همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

زدم و باز همون مشكل.نات من ٢ هست
در حالت عادي هم من به سرور فيفا وصل ميشدم.ولي نه ميتونستم سيزن برم نه تركيب اپديت كنم و نه حتي بازي بعدي تيم محبوبم رو بازي كنم(هموني كه مچ هايلايت نوشته)

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
تو PS4 هم ارور Nat Type میاد یا نه؟ با اروری که تو وان میومد واست فرق داره؟

تو PS4 هم ارور Nat Type میاد یا نه؟ با اروری که تو وان میومد واست فرق داره؟

مهندس خيلي جالبه...من اكثرا چه تو وان چه تو ٤ به لايو و پي اس ان وصل ميشم.ولي فقط در همين حد.
در مورد فيفا سيزن:هم تو وان هم تو ٤ پيامي كه براي ورود به بخش سيزن مواجه ميشم تقريبا مفهومش اينه:

1-cant update online squat.try later

سلام به دوستان عزیز دستگاه من جدیدا موقعی که میخوام به psn کانکت بشم این ارور رو میده نمیدونم مشکل از چیه البته بعضی وقتا هم خیلی راحت ساین میشه لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه.[TABLE="class: cms_table_style-6, width: 777"]
[TR]
[TD]PSN is undergoing maintenance

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

این مشکل پارتی ها کامل درست شده ، همونطور که قبلا گفتم مشکل از سونی بود
دیروز psn قطع شده و بخاطر همین تعمییر شده
دوباره شما اومدی ضد سونی حرف بزنی؟
این پارتی از پریشب درست شده بود هشت تا هم تو پارتی بودیم. قبل از خرابی پی اس ان هم کاملا برای ایرانیا پارتی درست بود.
ربطی به سونی نداشت. مشکل نت ما بود که به نظر میرسه فعلا درست شده.

سلام اساتيد من به پي اس ان وصل ميشم.ديشب فيفا رفتم ديدم تركيب تيمم ابديت شده.امروز رفتم ديدم باز مثه قبل شده.جريان چيه كه به. دسته ي ديگه بريم نميشناسه پروفايل پي اس ان رو؟سپاس

سلام اساتيد من به پي اس ان وصل ميشم.ديشب فيفا رفتم ديدم تركيب تيمم ابديت شده.امروز رفتم ديدم باز مثه قبل شده.جريان چيه كه به. دسته ي ديگه بريم نميشناسه پروفايل پي اس ان رو؟سپاس

دسته ربطی به پروفایل نداره فقط هر وقت خواستی کنترلر رو روشن کنی باید اول پروفایلشو انتخاب کنی

- - -ویرایش - - -

راستی دوستان این مشکل فیل تر -ینگ هوشمند حل شد؟؟؟

می خوای تبدیل hdmi به vga بخری باید مدلی بخری که یه خروجی usb هم داشته باشه که برقش رو از کنسول بگیره
مدل هایی که بدون sub هستند هم کیفیتشون پایینه و هم اینکه اگه رزولیشن رو بالا ببری تصویر قطع و وصل میشه

من خودم چندین مدل خریدم حی رفتم پس دادم تا آخر فهمیدم داستان چیه
دیگه شما اسیر این موارد نشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or