من کلا وصل نمیتونم بشم
من کلا وصل نمیتونم بشم
من تا دیروز مشکل خاصی نداشتم و دستگاه همیشه NAT type 2 می داد . امشب یه دفعه از سرور اکثر بازی ها پرت میشدم بیرون ، از بازی خارج شدم Network test گرفتم دیدم NAT type شده 3 !!!
هم تمام پورت ها رو برای آی پی کنسول فوروارد کردم هم کنسول به عنوان DMZ تنظیم شده برای مودمم پس فکر نکنم مشکل Port forwarding باشه . الان اوضاع خیلی بد شده حتی فرند لیستم درست بازی نمیشه !
اینترنت هم شاتل دارم . دوستانی که ISP های دیگه و همین شاتل رو دارن هم همین مشکل رو پیدا کردین ؟؟؟
داداش برایه منم شاتل هست ،نت تایپ برایه من 3 نشده همون 2 ولی پیره ادم در میاره که میخواد لیست فرندام بیاره یا بخوام یه بازی دوستانه فیفا15 بزنم واقعا زجر اور شده.من تا دیروز مشکل خاصی نداشتم و دستگاه همیشه NAT type 2 می داد . امشب یه دفعه از سرور اکثر بازی ها پرت میشدم بیرون ، از بازی خارج شدم Network test گرفتم دیدم NAT type شده 3 !!!
هم تمام پورت ها رو برای آی پی کنسول فوروارد کردم هم کنسول به عنوان DMZ تنظیم شده برای مودمم پس فکر نکنم مشکل Port forwarding باشه . الان اوضاع خیلی بد شده حتی فرند لیستم درست بازی نمیشه !
اینترنت هم شاتل دارم . دوستانی که ISP های دیگه و همین شاتل رو دارن هم همین مشکل رو پیدا کردین ؟؟؟
http://forum.bazicenter.com/thread87721/page424/داداش برایه منم شاتل هست ،نت تایپ برایه من 3 نشده همون 2 ولی پیره ادم در میاره که میخواد لیست فرندام بیاره یا بخوام یه بازی دوستانه فیفا15 بزنم واقعا زجر اور شده.
موقع ساختن کانکشن کاستوم بزن. DNS اولی 8.8.8.8 و دومی 8.8.4.4. MTU هم 1473 . بقیه چیزا همون پیش فرض.بچه ها چيكار كردين كه ميگين مشكلتون رفع شده؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk