همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

تو سایت ps چطور میشه فهمید که یه بازی مولتی پلیر داره یانه
تقریبا 90% تمام بازی های مولتی پلیر آنلاین دارند، زیر توضیحات بازی قشنگ نوشته اگر متوجه نشدی کدوم بازی ها مولتی دارند یا خیر، بگو، کمکت می کنیم.
ولی منظورت مولتی پلیر با 2تا دسته تو خونه هست؟! یعنی آفلاین مولتی پلیر؟!
اینا رو نوشته ببین کنار توضیحات بازی مینویسه
Player 1-2
یا 1-4
یعنی 1 یا 2 نفر می تونن بازی کنن، یا اینکه 1 تا 4 نفر می تونن بازی کنن.
متاسفانه بازی های مولتی پلیر آفلاین جدیدن به طرز عجیبی کم شدن! الآن بیشترشون شدن آنلاین! ولی به مرور میاد.
مثلا جعبه این بازی رو ببین :
http://www.vgleaks.com/wp-content/uploads/2013/10/killzone-cover.jpg
کاور پشت بازی، عکس سمت چپ، اولین گزینه عکس آدم زده نوشته 1Player یعنی یکنفره.همون ردیف عکس آدم و کره ی زمین نوشته 24-2 Network Players یعنی 2تا 24 نفره میتونی آنلاین بزنی

ولی جعبه این بازی رو ببین :
http://blog.hmv.ie/wp-content/uploads/2014/09/FIFA-PS4.jpg
هم تک نفره میشه هم از 1 نفره تا 4 نفره میشه بازیش کرد.آنلاینش هم زده بین 2 تا 22 نفره!!

دوستان گیفت کارت مناسب PSN برای اکانت امارات از کجا تهیه کنم که هم ارزان‌تر باشد و هم معتبر باشد. در ضمن اکانت امارات جزو ریجن 2 حساب میشود ؟؟؟؟ یعنی میتوان با اکانت امارات برای بازیهای ریجن 2 اروپا، دی ال سی دانلود کرد ؟؟؟؟؟

دوستان گیفت کارت مناسب PSN برای اکانت امارات از کجا تهیه کنم که هم ارزان‌تر باشد و هم معتبر باشد. در ضمن اکانت امارات جزو ریجن 2 حساب میشود ؟؟؟؟ یعنی میتوان با اکانت امارات برای بازیهای ریجن 2 اروپا، دی ال سی دانلود کرد ؟؟؟؟؟

من یک جای درست را براتون پ.خ کردم.امارات ریجن 2 بحساب میاد و قاعدتا باید DLC بازی های که ریجن 2 هستند روی اکانت اروپا شما بدون مشکل دانلود بشه.

دوستان امکانش هست در مورد ((SEASON PASS )) بازیها توضیحاتی بدهید. فرق SEASON PASS با DLC هایی که برای بازیها میاید چیست آیا SEASON مجموعه ای از تمام DLC ها و بسته های الحاقی میباشد که برای یک بازی انتشار پیدا کرده ؟؟؟؟؟؟

دوستان امکانش هست در مورد ((SEASON PASS )) بازیها توضیحاتی بدهید. فرق SEASON PASS با DLC هایی که برای بازیها میاید چیست آیا SEASON مجموعه ای از تمام DLC ها و بسته های الحاقی میباشد که برای یک بازی انتشار پیدا کرده ؟؟؟؟؟؟

Season Pass به این معنی است که تا اخرین DLC , Add-on هایی که برای بازی میاد( هر زمان که ارائه بشه) شما براحتی می توانید دانلود کنید و احتیاج به پرداخت اضافی نداری.
DLC , Add-on ها را تک به تک پولش را می دی و فقط بابت همان DLC یا Add-on بخصوص پول می دی.

دوستان من دستگاهو با لن وصل کردم خیلی وقته
امروز اومدم وصل شم ارور dns میده
A DNS error has occurred.
(NW-31250-1)
نتمم وصله مشکلی ندارم با پی سی
اینم بگم که sign in شده دستگاه قبلا

دوستان من دستگاهو با لن وصل کردم خیلی وقته
امروز اومدم وصل شم ارور dns میده
A DNS error has occurred.
(NW-31250-1)
نتمم وصله مشکلی ندارم با پی سی
اینم بگم که sign in شده دستگاه قبلا

این ارور DNS را این روزها من با اینترنت مخابرات خیلی می گیرم. معمولا هم دلیلش بسته شدن پورت ها است . من با تعویض DNS مشکلم حل میشه. معمولا زمانی که تنظیمات Network من روی Automatic هست این اتفاق می افته در صورتی که اگر Manual با DNS Manual تنظیم کنم با این ارور برخورد نمی کنم.

این ارور DNS را این روزها من با اینترنت مخابرات خیلی می گیرم. معمولا هم دلیلش بسته شدن پورت ها است . من با تعویض DNS مشکلم حل میشه. معمولا زمانی که تنظیمات Network من روی Automatic هست این اتفاق می افته در صورتی که اگر Manual با DNS Manual تنظیم کنم با این ارور برخورد نمی کنم.

مال منم مخابراته
تنظیمات dns رو چی میذاری شما ؟ ممنون میشم بگی
من تنظیمات نت پی سی مانوئاله ip رو خودم میزنم و اتوماتیک نیست
روی ps4 هم تنظیمات dns همونه که واسه پی سیه
قبلا میشد الان نمیشه
چیکار باید بکنم

مال منم مخابراته
قبلا میشد الان نمیشه
چیکار باید بکنم
اینو امتحان کن واسه منم مخابراته با این جواب میده
156.154.70.22
8.8.8.8

مال منم مخابراته
قبلا میشد الان نمیشه
چیکار باید بکنم
بستگی به نتت داره ولی معمولا اینا رو میزنن :
8.8.8.8
4.2.2.5

دوستان یک سوال داشتم من یه بازی دیسکش داشتم قبلا نصب کردم و بازی کردم...
حالا الان بازی میخوام دیجیتالی بگیرم بازیم نصب هست رو دستگاه بازی باید بریزم دیتارو یا همونو میشه شناسوند؟

دوستان یک سوال داشتم من یه بازی دیسکش داشتم قبلا نصب کردم و بازی کردم...
حالا الان بازی میخوام دیجیتالی بگیرم بازیم نصب هست رو دستگاه بازی باید بریزم دیتارو یا همونو میشه شناسوند؟
باید بازی رو دوباره دانلود کنی( دیتا رو بریزی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or