خوشحال ام كه كه يكي كه يه چيزي خونده اينجا به اشتراك مي زاره.سلام میبینم خیلی ها مشکل وصل شدن و مشکل لطفا صبر کنید رو دارنplease wait
من تا چند ماه پیش هر راهی به ذهنتون برسه چک کردم چون کارم شبکه هست و هم درسشو خوندم بگذریم ... تنها راه که خلاصه میگم فقط استفاده از قابلیت hotspot گوشی موبایل یا تبلتتون هست با استفاده از اینترنت سیم کارت به کنسول وصل میشین و بعد تست میگیرین بعد اوکیه فقط صبر کنید تا باز کنه من چندین بار با اینروش رفتم و دیگه راحت شدم آموزش hot spot گوشی هم یه سرچ تو گوگل بزنید هم اندروید هم اپل زیاده من با خط همراه اول رفتم وصل شد بعد که اکتیو پرامری کردین قطع کنین psn و راحت برین استور اینم اضافه کنم این مشکل از سمت سرور های سونی هست نه نت ایران این مشکل توسط خارجی ها چندینو چند بار گفته شده و سونی در اقدام برای رفعش هست ایشالا فریمور 3 برای پلاس هم یه 3 ماهه با دوستتون شیر کنین نفری 30 تومن بصرفه هم هست خودتونم ازیت نکین موفق باشین مارم دعا کنین iHamid4Wizard
سلام میبینم خیلی ها مشکل وصل شدن و مشکل لطفا صبر کنید رو دارنplease wait
من تا چند ماه پیش هر راهی به ذهنتون برسه چک کردم چون کارم شبکه هست و هم درسشو خوندم بگذریم ... تنها راه که خلاصه میگم فقط استفاده از قابلیت hotspot گوشی موبایل یا تبلتتون هست با استفاده از اینترنت سیم کارت به کنسول وصل میشین و بعد تست میگیرین بعد اوکیه فقط صبر کنید تا باز کنه من چندین بار با اینروش رفتم و دیگه راحت شدم آموزش hot spot گوشی هم یه سرچ تو گوگل بزنید هم اندروید هم اپل زیاده من با خط همراه اول رفتم وصل شد بعد که اکتیو پرامری کردین قطع کنین psn و راحت برین استور اینم اضافه کنم این مشکل از سمت سرور های سونی هست نه نت ایران این مشکل توسط خارجی ها چندینو چند بار گفته شده و سونی در اقدام برای رفعش هست ایشالا فریمور 3 برای پلاس هم یه 3 ماهه با دوستتون شیر کنین نفری 30 تومن بصرفه هم هست خودتونم ازیت نکین موفق باشین مارم دعا کنین iHamid4Wizard
اگه اشتباه نکنم با pcمیتونی بسازیسلام
دوستان میشه از طریق سایت پلی استیشن یا کلا با Pc اکانت ساخت ؟
هر کاری میکنم مشکل پیلیز ویت حل نمیشه ! با اینترنت همراه اولم تست کردم باز پیلیز ویت میده !
راه حل ـه دیگه ای سراغ دارید ؟
دوستان من امروز تازه ps4 خریدم زیاد برا قسمت انلاینش وارد نیستم الان من بخوام انلاین بشم و به استور برم باید اکانت پلاس رو بخرم ؟
سلام
میشه از یه اکانت psn به صورت همزمان روی دو کنسول ps4 استفاده کرد ؟( یعنی دو نفری اکانت یک ساله ی psn بگیریم و مشترکا استفاده کنیم)
سلام
دوستان میشه از طریق سایت پلی استیشن یا کلا با Pc اکانت ساخت ؟
هر کاری میکنم مشکل پیلیز ویت حل نمیشه ! با اینترنت همراه اولم تست کردم باز پیلیز ویت میده !
راه حل ـه دیگه ای سراغ دارید ؟
سلام دوستان
آقا یه از خدا بی خبری نمیدونم چطوری رفته تو پروفایل من و پسورد و یوزرمو عوض کرده، تو پروفایلم چنتا بازی دیجیتالی داشتم و با یه اکانت پلاس یک ساله، همشون پرید.همه سیوهام با همه کارایی که کرده بودم.دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم.نمیدونم چطوری ایمیلمم عوض کرده، دیگه هیچ کاری از دستم بر نمیاد، کسی فکری چیزی به ذهنش نمیرسه؟
ای بابا اعصابم خورد شد...هرکاری می کنم رو please wait گیر می کنه
با نت خودم جواب نداد
با نت خطم چیز پی ان فعال کردم هاتاسپات کانکت شدم بازم رو please wait میمونه
(برای اولین بار میخوام آیدی رو وارد کنم)
نمی دونم مشکل از کجاست ولی ربطی به شیلتر شکن نداره ، من با رایتلم تست کردم نشدای بابا اعصابم خورد شد...هرکاری می کنم رو please wait گیر می کنه
با نت خودم جواب نداد
با نت خطم چیز پی ان فعال کردم هاتاسپات کانکت شدم بازم رو please wait میمونه
(برای اولین بار میخوام آیدی رو وارد کنم)
من با آیدی ps3 نمیتونم وصل بشما جدید نساختمنمی دونم مشکل از کجاست ولی ربطی به شیلتر شکن نداره ، من با رایتلم تست کردم نشد
ولی دوستم ISP ایش یه چیز دیگست راحت بازی می کنه نکته جالب این که فقط اکانتهای جدید sign in نمیشه حتی edit profile هم گیر میکنه ...
به نظرم مشکل از سونی ، این آپدیت جدید کی میاد ؟ ؟؟؟؟
فرقی نداره خیلی ها این مشکل رو دارنمن با آیدی ps3 نمیتونم وصل بشما جدید نساختم
منم همینطور دوستم راحت وصل میشه
از یه بنده خدایی شندیم باید آیدی ps3 رو برم سایت خود پلی استیشن تنظیمش کنم برای ps4
اصلا همچین چیزی صحت داره؟
یه صفحه ای هست توی سایت پلی استیشن به نام رجیستر پروداکت...میگه باید سریال دستگاه رو وارد کنی و تاریخ خریدش...جریانش چیه این؟ امتحان کردی تاحالا؟فرقی نداره خیلی ها این مشکل رو دارن
نه باو تنظیم کجا لود ، منتظرم زمان کار live chat سونی شروع بشه ، ببینم می تونن کاری بکنن
دونفر از دوستام شاتل دارن ، خیلی راحت sign in میکنن
این قبلا هم بود ولی بطی ندارهیه صفحه ای هست توی سایت پلی استیشن به نام رجیستر پروداکت...میگه باید سریال دستگاه رو وارد کنی و تاریخ خریدش...جریانش چیه این؟ امتحان کردی تاحالا؟
من نتم مخابرت. حتی اپ های آیفونمم نمیتونم آپدیت کنم