نه یه اکانت دیگه
از طریق کنسول میخوام بفهمم
تقریبا 90% تمام بازی های مولتی پلیر آنلاین دارند، زیر توضیحات بازی قشنگ نوشته اگر متوجه نشدی کدوم بازی ها مولتی دارند یا خیر، بگو، کمکت می کنیم.تو سایت ps چطور میشه فهمید که یه بازی مولتی پلیر داره یانه
دوستان گیفت کارت مناسب PSN برای اکانت امارات از کجا تهیه کنم که هم ارزانتر باشد و هم معتبر باشد. در ضمن اکانت امارات جزو ریجن 2 حساب میشود ؟؟؟؟ یعنی میتوان با اکانت امارات برای بازیهای ریجن 2 اروپا، دی ال سی دانلود کرد ؟؟؟؟؟
دوستان امکانش هست در مورد ((SEASON PASS )) بازیها توضیحاتی بدهید. فرق SEASON PASS با DLC هایی که برای بازیها میاید چیست آیا SEASON مجموعه ای از تمام DLC ها و بسته های الحاقی میباشد که برای یک بازی انتشار پیدا کرده ؟؟؟؟؟؟
دوستان من دستگاهو با لن وصل کردم خیلی وقته
امروز اومدم وصل شم ارور dns میده
A DNS error has occurred.
(NW-31250-1)
نتمم وصله مشکلی ندارم با پی سی
اینم بگم که sign in شده دستگاه قبلا
این ارور DNS را این روزها من با اینترنت مخابرات خیلی می گیرم. معمولا هم دلیلش بسته شدن پورت ها است . من با تعویض DNS مشکلم حل میشه. معمولا زمانی که تنظیمات Network من روی Automatic هست این اتفاق می افته در صورتی که اگر Manual با DNS Manual تنظیم کنم با این ارور برخورد نمی کنم.
اینو امتحان کن واسه منم مخابراته با این جواب میدهمال منم مخابراته
تنظیمات dns رو چی میذاری شما ؟ ممنون میشم بگی
من تنظیمات نت پی سی مانوئاله ip رو خودم میزنم و اتوماتیک نیست
روی ps4 هم تنظیمات dns همونه که واسه پی سیه
قبلا میشد الان نمیشه
چیکار باید بکنم
بستگی به نتت داره ولی معمولا اینا رو میزنن :مال منم مخابراته
تنظیمات dns رو چی میذاری شما ؟ ممنون میشم بگی
من تنظیمات نت پی سی مانوئاله ip رو خودم میزنم و اتوماتیک نیست
روی ps4 هم تنظیمات dns همونه که واسه پی سیه
قبلا میشد الان نمیشه
چیکار باید بکنم
باید بازی رو دوباره دانلود کنی( دیتا رو بریزی)دوستان یک سوال داشتم من یه بازی دیسکش داشتم قبلا نصب کردم و بازی کردم...
حالا الان بازی میخوام دیجیتالی بگیرم بازیم نصب هست رو دستگاه بازی باید بریزم دیتارو یا همونو میشه شناسوند؟
باید بازی رو دوباره دانلود کنی( دیتا رو بریزی)