همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

ممنون دوست عزیز. تیک Upnp هم توی مودم زدم درست نشد! با ISP هم تماس گرفم اصلآ نمیدونست NAT چی هست که بخواد راهنمایی هم بکنه! من از اینترنت 4G ایرانسل استفاده میکنم! تا 1 ماه پیش درست بود! 1 دفعه Nat Type 3 شد !!
نمیدونم مشکل از چی هست. اصولا نباید اینطوری باشه . نهایتا بخوای میتونی موردم رو یه ریست فکتوری کنی بعد upnp رو تیک بزنی و بعد ریست کنی ( یادت باشه وقتی تیکش رو میزنی تا زمانی که خاموش روش نشه فرقی ایجاد نمیکنه ) ببینی درست میشه یا نه .
اکثریت دوستان رو همین UPNP رو گفتم تیک زدن به 2 شبفت میکنه . در صورته نشدنش مشکل از جای دیگس که ISP باید یاری کنه

سلام دوستان 3 هفته ای میشه با psn به مشکل بر خوردم! اوایل که وصل نمیشد! الانم که میشه همش قطع و وصل میشه یا سرعتش افت میکنه! با سرورهای بازی هم مشکل پیدا کردم، اونام همینجورین!
مشکل از نت من هست قطعا اما میخواستم بدونم سایر دوستان هم که از وایمکس ایرانسل برای کنسول استفاده میکنن هم چنین مشکلی دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به 707 هم زنگ زدم میگن مشکلی نیست! تا 1 ماه پیش همه چی خوب بودا یهو اینجوری شد!!! (حتی تست کانکشن که با کنسول میگیرم از 3 دفعه فقط 1 بارش به psn شاید وصل بشه)
اون dns و mtu رو تغییر دادم ولی بازم فرقی نکرد! (فرکانسمم انداختم جای خلوت) پینگمم مثل همیشست
تاحالا سابقه نداشت 3 هفته اینجوری بشه و درست نشه!
اینجا کسی اشنایی چیزی تو ایرانسل نداره دلیل این مشکل رو بدونه؟؟؟؟؟؟
:((

دوستان یک سوال داشتم . همونطوری که میدونید اگر اکانت در PS4 به حالت پرایمری در بیاد ، میشه بازیهای داخل اکانت بر روی تمامی اکانت های دستگاه بازی کرد . بعد هم میتونیم اکانت دی اکتیو کنیم به یک نفر دیگه بدیم تا اونم همینکارو انجام بده . حالا سوالی که من داریم اینه محدودیتی در زمینه پرایمری کردن یک اکانت بر روی PS4 وجود نداره ؟ مثلا من یک اکانت دارم که داخلش Child Of Light خریدم ، این اکانت تا به حال روی 3 تا PS4 به حالت پرایمری در اومده . از این نظر که محدودیتی وجود نداره ؟ چون یادمه نسل قبل روی 360 در طول 6 ماه یک اکانت فقط روی حداکثر 3 کنسول میتونست پرایمری بشه

دوستان یک سوال داشتم . همونطوری که میدونید اگر اکانت در PS4 به حالت پرایمری در بیاد ، میشه بازیهای داخل اکانت بر روی تمامی اکانت های دستگاه بازی کرد . بعد هم میتونیم اکانت دی اکتیو کنیم به یک نفر دیگه بدیم تا اونم همینکارو انجام بده . حالا سوالی که من داریم اینه محدودیتی در زمینه پرایمری کردن یک اکانت بر روی PS4 وجود نداره ؟ مثلا من یک اکانت دارم که داخلش Child Of Light خریدم ، این اکانت تا به حال روی 3 تا PS4 به حالت پرایمری در اومده . از این نظر که محدودیتی وجود نداره ؟ چون یادمه نسل قبل روی 360 در طول 6 ماه یک اکانت فقط روی حداکثر 3 کنسول میتونست پرایمری بشه
سلام عزیز
مثال بود دیگه ؟ D:
چون اینطوری نمیشه
هر اکانت در یک زمان فقط یک کنسوله primary میتونه داشته باشه در کل...برای اینکه جای دیگه Primary بشه باید روی کنسولی که هست de-active بشه.

سلام عزیز
مثال بود دیگه ؟ D:
چون اینطوری نمیشه
هر اکانت در یک زمان فقط یک کنسوله primary میتونه داشته باشه در کل...برای اینکه جای دیگه Primary بشه باید روی کنسولی که هست de-active بشه.

سلام بر شما . متوجه منظورم نشدید :دی

مثلا من الان اکانت Child Of Light که داخل دستگاهم پرایمری هستش دی اکتیو می کنم به نفر دوم میدم . بعد اون نفر دوم بعد از تمام کردن بازی اکانت از پرایمری در میاره و دی اکتیو می کنه به نفر سوم میده . و نفر سوم هم بعد از تمام کردن بازی اکانت از پرایمری در میاره و دی اکتیو می کنه به نفر چهارم میده . حالا سوال من اینه این روند ( پرایمری کردن/دی اکتیو ) هیچ محدودیتی نداره ؟ یعنی میشه با این روش یک اکانت پشت سر هم روی 5 6 کنسول پرایمری بشه ؟ ( به طور همزمان نه )

سلام بر شما . متوجه منظورم نشدید :دی

مثلا من الان اکانت Child Of Light که داخل دستگاهم پرایمری هستش دی اکتیو می کنم به نفر دوم میدم . بعد اون نفر دوم بعد از تمام کردن بازی اکانت از پرایمری در میاره و دی اکتیو می کنه به نفر سوم میده . و نفر سوم هم بعد از تمام کردن بازی اکانت از پرایمری در میاره و دی اکتیو می کنه به نفر چهارم میده . حالا سوال من اینه این روند ( پرایمری کردن/دی اکتیو ) هیچ محدودیتی نداره ؟ یعنی میشه با این روش یک اکانت پشت سر هم روی 5 6 کنسول پرایمری بشه ؟ ( به طور همزمان نه )
Correct
الان منظورت رو گرفتم
مشکلی نداره . محدودیتی توی این حالت نیست ... :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or