Axis
کاربر سایت
سلام
دوستان برای اتصال به استور جدیدا یک ارور دریافت میکنم با این مشخصه CE-33984-7
تو سایتای مختلف هم در موردش راهکار دادن مثل اینکه manual ip رو انتخاب کنیم اما متاسفانه هر عددی رو وارد میکنیم مشکل داره.با مودم هم تست کردم همینطوری بود الان با اینترنت رایتل هم انجام دادم باز همین ارور رو داد و درست نشد.
لطفا اگر از دوستان کسی میدونه چطور این مشکل رو میشه برطرف کرد راهنمایی کنه.
اگه میدونید که این ارور مربوط به نگرفتن IP از مودم هست.
برای رفع این مشکل یه راه حل هست به احتمال زیاد حتما جواب خواهد داد به شرطی که مودمی که داری وایرلس باشه تا بتونی قدم اول رو باش بری.
1. به جای اینکه با Ethernet بخوای کانکت کنی، فعلا برو توی Setting, Network, Setup Internet connection و با Wifi به مودمت وصل شو و تنظیمات رو هم روی Custom, Automatic, Do not set رو بزار. MTU رو Manual روی 1473 تنظیم کن و DNS ها رو هم رو همون 8.8.8.8 و 8.8.4.4 تنظیم کن.
2. برو توی network connection status بعد IP Address, Gateway و DNS رو یاداشت کن.
3. حالا برو توی تنظیمات و اینبار به جای اینکه با Wifi وصل بشی با Ethernet Cable (کابل لن) وصل شو. و همون مشخصاتی رو که یاداشت کردی رو به صورت دستی وارد کن.
4. یه بار مودم و دستگاه رو ریست کن و تست کن. امیدوارم مشکلی نباشه دیگه :d
- - -ویرایش - - -
سلام
تا همین 3 ساعت پیش به سرورای psn وصل بودم ولی الان اصلا هرکاری میکنم وصل نمیشه.اینترنتم وصله ولی تو psn تا میره رو تست کانکشن ارور میده چیکار باید کرد مشکلش چیه؟
- - -ویرایش - - -
سلام تا همین 3 ساعت پیش به سرورای psn وصل بودم ولی الان اصلا هرکاری میکنم وصل نمیشه.اینترنتم وصله ولی تو psn تا میره رو تست کانکشن ارور میده چیکار باید کرد مشکلش چیه؟
سرورا خودشون به اندازه کافی مشکل دارن. ولی قسمت عمده ی این مشکلات احتمالا برمیگرده به مشکلات اینترنت خودمون. شما سعی کن یه بار مودم و دستگاه رو ریست کنی.
آخرین ویرایش: