همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام
دوستان برای اتصال به استور جدیدا یک ارور دریافت میکنم با این مشخصه CE-33984-7

تو سایتای مختلف هم در موردش راهکار دادن مثل اینکه manual ip رو انتخاب کنیم اما متاسفانه هر عددی رو وارد میکنیم مشکل داره.با مودم هم تست کردم همینطوری بود الان با اینترنت رایتل هم انجام دادم باز همین ارور رو داد و درست نشد.
لطفا اگر از دوستان کسی میدونه چطور این مشکل رو میشه برطرف کرد راهنمایی کنه.

اگه میدونید که این ارور مربوط به نگرفتن IP از مودم هست.

برای رفع این مشکل یه راه حل هست به احتمال زیاد حتما جواب خواهد داد به شرطی که مودمی که داری وایرلس باشه تا بتونی قدم اول رو باش بری.

1. به جای اینکه با Ethernet بخوای کانکت کنی، فعلا برو توی Setting, Network, Setup Internet connection و با Wifi به مودمت وصل شو و تنظیمات رو هم روی Custom, Automatic, Do not set رو بزار. MTU رو Manual روی 1473 تنظیم کن و DNS ها رو هم رو همون 8.8.8.8 و 8.8.4.4 تنظیم کن.

2. برو توی network connection status بعد IP Address, Gateway و DNS رو یاداشت کن.

3. حالا برو توی تنظیمات و اینبار به جای اینکه با Wifi وصل بشی با Ethernet Cable (کابل لن) وصل شو. و همون مشخصاتی رو که یاداشت کردی رو به صورت دستی وارد کن.

4. یه بار مودم و دستگاه رو ریست کن و تست کن. امیدوارم مشکلی نباشه دیگه :d

- - -ویرایش - - -

سلام
تا همین 3 ساعت پیش به سرورای psn وصل بودم ولی الان اصلا هرکاری میکنم وصل نمیشه.اینترنتم وصله ولی تو psn تا میره رو تست کانکشن ارور میده چیکار باید کرد مشکلش چیه؟

- - -ویرایش - - -

سلام تا همین 3 ساعت پیش به سرورای psn وصل بودم ولی الان اصلا هرکاری میکنم وصل نمیشه.اینترنتم وصله ولی تو psn تا میره رو تست کانکشن ارور میده چیکار باید کرد مشکلش چیه؟

سرورا خودشون به اندازه کافی مشکل دارن. ولی قسمت عمده ی این مشکلات احتمالا برمیگرده به مشکلات اینترنت خودمون. شما سعی کن یه بار مودم و دستگاه رو ریست کنی.

آخرین ویرایش:
اگه میدونید که این ارور مربوط به نگرفتن IP از مودم هست.

برای رفع این مشکل یه راه حل هست به احتمال زیاد حتما جواب خواهد داد به شرطی که مودمی که داری وایرلس باشه تا بتونی قدم اول رو باش بری.

1. به جای اینکه با Ethernet بخوای کانکت کنی، فعلا برو توی Setting, Network, Setup Internet connection و با Wifi به مودمت وصل شو و تنظیمات رو هم روی Custom, Automatic, Do not set رو بزار. MTU رو Manual روی 1473 تنظیم کن و DNS ها رو هم رو همون 8.8.8.8 و 8.8.4.4 تنظیم کن.

2. برو توی network connection status بعد IP Address, Gateway و DNS رو یاداشت کن.

3. حالا برو توی تنظیمات و اینبار به جای اینکه با Wifi وصل بشی با Ethernet Cable (کابل لن) وصل شو. و همون مشخصاتی رو که یاداشت کردی رو به صورت دستی وارد کن.

4. یه بار مودم و دستگاه رو ریست کن و تست کن. امیدوارم مشکلی نباشه دیگه :d

- - -ویرایش - - -

سرورا خودشون به اندازه کافی مشکل دارن. ولی قسمت عمده ی این مشکلات احتمالا برمیگرده به مشکلات اینترنت خودمون. شما سعی کن یه بار مودم و دستگاه رو ریست کنی.

این کارایی رو که گفتین انجام دادم اما باز هم نشد قسمت obtain ip address درسته اما قسمت internet connection درست نشد و پیغام faild رو داد.قسمت view connection status رو هم چک کردم همه چیز عدد گرفته بود و درست بود جز nat type که پیغام failed رو داد.واقعا کلافه شدم.

ببخشید اگه این سوالو میپرسم
با سرعت اینترنت 256 مخابرات که سرعت دانلودش 30 هستش میشه آنلاین بازی کرد یا نه ؟

مشکل از اینترنتت نیست سونی یه مدت نمی گذاشت کسی اکانت بسازه چون داشت پی اس ان 14 روزه ژاپن رو قفل می کرد و برا گرفتنش باید کریدیت کارد حتما بهش بدین تا بده
چجوری پی اس ان رایگان بگیریم؟؟؟؟؟

من كه حدود يك ماه هست مشكل please wait رو دارم. البته اين مشكل تا جايي كه مي دونم براي اكانت هايي هست كه براي بار اول مي خوايد واردش كنيد.
دليل اين مشكل هم به نظرم نصفش از اينترنت طرف هست و نصفش هم از سوني ، چون داره روي psn براي آپديت ٣ كار مي كنه و اون بدبخت هم نميكشه ( يا حداقل براي كسايي كه نتشون مقداري ايراد داره نمي كشه).
خودم همه ي راه ها رو امتحان كردم، از قند شكن گرفته تا port forwarding . هيچ كدوم جواب نميده. البته بعضي موقع ها شانسي وارد شد ( همون تست كردن توي ساعت هاي مختلف) كه اون هم فقط يك بار بود و روز بعدش همون ساعت دوباره مشكل داشت.
تنها راه حل قطعي كه تا الان پيدا كردم اين هست كه اكانت رو بدي به يكي از دوستات كه بهش اعتماد داري و مشكل ساين اين نداره، وارد بشه.همين كه يك بار وارد بشه مشكلتون حل خواهد شد.
البته چيزي كه تست نكردم و مي خوام تست كنم ، بريج كردن هست ، چون بعضي سايت هاي خارجي نوشته بودن nat type كه يك بشه اين مشكل رفع ميشه ولي گفته بودن براي اين كار بايد port forward كني كه من كردم ولي همون تايپ ٢ بود ولي يكي از دوستان اينجا نوشته بودن كه براي تايپ يك شدن بايد بريج كني.
حالا تست مي كنم ، ايشالله كه درست بشه، اگه شد خبرش رو مي دم ������.
البته يك راهي هم كه تست نكردم اينكه ، بعضي ها مي گن كنسول رو ببرين كه يه جايي كه اينترنتش خوب باشه، ترجيحا جايي كه پلي ٤ ديگه اي هست يا بوده و همچين مشكلي نداشته يا نداره. مثل خونه دوست يا آشنا.

- - -ویرایش - - -

مشکل از اینترنتت نیست سونی یه مدت نمی گذاشت کسی اکانت بسازه چون داشت پی اس ان 14 روزه ژاپن رو قفل می کرد و برا گرفتنش باید کریدیت کارد حتما بهش بدین تا بده
چجوری پی اس ان رایگان بگیریم؟؟؟؟؟
ظاهرا فقط پلاس دو روزه ميشه گرفت. من خودم گيفت ويزا گرفتم كه همين كار رو بكنم و ١٤ روزه بگيرم ولي قبول نكرد..!!! كلا سر اين قضيه و مخصوصا debit يا گيفت خيلي گير ميده و هزار تا درد سر، با پي پال هم كه فايده نداره، چون فقط كرديت مي خواد. پي پال وارد كردم ولي نشد. كرديت هم باز اذيت هاي خودش رو داره. من مي خواستم با يكي از دوستام بگيرم يكي ولي باز سوني خيلي گيره... اذيت مي كنه و خودت كرديت هم هزينه نگه داري و هزار تا بدبختي...

آخرین ویرایش:
سلام میبینم خیلی ها مشکل وصل شدن و مشکل لطفا صبر کنید رو دارن
please wait​

من تا چند ماه پیش هر راهی به ذهنتون برسه چک کردم چون کارم شبکه هست و هم درسشو خوندم بگذریم ... تنها راه که خلاصه میگم فقط استفاده از قابلیت hotspot گوشی موبایل یا تبلتتون هست با استفاده از اینترنت سیم کارت به کنسول وصل میشین و بعد تست میگیرین بعد اوکیه فقط صبر کنید تا باز کنه من چندین بار با اینروش رفتم و دیگه راحت شدم آموزش hot spot گوشی هم یه سرچ تو گوگل بزنید هم اندروید هم اپل زیاده من با خط همراه اول رفتم وصل شد بعد که اکتیو پرامری کردین قطع کنین psn و راحت برین استور اینم اضافه کنم این مشکل از سمت سرور های سونی هست نه نت ایران این مشکل توسط خارجی ها چندینو چند بار گفته شده و سونی در اقدام برای رفعش هست ایشالا فریمور 3 برای پلاس هم یه 3 ماهه با دوستتون شیر کنین نفری 30 تومن بصرفه هم هست خودتونم ازیت نکین موفق باشین مارم دعا کنین iHamid4Wizard
;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or