برای آنلاین ps plus نیاز هست که باید بری خرید کنیسلام
برای بازی آنلاین با ps4 باید پول پرداخت کرد؟ اگه اینطوره لطفا راهنمایی کلی در حد درک آماتور بهم بدید. ممنون
برای آنلاین ps plus نیاز هست که باید بری خرید کنی
ولی میتونی اکانت ژاپنی بسازی ۱۴ روز رایگان دریافت کنی و باهاش تمامی اکانت ها استفاده کنی و دوباره هم میتونی همین کار کنی تا نامحدود میشه
فقط بگم الان psn برای
داداش اطلاعات به روز بده دست ملت
راه اكانت ژاپن رو بستن
دوست عزيز براي پلاس گرفتن يه راه اسون هست كه خرج داره يا ميري كارت هاي پلاس رو مي خري و كد اش رو وارد اكانت و استور مي كني بعد به همون اندازه پلاس ميشي يا ميري دلار يا پوند ( بسته به ريجن اكانت ات ) ميخري بعد هر مقداري كه خواستي ( بين 1 و 3 و 12 ماه ) اكانت رو پلاس مي كني
اين كارت هارو بگرد از يه جايي بخر هستن افرادي كه مي فروشن هم اين جا هم PT فقط حواست باشه هم به قيمت هم به اين كه كلاه سرت نذارن يعني فردي كه ميخري ازش مطمئن باشه
راه سخت اش هم برو داخل تاپيك پلاس مجاني كه توي بخش PS4 هست چند صفحه اخر رو بخون
راهش تا دو هفته پیش باز بود الان هم چون ساخت اکانت مشکل داره ربطی به ژاپن نداره, بخاطر همین خبری ازش ندارم که این همه برداشته شده باشه چون ۳ سال هست که این بازه , یه راه دیگه هم هست که با هر اکانتی ۲ روز رایگان میده , که هر دو روز یه اکانت میسازی
توي همون تاپيك پلاس رايگان كه بريد بچه ها چندين روزه دارن در موردش مي گن
ژاپن هم مي گه اگر 14 روزه رو مي خوايد اول بايد يه مقداري پلاس بخريد ! به هر حال راه ژاپن هم بسته شده و فقط اون دور روزه رو مي شه گرفت
نمیدونستم ایرانی ها جدیدا ژاپنی هم بلد کردن که این حرف رو میزنند یعنی اینها چطور ژاپنی فهمیدن که گفته یه مقدار پلاس باید گرفت
دوستان من نميتونم كنترل دوم رو به پي اس وصل كنم
ميرم تو بلوتوث دوايسيز رو كنترل دوم، اونجا ميگه press any bottun on controller رو دسته هرچي دكمه ميزنم هيچي نميشه، با سيم هم وصله به دستگاه، ممكنه دسته مشكل داشته داشته باشه؟
اينم بگم وقتي دكمه پي اس رو كنترل جديد رو ميزنم و وصل ميشه هيچي مشكلي نيس ولي بازم نميتونم به كنترل اول وصلش كنم
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
شما راحت باش
توي بازي رايانه و يه يوزر قبلي با همين شكل و شمايل اسم هم بود همين مدلي كامنت ميذاشت و رفتار مي كرد
نكته اول ! من هم ژاپني بلد نيستم اما اگر كمي با كروم كار كرده باشيد ميدونيد چقدر در ترجمه زبان ها به صورت سريع عاليه ! من خودم هم خيلي از گزينه هارو با استفاده از ساخت اكانت و گرفتن پلاس ژاپن از PC ياد گرفتم
نكته دوم حتي اگر موردي هم كه من گفتم اشتباه باشه ، اين غير قابل انكاره كه ژاپن هم ديگه قابل دسترسي نيست ! شما برو يه سر فقط به همون تاپيك پلاس بزن مي فهمي