همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

با سلام
من رو دستگاهم اکانت امریکا رو دارم حالا می خوام یه اکانت اروپا هم داشته باشم باید یه یوزر دیگه بسازم یا می تونم با یه یوزر دو تا اکانت با ریجن مختلف داشته باشم
با تشکر

فک کنم اون مشکل حل شده
ولی الان تو استور که میخوام برم رو please wait میمونه
به psn وصل شدم قبلا sign inه

مشکل از نت ایرانه داداش، زمانی که ترافیک کمتره مثلا ساعت های 4-7 صبح امتحان کن وصل میشه، از نت ایرانسل و رایتل هم میوتوی برای وصل شدن استفاده کنی

- - -ویرایش - - -

با سلام
من رو دستگاهم اکانت امریکا رو دارم حالا می خوام یه اکانت اروپا هم داشته باشم باید یه یوزر دیگه بسازم یا می تونم با یه یوزر دو تا اکانت با ریجن مختلف داشته باشم
با تشکر

معلومه که نمیشه! باید یه اکانت دیگه با ریجن اروپا بسازی، ولی اگه اکانت اروپارو اکتیو کنی میتونی چیزهایی که باهاش دانلود کردی روی اکانت امریکات استفاده کنی

دوستان برای من که اکانتم ریجن 2 هست اینکه پلاس uae بگیرم یا uk تفاوتی هست؟
بعد دوستان کسی فروشگاه اینترنتی مطمئن و باقیمت مناسب میشناسه که پلاس با ریجنای مختلف میده ممنون میشم پ.خ کنه برام .

آخرین ویرایش:
اتو آپدیت تو آپدیت 3 تغییرکرده؟
تیکش برداشته شده ولی وارد هربازی که آپدیت نشده میشم شروع میکنه به اتو آپدیت

من هم مشکل شما را داشتم
تا آنجا مجبور شدم قید 100 مگ را بزنم!

تا اینکه یهو برق قطع شد!!! بعد از اون دیگه مشکلی ندارم!!!
همه تیک ها را هم توی تنظیمات برداشتم

من تازه امروز PS4 خریدم.میخوام Sign in کنم میگه اول اپدیت بشه.
50 مگ دانلود شد که گیر کرد الانم هرچی رئی آپدیت میزنم cannot connecting to server within the time limit میده. . .
با kerio مشکل حل میشه؟این kerio همون هیتلرشکن هست؟
آموزش اتصال با kerio تو ویندوز 7 کجا میشه خوند؟
از کجا kerio بگیرم؟

سلام بچه ها
من می خوام PSN برای UK بخرم از چه سایتی بگیرم که معتبر باشه
این خوبهPlaystation Network Plus US پلی استیشن پلاس انگلیس
بعد نکات شیر کردن PSN رو هم بهم میگین
سلام.سایت dcinpc خوبه من ازش خرید کردم راضی بودم.
شیر کردن تو اینترنت بگردی هست، راحته من الان از ذهنم پریده وگرنه توضیح می دادم :d

دوستان برای من که اکانتم ریجن 2 هست اینکه پلاس uae بگیرم یا uk تفاوتی هست؟
بعد دوستان کسی فروشگاه اینترنتی مطمئن و باقیمت مناسب میشناسه که پلاس با ریجنای مختلف میده ممنون میشم پ.خ کنه برام .
آدرس کجاست؟! آدرس رو بزنی اروپا، همون پلاس اروپا یا UK رو بگیر (انگلیس)
من از dcinpc گرفتم راضی بودم.کدش رو میزنی تو ReDEEM حله!

من دستگاهم رجین 2 و چه رجینی بسازم بهتره ؟
به رجیون دستگاه ربط نداره! ببین بازی هات بیشتر چه رجیونی هستند؟!
البته اگر اهل دانلود DLC و خرید از اینترنت باشی اهمیت داره ولی اگر فقط میخوای آنلاین بزنی، هیچ مشکلی نیست هر اکانتی از هر کشوری خواستی بخر.
دقت کن باید اکانتی که ساختی و مثلا آدرسش رو زدی آمریکا، پس PSN Plus آمریکا یا US رو خریداری کن و اگر مثلا آدرس اکانتت رو زدی اروپا، مدل انگلیس یا UK رو خریداری کن.
سوالی داشتی بپرس

من تازه امروز PS4 خریدم.میخوام Sign in کنم میگه اول اپدیت بشه.
50 مگ دانلود شد که گیر کرد الانم هرچی رئی آپدیت میزنم cannot connecting to server within the time limit میده. . .
با kerio مشکل حل میشه؟این kerio همون هیتلرشکن هست؟
آموزش اتصال با kerio تو ویندوز 7 کجا میشه خوند؟
از کجا kerio بگیرم؟
ربطی به کریو و هیلتر شکن نداره (آره هیلتر شکنه)
در ساعات مختلف روز امتحان کن، مثلا صبح زود یا ظهر.یکبار متصل بشی حله.
این بخاطر پینگ بالای اینترنتی هست که داری وگرنه در کل مشکلی توی وصل شدن نداریم.سونی با مخابرات ایران مثل اینکه مشکل داره :d

ربطی به کریو و هیلتر شکن نداره (آره هیلتر شکنه)
در ساعات مختلف روز امتحان کن، مثلا صبح زود یا ظهر.یکبار متصل بشی حله.
این بخاطر پینگ بالای اینترنتی هست که داری وگرنه در کل مشکلی توی وصل شدن نداریم.سونی با مخابرات ایران مثل اینکه مشکل داره :d
چقدر عجیبه غروب 6 دقیقه ای 250 مگ دانلود کرد. . .

چقدر عجیبه غروب 6 دقیقه ای 250 مگ دانلود کرد. . .
سرعت دانلود ربطی به پینگ نداره پسر خوب
سرعت دانلودت مثلا چقدره؟ 500kb/s ؟ خوبه نه؟ میشه 500 کیلوبایت در هر ثانیه!
حالا آیا میتونی 250 کیلوبایت در هر نیم ثانیه دانلود کنی؟
حالا آیا میتونی 50 کیلوبایت در هر 1دهم ثانیه دانلود کنی؟
آیا میتونی 5کیلوبایت در هر 0.01 ثانیه دانلود کنی؟

حالا متوجه شدی پینگ چیه؟ پینگ یعنی کوچکترین بسته ی اینترنتی در عرض چند میلی ثانیه میتونه بره و بیاد؟! عین پینگ پونگ!
تو آنلاین بازی کردن و چت و اکانت و فلان، بهترین حالت اینه که اطلاعات اینترنت بصورت خُرده خُرده با سرعت زیاد حرکت کنن، نه با حجم زیاد! مثلا 500 کیلوبایت در هر 1ثانیه 1ثانیه 1ثانیه بره و بیاد، میشه پینگ 1000 میلی ثانیه ای! که هیچ بازی آنلاینی نمیتونی انجام بدی! کلیک کنی، 2ثانیه بعد جواب میده!!
ولی وقتی اطلاعات خُرده خُرده بره یعنی مثلا بجای 500کیلوبایت در ثانیه شما اینترنتت طوری باشه که 5کیلوبایت در هر یکصدم ثانیه انتقال بده،میشه پینگ 10 میلی ثانیه! یعنی هر کلیک کنی میتونه در عرض 20میلی ثانیه انجام بپذیره در بازی آنلاین!

کدوم بهتره؟!

سرعت دانلودی که ما بهش میگیم، در واقع پهنای باند یا "حجم دانلود" هست، سرعت واقعی اتصالات اینترنتی، بهش میگن پینگ اینترنتی.پینگ یعنی چقدر بسته ها میتونن سریع انتقال داده بشن؟
قضیه Packet Lost هم هست که بحثش جداست و جدا از پینگ هست.

سعی کنید برای بازی آنلاین اینترنتی بدست بیارید که پینگ خوبی داشته باشه،در کنارش حجم دانلود خوبی هم داشته باشه واسه دانلوداتون.
موفق باشین :)

دادا موجودیش Out Of Stock هست
جای دیگه سراغ داری
نه قربوت برم، والا من خودم US خریدم!
اگر رو اکانتت هیچ چیز خاصی نیست، پاک کن یه Us بساز، اگر هست که والا فروشگاه خاصی رو نمیشناسم

تو گوگل سرچ کن " اکانت پلاس ps4" چنتا فروشگاه میاد، من نمیگم کدوم خوبه کدوم بده چون تست نکردم، خودت تست کن :d بعد اگر ضرر نکردی به ما هم بگو :d

قربانت...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or