همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

كلا اكانت نميشه sign in كرد جديدا توي ps4 :-|
عجب گيري كرديما. ، DNS هاي مختلف هم تست كردم ، كلا روي please wait ميمونه

با اینترنت موبایل3gو4gتست کنید،کلا بگیر نگیر داره بهترین ساعت Activeو ویراش پروفایل ساعت2بامداد هست

با اینترنت موبایل3gو4gتست کنید،کلا بگیر نگیر داره بهترین ساعت Activeو ویراش پروفایل ساعت2بامداد هست

من خودم هم دقیقا همین مشکل رو دارم.
ولی هم با 3g ایرانسل و همراه اول و اینترنت دو شرکت مختلف(آسیا تک و پارس انلاین) و فیل****بشکن امتحان کردم لوگین نکرد.

چندین نفر هم در انجمن playstation همین مشکلو گزارش دادند.

دوستان اگه راه حل قطعی دارند بگند ممنون میشیم.

سلام.
دوستان ی سوالی داشتم.
میشه یک اکانت ساخت اونو پلاس کرد و روی 2دستگاه پرایمری کرد؟
چون من و دوستم میخوایم این کار و انجام بدیم و هر کدوم با اکانتای خودمون بازی کنیم.
یک کنسول و میدونم که مشکل نداره ولی رو 2تا میشه؟

سلام.
دوستان ی سوالی داشتم.
میشه یک اکانت ساخت اونو پلاس کرد و روی 2دستگاه پرایمری کرد؟
چون من و دوستم میخوایم این کار و انجام بدیم و هر کدوم با اکانتای خودمون بازی کنیم.
یک کنسول و میدونم که مشکل نداره ولی رو 2تا میشه؟

یکیتون باید با همون اکانت فقط بازی کنه . یعنی یک نفر پرایمری میکنه و استفاده میکنه نفر دوم باید آنلاین باشه و با اکانته شر شده بازی کنه

دوستان اکانت من ریجن 2 هست میخوام پلاس و بازی فیفا رو بگیرم راهنمایی کنین چجوری باشه که بدون دغدغه ریجن بازی کنم انلاین
کنسول میدونم ربطی نداره ولی کنسولمم ریجن 2ه

دوستان اکانت من ریجن 2 هست میخوام پلاس و بازی فیفا رو بگیرم راهنمایی کنین چجوری باشه که بدون دغدغه ریجن بازی کنم انلاین
کنسول میدونم ربطی نداره ولی کنسولمم ریجن 2ه
نه کنسول نه ریجن اکانت به انلاین بازی کردن ربطی داره !
پلاس باید هم ریجن باشه وقتی میخری تا کدش کار کنه ( با اکانت )
بازی مهم نیست مگر اینکه بخوای dlc نصب کنی که باید ریجن بازی و اکانت یکی باشه .

یک سوال مهم راجع به آنلاین دارم
اگه یه اکانت بازی هکی بخرم و نامعتبر بشه و اکانت بن بشه
با پاک کردن اکانت میشه آنلاین زد با بقیه اکانتها که اصلی هستن یا کلا کنسول بن شده برا آنلاین؟

دوستان پسورد اکانت من فراموش شده ریست هم میزنم میگه تاریخ تولدت بگو بازم نمیدونم چی زدم اون موقع
ولی ایمیل اکانت رو دارم . کسی راهی بلده پسورد رو برگردونم ؟؟؟؟

نه کنسول نه ریجن اکانت به انلاین بازی کردن ربطی داره !
پلاس باید هم ریجن باشه وقتی میخری تا کدش کار کنه ( با اکانت )
بازی مهم نیست مگر اینکه بخوای dlc نصب کنی که باید ریجن بازی و اکانت یکی باشه .

بااین حساب یه فیفا ریجن ال بگیرم و یه پلاس ریجن 2 اوکیه ؟ با توجه به اینکه اکانت من 2 ه

سلام. توی این 3.00 ps4 هر موقع به اینترنت وصل میشم سریع خودش شروع می کنه به آپدیت بازی ها. راهی نیست بشه جلو شو گرفت ( مثلا قدیم توی تنظیماتش یه گزینه داشت که دستگاه خودش رو وقتی آپدیت جدیدی برای ps4 اومد اتومتیک آپدیت کنه یا نه. مثلا چنین گزینه ای نداره ؟ )

اکانت امارات و انگلیس هم واسه اروپاست

ريجن 2 حساب ميشن ولي واحد پولي انگليس پوند خودشونه و واحد پولي امارات هم دلار اماراته ! ( در واقع همون درهم !!! ) ولي به دلار تعريف اش مي كنن
اين رو براي ساخت اكانت مد نظر داشته باشيد

یک سوال مهم راجع به آنلاین دارم
اگه یه اکانت بازی هکی بخرم و نامعتبر بشه و اکانت بن بشه
با پاک کردن اکانت میشه آنلاین زد با بقیه اکانتها که اصلی هستن یا کلا کنسول بن شده برا آنلاین؟

گفته ميشه كه فقط اون اكانت بن ميشه و به دستگاه اسيبي نمي رسه
اما توصيه كلي من اينه كلاً سمت اكانت هاي هك شده و ... نريد ! خصوصاً جنبه حق الناسي كه داره ! خودتون دوست داريد اكانتي رو كه كلي براش خرج كرديد رو يكي بدزده ببره بفروشه و به ريش شما بخنده !

دوستان پسورد اکانت من فراموش شده ریست هم میزنم میگه تاریخ تولدت بگو بازم نمیدونم چی زدم اون موقع
ولی ایمیل اکانت رو دارم . کسی راهی بلده پسورد رو برگردونم ؟؟؟؟

بايد با ساپورت سوني صحبت كني
برو توي سايت پلي استيشن ريجن مربوطه و اكانت ات و بگرد دنبال گزينه هاي ساپورت و ... بعد ببين كي ها انلاين هستن و باهاشون بايد به انگليسي صحبت كني

بااین حساب یه فیفا ریجن ال بگیرم و یه پلاس ریجن 2 اوکیه ؟ با توجه به اینکه اکانت من 2 ه

اره اكانت هاتون جدا ولي مي تونيد روي همون ريجن 2 تون بايد بازي ايي كه روي ريجن يكه به راحتي بازي كنيد

سلام. توی این 3.00 ps4 هر موقع به اینترنت وصل میشم سریع خودش شروع می کنه به آپدیت بازی ها. راهی نیست بشه جلو شو گرفت ( مثلا قدیم توی تنظیماتش یه گزینه داشت که دستگاه خودش رو وقتی آپدیت جدیدی برای ps4 اومد اتومتیک آپدیت کنه یا نه. مثلا چنین گزینه ای نداره ؟ )

منم به همين درد دچار شدم :| هر چي دنبال گزينه ايي براي رفع اين موضوع گشتم پيدا نكردم :|

اگر كسي چيزي ميدونه در اختيار همه بذاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or