همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

من از این مدل بازی های شیرینگ که توی اینترنت هست خرید کردم،حالا اگه اون اکانتی که من خریدم بازیاشو از راه غیرقانونی خریده باشه،احتمال بن شدن دستگاه من هست؟؟

برای پلی 4 خیلی ها از همین روش استفاده میکنن و تا حالا مشکلی نداشته :)

دوستان یه سوال برای من پیش اومده
برای خرید DLC باید ریجن اکانت با ریجن بازی یکی باشه
حالا ریجن اکانت من امریکا هست
بازی های ریجن 1 یا همون all تو بازار دو سری هستن یه سری که درجه سنی ESRBـشون فقط اینگلیسی نوشته و پشت جعبه هم نوشته ها انگلیسی‌ـیه یه سری دیگه ریجن یک درجه سنی ESRB هم انگلیسی و هم اسپانیایی نوشته و پشت جعبه هم اسپانیاییی نوشته
حالا می‌خواستم بدونم اگه من بازی که اسپانیایی نوشته رو بگیرم از استور امریکا می‌تونم DLC دانلود کنم و مشکلی نداره !؟ کسی از دوستان تست نکرده !؟

دوستان یه سوال برای من پیش اومده
برای خرید DLC باید ریجن اکانت با ریجن بازی یکی باشه
حالا ریجن اکانت من امریکا هست
بازی های ریجن 1 یا همون all تو بازار دو سری هستن یه سری که درجه سنی ESRBـشون فقط اینگلیسی نوشته و پشت جعبه هم نوشته ها انگلیسی‌ـیه یه سری دیگه ریجن یک درجه سنی ESRB هم انگلیسی و هم اسپانیایی نوشته و پشت جعبه هم اسپانیاییی نوشته
حالا می‌خواستم بدونم اگه من بازی که اسپانیایی نوشته رو بگیرم از استور امریکا می‌تونم DLC دانلود کنم و مشکلی نداره !؟ کسی از دوستان تست نکرده !؟
تا زمانی که ریجن 1 هست هیچ مشکلی نیست
ریجن همیشه پشت میخوره یا از طریقه همون ESRB معلومه 1 هست
قضیه اینکه spanish داره به خاطره این هست که بعضی ایالت ها spanish ها زیاد زندگی میکنن برای همون اونام در نظر گرفته شده
مثلا ریجن 1 برای کانادا هم english پشتش هست هم فرانسوی چون یکی از زبانها مردمش مثل بخشه از امریکا که spanish هست به جز زبان رسمی محسوب میشه .

دوستان ٢ روزه نميتونم وارد استور شم... ليست فرندام مياد ميتونم انلاينم بزنم ... ولي استور و واتس نيو اصلا باز نميشن،، دليلش چيه؟
الا دیگه نباید اون مشکل ها باشه
ولی MTU رو از کنسول 1473 بزار ببین وصل میشه یا نه.

دوستان خوب بازیسنتر منم دیشب خواستم برم استور فقط لود میکرد بعد من از طریق ایمیلم با تبلت وارد شبکه پلی استیشن شدم و اکانتم رو چک کردم و بعدش اومدم بیرون درست شد شما هم همین کار رو بکنید انشاالله که درست بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or