همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان من امروز id mتو psnبن شد نزدیک 3سال این idروداشتم رو ps3کپی بازی میکردم یعنی تنها رو idتروفی جم میکردم اصلا به سرورهایی بازی وصل نمی شدم چند هفته یه بار انلاین میشدم تروفی ها رو ساین میکردم بعد از چند دقیقه زود افلاین میشدم نزدیک یه سال هم ps4دارم امروز دیدم بن شدم از psnدوستان هیچ راهی نیست این idبرگردونم چطور میتونم با سونی حرف بزنم؟ دلیل بن من تنها به این دلیل بود که رو ps3به صورت کپی بازی میکردم من که اصلا به سرورهایی بازی ها وصل نمی شدم چطور فهمیده دستگام کپی هست ؟ یعنی الان هر کسی به صورت کپی رو ps3بازی کن تنها موقعی انلاین شه که بخواد تروفی ها روساین کنه بازم بن میشه؟
. اگر به خاطره کپی خورد بودن 3 بن شده که دیگه un-ban نمیکنن .
اما توی بخشه 3 رو ببین. بچه ها یه راه هایی گذاشته بودن برای فک کنم جلوگیری از بن اینا .... یه نگاهی بنداز. الان توذهنم نیست.
به هر حال توی این 3 سال اخرش فهمیدن !
میتونی خودت هم بپرسی
اگر ریجن 1 هست وصل شو به Live chat و دلیلش رو بپرس !

سلام دوستان من و رفیقم راحت nba2k بازی میکزدیم که دیشب میخواستیم تو یه locker room جوین شیم این ارور میدادone of you has data that is out of sync if the problem persists try exiting to main menu and returning که هرچی رفتیم تو منو و اومدیم نشد در صورتی که با غریبه میتونسیم بازی کنیم

دوستان من امروز id mتو psnبن شد نزدیک 3سال این idروداشتم رو ps3کپی بازی میکردم یعنی تنها رو idتروفی جم میکردم اصلا به سرورهایی بازی وصل نمی شدم چند هفته یه بار انلاین میشدم تروفی ها رو ساین میکردم بعد از چند دقیقه زود افلاین میشدم نزدیک یه سال هم ps4دارم امروز دیدم بن شدم از psnدوستان هیچ راهی نیست این idبرگردونم چطور میتونم با سونی حرف بزنم؟ دلیل بن من تنها به این دلیل بود که رو ps3به صورت کپی بازی میکردم من که اصلا به سرورهایی بازی ها وصل نمی شدم چطور فهمیده دستگام کپی هست ؟ یعنی الان هر کسی به صورت کپی رو ps3بازی کن تنها موقعی انلاین شه که بخواد تروفی ها روساین کنه بازم بن میشه؟
به هیچوجه ایدیت بر نمیگرده از طرف سونی بن شده بخاطر عدم رعایت قانون کپی رایت چون قانون کپی رایت رو نقض کردی بنت کردن کاریم ندارن که به سرورها وصل شدی یانه بن شدن هم شانسیه ادم داریم 85 تا پلات داره بن نشده ادم داریم 60 داره بن شده کاملا شانسیه

کار خطرناکی کردی ميفهمن وقتی وصل میشی و ميتونن شناسایی کنن فکر نمیکنم راهی داشته باشه حالا باز بچه ها که بیشتر تجربه دارن راهنماييت میکنن :)
ممنون

. اگر به خاطره کپی خورد بودن 3 بن شده که دیگه un-ban نمیکنن .
اما توی بخشه 3 رو ببین. بچه ها یه راه هایی گذاشته بودن برای فک کنم جلوگیری از بن اینا .... یه نگاهی بنداز. الان توذهنم نیست.
به هر حال توی این 3 سال اخرش فهمیدن !
میتونی خودت هم بپرسی
اگر ریجن 1 هست وصل شو به Live chat و دلیلش رو بپرس !
اکانتم امریکا هست ریجن یکه کاملا این راها رو رعایت کردم ولی بازم بن کردم الان میخوام رو ps4انلاین بشم این ارور میزنه Your account is suspended. If the problem persists, please contact Customer Services.

به هیچوجه ایدیت بر نمیگرده از طرف سونی بن شده بخاطر عدم رعایت قانون کپی رایت چون قانون کپی رایت رو نقض کردی بنت کردن کاریم ندارن که به سرورها وصل شدی یانه بن شدن هم شانسیه ادم داریم 85 تا پلات داره بن نشده ادم داریم 60 داره بن شده کاملا شانسیه
کاملا حق باشمات کاش کپی بازی نمیکردم چون idخیلی برام مهم بود من حتی تمام امنیت هایی که تو تاپیک ها گفت بودن رو رعایت کردم یعنی تو این سه سال شاید تنها دو ساعت قسمت مولتی بازی ها رو انجام دادم من هم 47پلات داشتم level هم 23بود ولی متاسفانه دیروز بن کردم واقعا برای من ضربه روحی شدیدی بود

ممنون

اکانتم امریکا هست ریجن یکه کاملا این راها رو رعایت کردم ولی بازم بن کردم الان میخوام رو ps4انلاین بشم این ارور میزنه Your account is suspended. If the problem persists, please contact Customer Services.

کاملا حق باشمات کاش کپی بازی نمیکردم چون idخیلی برام مهم بود من حتی تمام امنیت هایی که تو تاپیک ها گفت بودن رو رعایت کردم یعنی تو این سه سال شاید تنها دو ساعت قسمت مولتی بازی ها رو انجام دادم من هم 47پلات داشتم level هم 23بود ولی متاسفانه دیروز بن کردم واقعا برای من ضربه روحی شدیدی بود
متاسفم واسه اکانتت
راستی توی ایمیلت بری دلیلشو زده

قا یه سوال دارم چرا توی ویدئو شو و فیلم های رایگان وقتی کلیک میکنم ارور میده میگه نمیتونی دانلود کنی؟؟؟
پلاس یک ساله هم دارم نکنه برنامه جانبی چیزی میخاد یا از جایی توی تنظیمات باید تیکی گزینه ای چیزی رو فعال کنم؟؟؟

سلام . ببخشید من wifi وصل میشم کد رو که میزنم بعد میگه proxy server میاره do not use رو میزنم کار نمیکنه گزینه دوم هم use هست باید فیلداشو پر کنم چطوریه جریانش ؟

دوستان من میخوام اکانت بسازم برای ps4 . الان ممیدونم پلیستسشنم چه رجینی هستش که باهاش سازگار باشه لطفا راهنماییم کنید
مدل دستگاهم cuh-1100A b01 هستش . الان زدم آپدیتو دقیقا چطوری درست کنم اکانتم که برای انلاین هم مشکل نداشته باشه ؟ راستی برای psn plus باید چه مدلشو بگیرم ؟

Last edited by a moderator:
دوستان من میخوام اکانت بسازم برای ps4 . الان ممیدونم پلیستسشنم چه رجینی هستش که باهاش سازگار باشه لطفا راهنماییم کنید
مدل دستگاهم cuh-1100A b01 هستش . الان زدم آپدیتو دقیقا چطوری درست کنم اکانتم که برای انلاین هم مشکل نداشته باشه ؟ راستی برای psn plus باید چه مدلشو بگیرم ؟
ریجن دستگاه اهمیتی نداره
ریجن اکانت مهم هست اگر بخوای در اینده dlc استفاده کنی . ریجن اکانت و بازی باید یکی باشه برای نصبه dlc ....
انلاین ربطی به مشکلات اکانت نداره ! wifi و پینگت با سروره لندن باید خوب باشه :)
Ps plus هم یه مدل بیشتر نداریم ... که مدت زمان 3 ماه داره و 12 ماه
باید ریحنش با اکانتت یکی باشه
موفق باشی.

ریجن دستگاه اهمیتی نداره
ریجن اکانت مهم هست اگر بخوای در اینده dlc استفاده کنی . ریجن اکانت و بازی باید یکی باشه برای نصبه dlc ....
انلاین ربطی به مشکلات اکانت نداره ! wifi و پینگت با سروره لندن باید خوب باشه :)
Ps plus هم یه مدل بیشتر نداریم ... که مدت زمان 3 ماه داره و 12 ماه
باید ریحنش با اکانتت یکی باشه
موفق باشی.
ببخشید آموزش ساخت اکانت کجا هست ببینم یا اگه میشه کمکم کنید میخوام اکانتم برا ریجین 1باشه ...

ببخشید آموزش ساخت اکانت کجا هست ببینم یا اگه میشه کمکم کنید میخوام اکانتم برا ریجین 1باشه ...
تو نت سرچ کنی کلی هست که توضیح دادن ( حتی به فارسی )
در کل چیزه خاصی نیست
یه email هست یه Id یه password یه تاریخ تولد
کشوری که انتخاب میکنی میشه ریجنت
ادرس هم یه قسمت از اون کشور رو سرچ کن توی google map و وارد کن

قا یه سوال دارم چرا توی ویدئو شو و فیلم های رایگان وقتی کلیک میکنم ارور میده میگه نمیتونی دانلود کنی؟؟؟
پلاس یک ساله هم دارم نکنه برنامه جانبی چیزی میخاد یا از جایی توی تنظیمات باید تیکی گزینه ای چیزی رو فعال کنم؟؟؟

اگه منظورت بخش فیلمها تو استور هست یا مثلا موزیک انليمت با ip ایران نمیشه :)

ممنون مبشم راهنمایی کنبد
ممکنه مشکله سروره خودشون هم باشه !!!
این ارور رو سرچ کردم اکثریت توی فروم 2k میگن درست شده بوده بعد یه مدت ولی برای یه سری هنوز پیش میاد گاهی
به هر حال به نظرم بد نیست بعدا امتحان کنی -

اگر به هم دلیلی اکانتی قرار باشه بن شه ، کل دستگاه از PSN بن میشه یا فقط اون ID؟؟

تو پلی 3 که هم I'd و هم دستگاه احتمال بن داره اگه I'd رو یک پلی 3 کپی خور داشته باشی و روی پلی4 اورجينالت باش بازی کنی احتمال اینکه I'd بن بشه هست :)

تو پلی 3 که هم I'd و هم دستگاه احتمال بن داره اگه I'd رو یک پلی 3 کپی خور داشته باشی و روی پلی4 اورجينالت باش بازی کنی احتمال اینکه I'd بن بشه هست :)
من از این مدل بازی های شیرینگ که توی اینترنت هست خرید کردم،حالا اگه اون اکانتی که من خریدم بازیاشو از راه غیرقانونی خریده باشه،احتمال بن شدن دستگاه من هست؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or