همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

آقا ببخشین سوالم خیلی نوبانس...
واس آنلاین بازی کردن دقیقا چه چیزایی نیازه؟؟؟
فقط و فقط پلاس؟؟؟
بعد بازیا دیگه کد آنلاین ندارن؟؟؟

نه.
بازی باید دیجیتالی خریداری شده باشه
منظورش چیز دیگه ای بود.
ایشون فکر می کنند PS4 هم مثل PS3 بازی هاش کد آنلاین دارند و پس از استفاده اون دیگه با نسخه فیزیکی نمیشه آنلاین بازی کرد.
اما اینطور نیست. با یک بازی فیزیکی به تعداد نامحدود می تونند آنلاین بازی کنند و کدی در کار نیست.

منظورش چیز دیگه ای بود.
ایشون فکر می کنند PS4 هم مثل PS3 بازی هاش کد آنلاین دارند و پس از استفاده اون دیگه با نسخه فیزیکی نمیشه آنلاین بازی کرد.
اما اینطور نیست. با یک بازی فیزیکی به تعداد نامحدود می تونند آنلاین بازی کنند و کدی در کار نیست.
شرمنده.من اونطور برداشت کردم.

منظورش چیز دیگه ای بود.

داداش قربونت نجاتم دادی

الان بازیای Ea تخفیف خوبی خوردن...
BF4 : 13.99$
BF4 Premium: 19.99$
BF4 Premium Edition: 23.99$
FIFA 15: 29.99$
UFC: 23.99$
NFL 15: 23.99$
NBA Live 15 : 14.99$
NFs Rivals complete edition: 14.99$
NHL 15: 23.99$
PVZ Garden Warfare: 9.99 $
Peggle 2 : 3.99$
ولفنشتاین و شیطان درون رو هم با سی دلار میتونید بخرید...

الان بازیای Ea تخفیف خوبی خوردن...
BF4 : 13.99$
BF4 Premium: 19.99$
BF4 Premium Edition: 23.99$
FIFA 15: 29.99$
UFC: 23.99$
NFL 15: 23.99$
NBA Live 15 : 14.99$
NFs Rivals complete edition: 14.99$
NHL 15: 23.99$
PVZ Garden Warfare: 9.99 $
Peggle 2 : 3.99$
ولفنشتاین و شیطان درون رو هم با سی دلار میتونید بخرید...

تا کی ادامه طاره؟؟

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

دوستان من امروز id mتو psnبن شد نزدیک 3سال این idروداشتم رو ps3کپی بازی میکردم یعنی تنها رو idتروفی جم میکردم اصلا به سرورهایی بازی وصل نمی شدم چند هفته یه بار انلاین میشدم تروفی ها رو ساین میکردم بعد از چند دقیقه زود افلاین میشدم نزدیک یه سال هم ps4دارم امروز دیدم بن شدم از psnدوستان هیچ راهی نیست این idبرگردونم چطور میتونم با سونی حرف بزنم؟ دلیل بن من تنها به این دلیل بود که رو ps3به صورت کپی بازی میکردم من که اصلا به سرورهایی بازی ها وصل نمی شدم چطور فهمیده دستگام کپی هست ؟ یعنی الان هر کسی به صورت کپی رو ps3بازی کن تنها موقعی انلاین شه که بخواد تروفی ها روساین کنه بازم بن میشه؟

دوستان من امروز id mتو psnبن شد نزدیک 3سال این idروداشتم رو ps3کپی بازی میکردم یعنی تنها رو idتروفی جم میکردم اصلا به سرورهایی بازی وصل نمی شدم چند هفته یه بار انلاین میشدم تروفی ها رو ساین میکردم بعد از چند دقیقه زود افلاین میشدم نزدیک یه سال هم ps4دارم امروز دیدم بن شدم از psnدوستان هیچ راهی نیست این idبرگردونم چطور میتونم با سونی حرف بزنم؟ دلیل بن من تنها به این دلیل بود که رو ps3به صورت کپی بازی میکردم من که اصلا به سرورهایی بازی ها وصل نمی شدم چطور فهمیده دستگام کپی هست ؟ یعنی الان هر کسی به صورت کپی رو ps3بازی کن تنها موقعی انلاین شه که بخواد تروفی ها روساین کنه بازم بن میشه؟

کار خطرناکی کردی ميفهمن وقتی وصل میشی و ميتونن شناسایی کنن فکر نمیکنم راهی داشته باشه حالا باز بچه ها که بیشتر تجربه دارن راهنماييت میکنن :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or