همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

ذوستان من میخوام پلاس یه ساله بگیرم ولی جایی پیدا نکردم ، میتونم کارتای دلاری رو بگیرم و خودم بخرم از سونی؟؟
مثلا 5 تا 10 $ بگیرم بعد اکانت یه ساله بخرم با کد اون 5تا؟؟؟

ذوستان من میخوام پلاس یه ساله بگیرم ولی جایی پیدا نکردم ، میتونم کارتای دلاری رو بگیرم و خودم بخرم از سونی؟؟
مشکلی نداره
از psn هم میتونی راحت بخری ...

دوست عزیز همینطور که آرمان خان گفت از Psn هم میتونی بگیری ولی همین سایتی که بنرش تو انجمن هست یکساله میفروشه و کارش درسته

لینک

کدهای تخفیف 10% رو هر کس میخواد میتونه از این لینک بره برداره بعضی از کشورها هنوز کد تخفیف شون گذاشته نشده ولی تا شب حدود ساعت 8:30 کد باقی کشورها قرار داده میشه
لینک کدهای تخفیف 10% PSN
اینم کد تخفیف 10% برای اکانت های US
KF56EM5KB3

آخرین ویرایش:
سلام من تازه 4 گرفتم تا الان نتونستم به psn وصل بشم
روز اول پیام داد دستگاه رو آپدیت کن دانلود کرد ولی با سرعت 7 ! در صورتی که با پی سی 120 دانلود میکردم.کنسل کردم و آفلاین آپدیت رو انجام دادم.
بعدشم که میخواستم اکانت بسازم نشد و با پی سی ساختم.الانم که اصلا به psn وصل نمیشه
اون تاپیک افزایش سرعت هم رفتم تمام dns های بچه ها که اعلام کرده بودم وارد کردم که نشد.با برنامه Namebench هم سریعترین dns رو گرفتم که بازم نشد.
راه حل بدید:-s

سلام یه اکانت دارم که چند تا بازی دیجیتالی روشه که رویه دو تا پلی 4 سته الان یکی از پلی فروختم میخوام رو یه پلی 4 دیگه ست کنم بازی ها رو رویه اون پلی 4که فروختم ست نباشه چکار باید بکنم ؟ دی اکتیو باید بکنم ؟ روشش چطوریه ؟ به اون پلی 4 که فروختم دسترسی ندارم

کدهای تخفیف 10% رو هر کس میخواد میتونه از این لینک بره برداره بعضی از کشورها هنوز کد تخفیف شون گذاشته نشده ولی تا شب حدود ساعت 8:30 کد باقی کشورها قرار داده میشه
لینک کدهای تخفیف 10% PSN
اینم کد تخفیف 10% برای اکانت های US
KF56EM5KB3

این تخفیف را برای چند تا گیم هم میده یا فقط رو یک گیمه?

این تخفیف را برای چند تا گیم هم میده یا فقط رو یک گیمه?
- این کد فقط برای یک بار قابل استفاده هستش
ویرایش : برای همه محصولهایی شامل میشه که توی total اد میشه (یا همون تمام محصولاتی که داخل سبد خرید قرار میگیره کل مبلغ سبد با این کد شامل 10% تخفیف میشه)
- این کد برای هر چیزی که تو PSN موجوده قابل استفاده هستش به جز محصولاتی که Pre-Order هستن
- مهلت استفاده از این کد هم تا دوشنبه ساعت 8:30 شب هستش

آخرین ویرایش:
سلام یه اکانت دارم که چند تا بازی دیجیتالی روشه که رویه دو تا پلی 4 سته الان یکی از پلی فروختم میخوام رو یه پلی 4 دیگه ست کنم بازی ها رو رویه اون پلی 4که فروختم ست نباشه چکار باید بکنم ؟ دی اکتیو باید بکنم ؟ روشش چطوریه ؟ به اون پلی 4 که فروختم دسترسی ندارم

ببین اگر یه اکانت داری چندتا بازی روشه پس ایمیل و پسوردشم داری ، میتونی با یه پلی 4 تا دیگه وارد اکانتت بشی و بازی کنی ، کلا وقتی اکانتت مال خودت باشه و یوزر و پسوردش داشته باشی میتونی اکانت رو بزاری روی هر ps4 بازی کنی

- این کد فقط برای یک محصول قابل استفاده هستش
- این کد برای هر چیزی که تو PSN موجوده قابل استفاده هستش به جز محصولاتی که Pre-Order هستن
- مهلت استفاده از این کد هم تا دوشنبه ساعت 8:30 شب هستش
طبقه بلاگ خوده سونی
imply use the promotion code for a one-time 10% discount off eligible items in a total cart purchase
یعنی اینکه فقط برای یک محصول نیست. برای همه محصولهای که شاملش میشن توی total اد میشه 10%

برای انیکه بخوای اکانتت روی 4 دیگه از دسترس خارج بشه بهتر یک بار طریقه browser کلا بری ( Sonny Account Manager ) یک de-active کلی انجام بدی. این باعث میشه اون اکانت de-active بشه ولی در هر صورت بایستی دستگاه رو قبل از فروش format میکردی ....
اینطوری دسترسی به اون اکانت قطع میشه روی اون 4 .

سلام من تازه 4 گرفتم تا الان نتونستم به psn وصل بشم
روز اول پیام داد دستگاه رو آپدیت کن دانلود کرد ولی با سرعت 7 ! در صورتی که با پی سی 120 دانلود میکردم.کنسل کردم و آفلاین آپدیت رو انجام دادم.
بعدشم که میخواستم اکانت بسازم نشد و با پی سی ساختم.الانم که اصلا به psn وصل نمیشه
اون تاپیک افزایش سرعت هم رفتم تمام dns های بچه ها که اعلام کرده بودم وارد کردم که نشد.با برنامه Namebench هم سریعترین dns رو گرفتم که بازم نشد.
راه حل بدید:-s
یکی از دوستان میگفت توی ساعات خلوت ( اوله صبحی ) تونسته بود وصل بشه
در هر صورت نباید اینطوری باشه . مشکل از net هست . بد نیست با Isp تماس بگیری و مطرح کنی

سلام دوستان
1 سوال ! NAT Type روی سرعت دانلود تاثیر میزاره ؟! میدونم که NAT TYPE 3 برای آنلاین بازی کردن خوب نیست ولی من الان چند وقته NAT Type 3 دارم و هر کاری هم میکنم تغییر نمیکنه! میخواستم بدونم تو داتلود DLC یا آپدیت روی سرعتم اثر میزاره ؟

سلام دوستان
1 سوال ! NAT Type روی سرعت دانلود تاثیر میزاره ؟! میدونم که NAT TYPE 3 برای آنلاین بازی کردن خوب نیست ولی من الان چند وقته NAT Type 3 دارم و هر کاری هم میکنم تغییر نمیکنه! میخواستم بدونم تو داتلود DLC یا آپدیت روی سرعتم اثر میزاره ؟
تیکه UPNP رو اگر توی تنظیمات مودم بزنی و با کابل وصل کنی به 4 باید 2 بشه . اگر نشد باید با ISP تماس بگیری
نه
مثلا بیشتر توی پیدا کردن host تاثیر داره زمانی که میخوای join بشی به کسی نه توی سرعته دانلود .ولی لزوما به معنای کاهش کیفیت نیست در کل ...

تیکه UPNP رو اگر توی تنظیمات مودم بزنی و با کابل وصل کنی به 4 باید 2 بشه . اگر نشد باید با ISP تماس بگیری
نه
مثلا بیشتر توی پیدا کردن host تاثیر داره زمانی که میخوای join بشی به کسی نه توی سرعته دانلود .ولی لزوما به معنای کاهش کیفیت نیست در کل ...

ممنون دوست عزیز. تیک Upnp هم توی مودم زدم درست نشد! با ISP هم تماس گرفم اصلآ نمیدونست NAT چی هست که بخواد راهنمایی هم بکنه! من از اینترنت 4G ایرانسل استفاده میکنم! تا 1 ماه پیش درست بود! 1 دفعه Nat Type 3 شد !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or