Mahdi_Mansouri
کاربر سایت
فقط بزن ریموو درست میشهزدم اینو هیچ گزینه ای هیچ جا ندیدم که بشه خلاص شد.
فقط بزن ریموو درست میشهزدم اینو هیچ گزینه ای هیچ جا ندیدم که بشه خلاص شد.
این گزینه ریمو رو از کجا پیدا کنم اپشن رو که میزنم نمیاره.فقط بزن ریموو درست میشه
delete ، remove هرچی پیدا کردی بزن.:dاین گزینه ریمو رو از کجا پیدا کنم اپشن رو که میزنم نمیاره.
فقط پلاس و یه نت مناسب و اپدیت کردن به جدید ترین ورژنآقا ببخشین سوالم خیلی نوبانس...
واس آنلاین بازی کردن دقیقا چه چیزایی نیازه؟؟؟
فقط و فقط پلاس؟؟؟
بعد بازیا دیگه کد آنلاین ندارن؟؟؟
فقط پلاس و یه نت مناسب و اپدیت کردن به جدید ترین ورژن
نه.یعنی با یه بازی دو نفر میتونن مولتی بازی کنن(بلوری)
منظورش چیز دیگه ای بود.نه.
بازی باید دیجیتالی خریداری شده باشه
شرمنده.من اونطور برداشت کردم.منظورش چیز دیگه ای بود.
ایشون فکر می کنند PS4 هم مثل PS3 بازی هاش کد آنلاین دارند و پس از استفاده اون دیگه با نسخه فیزیکی نمیشه آنلاین بازی کرد.
اما اینطور نیست. با یک بازی فیزیکی به تعداد نامحدود می تونند آنلاین بازی کنند و کدی در کار نیست.
منظورش چیز دیگه ای بود.
ایشون فکر می کنند PS4 هم مثل PS3 بازی هاش کد آنلاین دارند و پس از استفاده اون دیگه با نسخه فیزیکی نمیشه آنلاین بازی کرد.
اما اینطور نیست. با یک بازی فیزیکی به تعداد نامحدود می تونند آنلاین بازی کنند و کدی در کار نیست.
الان بازیای Ea تخفیف خوبی خوردن...
BF4 : 13.99$
BF4 Premium: 19.99$
BF4 Premium Edition: 23.99$
FIFA 15: 29.99$
UFC: 23.99$
NFL 15: 23.99$
NBA Live 15 : 14.99$
NFs Rivals complete edition: 14.99$
NHL 15: 23.99$
PVZ Garden Warfare: 9.99 $
Peggle 2 : 3.99$
ولفنشتاین و شیطان درون رو هم با سی دلار میتونید بخرید...
به زودی تموم میشه فکر کنمتا کی ادامه طاره؟؟
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
دوستان من امروز id mتو psnبن شد نزدیک 3سال این idروداشتم رو ps3کپی بازی میکردم یعنی تنها رو idتروفی جم میکردم اصلا به سرورهایی بازی وصل نمی شدم چند هفته یه بار انلاین میشدم تروفی ها رو ساین میکردم بعد از چند دقیقه زود افلاین میشدم نزدیک یه سال هم ps4دارم امروز دیدم بن شدم از psnدوستان هیچ راهی نیست این idبرگردونم چطور میتونم با سونی حرف بزنم؟ دلیل بن من تنها به این دلیل بود که رو ps3به صورت کپی بازی میکردم من که اصلا به سرورهایی بازی ها وصل نمی شدم چطور فهمیده دستگام کپی هست ؟ یعنی الان هر کسی به صورت کپی رو ps3بازی کن تنها موقعی انلاین شه که بخواد تروفی ها روساین کنه بازم بن میشه؟