سلام دوستان
من هرکار میکنم نمیتونم به استور وصل شم
در صورتیکه راحت به psnوصل میشم و انلاین میزنم
کسی نمیدونه مشکل از چیه؟
با دوتا ispهم امتحان کردم دوتاشون وصل نشدن
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
منم دقیقا همین مشکلو دارم، به سونی هم میل زدم هم تو چت باهاش صحبت کردم، جوابای الکی داد!!!!!!! میگه سیف مود رو فلان کنید و.....
نت ما مشکل داره یا سرور اونا خدا داند....
چند وقت پیش هم سایت سوشیال رو پیلتر کردن مجدد باز شد!
داداش منم چند روز باش درگیر بودم
امروز اتفاقی چک کردم دیدم درست شده
رفتم بازیای پلاس این ماه گزاشتم واسه دانلود
سعی کن تو ساعتهای مختلف روز امتحان کنی
مشکل از نت ماست
شک نکن
سلامسلام به همگی.دوستان من اینترنتم اسیا تک هست.چند روزه به استور وصل نمیشم میخواستم بپرسم بخوام تنظیماتو دستی وارد کنم.
ایپی و ... چی باید بزنم?
دوستان من در حد اماتورم شرمنده خیلی ساده کمک کنین .البته اگه زحمتی نیست.ممنون میشم کسی کمکم کنه.دستتون درد نکنه
تخفیف معمولا طبقه قوانین دو طرف گذاشته میشه که چیزهای خاص و پیچیده ای نیست در کل ..دوستان اين تخفيفهاي قبلي استور از طرف خود سوني بود يا شركتهاي بازيسازي تخفيف زده بودن؟
مثلا فيفا 15 يا ولفنشتاين يه مدتي قيمتشون 25 دلار بود.
و اين كه جديدا دوباره بعضي از بازيها تخفيفي نخوردن؟
نه نمیشه چون امارت 2 هستدوستان من باندل GTA گرفتم داخلش بازی دیجیتالی و 10 $ بود ولی حواسم نبود اکانتمو کشورشو امارات انتخاب کردم ولی ریجن کنسولم 1 بود . اوکی نمیشه ؟ باید اکانت جدید بسازم ؟
منم از آسیا تک استفاده میکنم، دیشب خیلی اذیتم کردسلام به همگی.دوستان من اینترنتم اسیا تک هست.چند روزه به استور وصل نمیشم میخواستم بپرسم بخوام تنظیماتو دستی وارد کنم.
سلام به همگی.دوستان من اینترنتم اسیا تک هست.چند روزه به استور وصل نمیشم میخواستم بپرسم بخوام تنظیماتو دستی وارد کنم.
ایپی و ... چی باید بزنم?
دوستان من در حد اماتورم شرمنده خیلی ساده کمک کنین .البته اگه زحمتی نیست.ممنون میشم کسی کمکم کنه.دستتون درد نکنه
اونایی که با خیلی از sign in ها مشکل دارن ، بدونن که بستر نت کشور از آخر هفته ی گذشته ، دچار تغییراتی شده ..
مثلا یه سری از پورت ها ( کانالهای ارتباطی خاص:d ) کلا قطع شد و الانم هر لحظه ممکنه کند بشه به حد صفر ..
همچنین sign in مربوط به itunes .
ممنون. دوست خوبم.اره خدایی اسیا تک خیلی خوب بود اما چند روزه حسابی داره منو اذیت میکنهمنم از آسیا تک استفاده میکنم، دیشب خیلی اذیتم کردمیخواستم RE: Remake رو دانلود کنم که شونصد دفعه Errorـه Failed to connecting server داد
کلاً دیشب بیخیال شدم، امشب باید امتحان کنم
بعضی وقتا قاطی میکنه آسیا تک :d ولی در کل خوبه! به نظرم باید تو یه ساعت دیگه امتحان کنی...