همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

من الان تست کردم تو هر 3 تا اکانتم وارد میشه و مشکلی نیست و ربطی به اپدیت فکر نکنم داشته باشه.

بله ممکنه از اپديت نباشه البته من تا قبل از اپديت همه چی ok بود

اما این ارور که میده و اصلا نمیشه به psn وارد شد مشکل عجیبی هست !!! :|:(

بنده هم مشکل وصل نشدن اکانت psn رو دارم.
دوروزه کنسول رو خریدم و با کامپیوتر یه اکانت ساختم. میخوام وارد بشم یوزر و پسوورد میزنم فقط please wait میده! داخل نمیره! کریو هم شر کردم روش نشد :|

دوستان اگه اطلاعات بیشتری دارن ممنون میشم به ما هم بگن دقیقا چه کنیم؟! مرسی

سلام
آقا من تازه یک اکانت آمریکا ساختم. ولی با ps4 نمیتونم لاگین کنم. رو please wait میمونه. ورژن 3.0 هم هست. چه کنم؟

دوروزه کنسول رو خریدم و با کامپیوتر یه اکانت ساختم. میخوام وارد بشم یوزر و پسوورد میزنم فقط please wait میده! داخل نمیره! کریو هم شر کردم روش نشد :|

منم همه جای استور میتونم برم ولی میخوام یه یوزر بسازم ، میره رو پلیز ویت ...
بیش از دو هفتس اینجوریه برا من

من امروز واسه یکی از دوستان دو تا اکانت ساختم.
اونام مشکل شمار رو داشتن و کنسولو که اوردن من براشون انجام دادم.
همش مربوط به کیفیت اینترنت شماست.

باید به طریقی از چیز پی آن استفاده بکنی

تو خود تنظیمات network هم پراکسي داره اونجا هم میتونی بزنيدفقط پراکسيت باید anonymous یا high anonymo باشه تاداين مرحله ابتدایی را بتونی رد کنی :)

وقتی نمیتونی با اینترنت مودم وارد بشی .باید با اینترنت گوشیتون وارد بشید.با رایتل و ایرانسل راحت ساین این میشه.فقط هم دفعه اول .بعدش دیگه راحت وارد میشه.

دوستانی که مشکل please wait دارند ساعت 4 تا 5 صبح ایرانسل 3g امتحان کنند. سریع جواب میده.

دوستانی که مشکل ورود به psn دارن و ویغام please wait میگیرن تجربه من که این مشکل و داشتم و تمام راه ها رو رفتم میگه فقط و فقط مشکل مربوط به ترافیک isp هاست من ساعت ۰۲۳۰ صبح با اسیاتک راحت وصل شدم در حالیکه در ساعات بعدازظهر با همین اسیاتک مشکل داشتم و نمیتونستم وصل شم

Sent from my iPhone using Tapatalk

بعد از یک هفته که کنسول رو خریده بودم و هرکاری کردم به psn وصل نمیشد! الان خیلی راحت وصل شدم.
خیلی عجیب بود! فقط میخواست ما رو دِق بده :)) و ممنون بابت راهنمایی دوستان :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or