Minato
کاربر سایت
آیا برا آنلاین بازی کردن حتما باید پلاس داشته باشی یا اینکه مثل PS3 همون اکانت PSN کافیه ؟
باید پلاس داشته باشی
آیا برا آنلاین بازی کردن حتما باید پلاس داشته باشی یا اینکه مثل PS3 همون اکانت PSN کافیه ؟
منم نمیتونستم به آنلاین TLOU وصل بشم ارور میداد درست شده رفتم چند دست آنلاین زدم (بره تست یکبار اومدم بیرون خواستم دوباره برم ارور داد باز یکبار دیگه تست کردم رفت داخل آنلاین)دوستان برا من بخش تروفیا و پارتی و دوستام درست شده و آنلاین هم میتونم بازی کنم ولی هنوز مهم ترین چیز درست نشده .. استور !
یه اکانت متناسب با ریجن کارت بساز.بعد از تو psn قسمت redeem کد مورد نظر را بزن تا Ok بشه.دستگاهی که خریدم باندله فروشنده گفت یکسال اکانت پلاس روشه
چطور باید فعالش کنم؟
یه کارت هم تو جعبه است که پشت و روش دو شماره 9 رقمی نوشته
یه اکانت متناسب با ریجن کارت بساز.بعد از تو psn قسمت redeem کد مورد نظر را بزن تا Ok بشه.
کدهای PSN همه 12 رقمی هستنکد از کجا بیارم
اینا کد 12 رقمی میخواد کدی تو جعبه نبود فقط یه کارت 9رقمی
دوستان من دیروز اینترنت لپ تاپمو با کنسول Share کردم و در کمال تعجب همه چیز باز شد!! تروفیا ، استور ، و ... همه باز شدن !
والا نمیدونم مشکل از کجاست ! البته پارتی هنوز مشکل داره ولی استور ، بخش تروفیا و .. راحت باز میشه .پس مشکل از کجاست؟
با سلام.
این psn card ها که هر کدوم یه قیمتی دارند تاریخ انقضا دارن؟یعنی بعد از یه مدت ازشون استفاده نشه از اکانت حذف میشن؟؟؟
دوستان من یه سوالی داشتم
من داشتم یه ویدیو آنباکسینگ ps4 رو میدیدم تو ویدیو تو جعبه کنسول یه کارت هدیه پلی استیشن لایو یک ماهه بود این کارت تو جعبه همه ی کنسول های ps4 هست؟
بعد توی ویدیو اون طرف بعد از این که کد روی کارتو وارد کرد دستگاه از اون فرد اطلاعات کارت اعتباریش رو خواست اون وقت با این وجود چطور میشه از اکانت لایو تو ایران استفاده کرد؟
فعال سازی و ساحت اکانت نیازی به اطلاعات کارته اعتباری نداره و اجباری نیستدوستان من یه سوالی داشتم
من داشتم یه ویدیو آنباکسینگ ps4 رو میدیدم تو ویدیو تو جعبه کنسول یه کارت هدیه پلی استیشن لایو یک ماهه بود این کارت تو جعبه همه ی کنسول های ps4 هست؟
بعد توی ویدیو اون طرف بعد از این که کد روی کارتو وارد کرد دستگاه از اون فرد اطلاعات کارت اعتباریش رو خواست اون وقت با این وجود چطور میشه از اکانت لایو تو ایران استفاده کرد؟