JKer
کاربر سایت
یه بار تست کردم بدت شد
بد نیست ولی خیلی خوب هم نیست
نامحدودش تا اونجایی که می دونم زیاد جالب نیست ...
پینگ حدودا چنده؟ :d
یه بار تست کردم بدت شد
بد نیست ولی خیلی خوب هم نیست
نامحدودش تا اونجایی که می دونم زیاد جالب نیست ...
250-300
دیتا هاش را بخر.از مرکز فروش بازی ها ی شهرتان دارنسلام به دوستان عزیز
بازی The last of us برای ps4 تخفیف خوورده و برای اولین بار میخوام از Store خرید کنم.
اقا فرض بر اینکه ما خرید کردیم،واسه دیتا ی بازی چه کار کنم ؟
چون با خود کنسول که نمیتونم 40 گیگ دانلود کنم،پس با کمک لینک های تایپیک زیر دیتای بازی رو(با pc و دانلود منیجر) باید بگیرم :
http://forum.bazicenter.com/thread95313/
خب از این به بعد نیازمند یک راهنمایی هستم که چکار کنم تا بتونم این بازی زیبا رو تجریه کنم.
مرسی
دوست عزیز چند تا پست قبل تر گفته بودی شخصی وارد اکانتت شده و ایمیل پسوورد رو عوض کرده یادتون هست؟سلام دوستان
من نمیتونم اکانتمو به عنوان Primary انتخاب کنم!
تا حالام اکانتمو روی هیچ کنسوله دیگه ای Login نکردم!
وقتی ام که میخوام اکانتمو به عنوان Primary اکتیو کنم پیغام میده که شما قبلا این اکانتو روی یه سیستم دیگه ای به عنوان Primary انتخاب کردی! ولی من هرگز این کارو انجام ندادم!
کسی از شما دوستان میتونه راهنماییم کنه؟ ممنون میشم
دوست عزیز چند تا پست قبل تر گفته بودی شخصی وارد اکانتت شده و ایمیل پسوورد رو عوض کرده یادتون هست؟
باید عرض کنم همون شخص کنسول شما رو دی اکتیو کرده و مدتی که اکانت شما دستش بوده اکانت رو روی کنسول خودش اکتیو کرده و بازی ها و.... که روی اکانت داشتید رو داره الان در واقع استفاده میکنه.
متاسفانه جدیدا یه سری اکانت هک شده رو میفروشن که در واقع اکانت اشخاص عادی مشابه شما است.که بعدا واسه صاحب اکانت این مشکلات پیش میاد.
جز صحبت با ساپورت که خودتوت انجام دادید اگر کاری انجام ندادند, فکر نکنم راه دیگه باشه جز اینکه صبر کنید تا دوباره بتونید اکانت رو دی اکتیو کنید که 6 ماه طول میکشه.بله درسته حق با شماست
حالا به نظرتون کاری از دستم بر میاد؟؟
با ساپورت سونی هم صحبت کردم قرار شد تا 24 ساعت آینده خبرشو بهم بدن که اکانتای دیگه رو دی اکتیو میکنن یا نه!
دوست عزیزسلام به دوستان عزیز
بازی The last of us برای ps4 تخفیف خوورده و برای اولین بار میخوام از Store خرید کنم.
اقا فرض بر اینکه ما خرید کردیم،واسه دیتا ی بازی چه کار کنم ؟
چون با خود کنسول که نمیتونم 40 گیگ دانلود کنم،پس با کمک لینک های تایپیک زیر دیتای بازی رو(با pc و دانلود منیجر) باید بگیرم :