اونجاست
راهنمایی میکنید من و؟ ممنونم
سوال بعدیم اینه که برای اکانت دومی که قراره بسازم برای این کار باید از ایمیل جدید استفاده کنم یا از همون ایمیلی که اکانت 1 رو دارم
اگه پاسخ بدید لطف کردید
ممنونم
ممنونم از پاسختون و وقتی که گذاشتیدسلام
جواب سوال اول بله هست ، اصلا نگران نباشید
در مورد اکتیو پرایمری کردن هر اکانت هم ، باید وارد اکانت مورد نظر بشید سپس Setting > PlayStation Network اونجا برید قسمت Active اکانتتون رو اکتیو کنید ، اما همیشه وقتی دارید اکانت رو وارد کنسول میکنید خودش میپرسه که Active کنم یا نه
سوال دوم هم هر اکانت ایمیل جدا میخواهد
خواهش میکنمممنونم از پاسختون و وقتی که گذاشتید
فقط یک سوال دیگه، با توجه به معنی پرایمری، من باید اکانت ریجن یکم رو پرایمری کنم، درسته؟ اون اکانتی که باهاش بازی میکنم
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
ممنون این و هم اطلاعی نداشتم، پس از لحاظ امنیتی هم باید اینکار و کردخواهش میکنم
معنیش رو ول کن ، شما هرچی اکانت داری اکتیو پرایمری کن به نفعته ، یه وقت هکی چیزی نشه