همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان برا من بخش تروفیا و پارتی و دوستام درست شده و آنلاین هم میتونم بازی کنم ولی هنوز مهم ترین چیز درست نشده .. استور !
منم نمیتونستم به آنلاین TLOU وصل بشم ارور میداد درست شده رفتم چند دست آنلاین زدم (بره تست یکبار اومدم بیرون خواستم دوباره برم ارور داد باز یکبار دیگه تست کردم رفت داخل آنلاین)
COD:AW که تا به امروز آنلاینش بره من مشکلی نداشت راحت بازی میکردم
استور بره من باز میشه و مشکلی نداره همین الان
فعلا خداروشکر میشه وارد آنلاین TLOU شد و بازی کرد خدا کنه داغون نکنن مجددا

دستگاهی که خریدم باندله فروشنده گفت یکسال اکانت پلاس روشه
چطور باید فعالش کنم؟
یه کارت هم تو جعبه است که پشت و روش دو شماره 9 رقمی نوشته

دستگاهی که خریدم باندله فروشنده گفت یکسال اکانت پلاس روشه
چطور باید فعالش کنم؟
یه کارت هم تو جعبه است که پشت و روش دو شماره 9 رقمی نوشته
یه اکانت متناسب با ریجن کارت بساز.بعد از تو psn قسمت redeem کد مورد نظر را بزن تا Ok بشه.

کد از کجا بیارم
اینا کد 12 رقمی میخواد کدی تو جعبه نبود فقط یه کارت 9رقمی
کدهای PSN همه 12 رقمی هستن
اطمینان داری کارتی که روش کد هست مربوط به psn میشه ؟
کارت Psn اگر 1 ساله باشه که روش نوشته playstation plus . زمانه 1 ساله بودنش هم باید روش نوشته شده باشه . پشتش باید یه جا باشه برای پاک کردن که کده 12 رقمی رو نشون بده یا کده 12 رقمی باشه

دوستان من یه سوالی داشتم
من داشتم یه ویدیو آنباکسینگ ps4 رو میدیدم تو ویدیو تو جعبه کنسول یه کارت هدیه پلی استیشن لایو یک ماهه بود این کارت تو جعبه همه ی کنسول های ps4 هست؟
بعد توی ویدیو اون طرف بعد از این که کد روی کارتو وارد کرد دستگاه از اون فرد اطلاعات کارت اعتباریش رو خواست اون وقت با این وجود چطور میشه از اکانت لایو تو ایران استفاده کرد؟

با سلام.
این psn card ها که هر کدوم یه قیمتی دارند تاریخ انقضا دارن؟یعنی بعد از یه مدت ازشون استفاده نشه از اکانت حذف میشن؟؟؟

psn plus ـه که انقضاء داره، psn caed برای خرید نه انقضاء نداره

- - -ویرایش - - -

دوستان من یه سوالی داشتم
من داشتم یه ویدیو آنباکسینگ ps4 رو میدیدم تو ویدیو تو جعبه کنسول یه کارت هدیه پلی استیشن لایو یک ماهه بود این کارت تو جعبه همه ی کنسول های ps4 هست؟
بعد توی ویدیو اون طرف بعد از این که کد روی کارتو وارد کرد دستگاه از اون فرد اطلاعات کارت اعتباریش رو خواست اون وقت با این وجود چطور میشه از اکانت لایو تو ایران استفاده کرد؟

همه ps4 ها دارن،باندل یک ساله!
اون مربوط به playstation plus برای بازی لایو نمیشه.چیز دیگه ای ـه!

دوستان من یه سوالی داشتم
فعال سازی و ساحت اکانت نیازی به اطلاعات کارته اعتباری نداره و اجباری نیست
برای فعال سازی 14 روزه رایگان پلاس لازمه مثلا توی ریجن 1 ... ولی در صورت کلی لازم نیست
شما میتونی از کارتهای psn استفاده کنی . مثلا 50 دلاری میخری کدش رو میزنی و همون لحظه پول به اکانت واریز میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or