همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

موقع ساختن کانکشن کاستوم بزن. DNS اولی 8.8.8.8 و دومی 8.8.4.4. MTU هم 1473 . بقیه چیزا همون پیش فرض.
واسه فیفا هم تست بکنید همینو. به سرورای EA کانکت میشه؟ تو منو R3 رو بزنین نشد چند بار تست کنین.

Nat من تايپ دو هست مهندس
خوبه يا بد؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

ببخش واقعا همش مزاحمت ميشم.من مبتديم.الان همه چي رو صفر هست.ديفالت ندازه.ميشه بگي بقيه رو چي بزنم

ببین همه چیزو پیش فرض بزن تا برسی به دی ان اس.
اولی رو 8.8.8.8 بزن و دومی و رو 8.8.4.4 بعد بزن بره. بعد Mtu رو هم از 1500 به 1473 تغییر بده. فقط همینو دست کاری کن بقیه همون چیزی که کنسول پیش فرض گفته. برو تو فیفا ببین میشه یا نه. دفعات اول ممکنه به سرور وصل نشه. انقدر R3 بزن تا بشه:D اگه وصل نشد مشکل جای دیگه س. به کانکشن کنسول مربوط نیست.

ببین همه چیزو پیش فرض بزن تا برسی به دی ان اس.
اولی رو 8.8.8.8 بزن و دومی و رو 8.8.4.4 بعد بزن بره. بعد Mtu رو هم از 1500 به 1473 تغییر بده. فقط همینو دست کاری کن بقیه همون چیزی که کنسول پیش فرض گفته. برو تو فیفا ببین میشه یا نه. دفعات اول ممکنه به سرور وصل نشه. انقدر R3 بزن تا بشه:D اگه وصل نشد مشکل جای دیگه س. به کانکشن کنسول مربوط نیست.

ديفالت نداره همشون ٤ تل صفر هستن

Ip address. Subbet mask gateway
همه شون صفر.ديفالتشوً از كجا پيدا كنم.يعني ديفالتش ٤. صفره؟

اون سه تاي اول ٤ تا صفر هست.همين ديفالت اون سه تاي اوليه؟؟؟؟تو صفحه mtu تدازم

ببین تو کاستوم کانکشن ، همه رو بزن تا برسی به دی ان اس. چیزیو تغییر نده. تو دی ان اس اون چهارتا صفر اولو بکن 8.8.8.8 و چهارتا صفر دومم 8.8.4.4 . ام تی یو هم 1473. قسمت proxy هم Do not use . تست کانکشن بگیر برو تو بازی.

اره اشتباه کردی:دی
همه مراحل رو اتو بزن تا برسی Dns.

زدم و باز همون مشكل.نات من ٢ هست
در حالت عادي هم من به سرور فيفا وصل ميشدم.ولي نه ميتونستم سيزن برم نه تركيب اپديت كنم و نه حتي بازي بعدي تيم محبوبم رو بازي كنم(هموني كه مچ هايلايت نوشته)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or