همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام من شنیدم با تغییرات DNS YA MTU میشه مشکل کانکتو درست کردد کسی چیزی میدونه ؟؟
لزوما خیر ولی میشه امتحان کرد
DNS رو میتونی
8.8.8.8
8.8.4.4
استفاده کنی
MTU هم ماله زمانی بود که سرویسه psn مشکل پیدا کرده بود سونی برای وصل شدن به استور 1473 و 1450 رو پیشنهاد داده بود.

تخفیف رو همون صفحه اصلی نوشته Discounect برو توش و سربرگ Game اگه باشه اونجا میزنه
Discount هست البته

ممنون. دوست خوبم.اره خدایی اسیا تک خیلی خوب بود اما چند روزه حسابی داره منو اذیت میکنه
ببین یه کار دیگه ای هم میتونی بکنی. من دیشب همین کار رو کردم :d تا اینکه تونستم RE: Remake رو دانلود کردم. PS4ـت رو با کابل LAN وصل کن :d مودم من خیلی دور بود برای همون با Wi Fi وصل شده بودم. اما مودم رو برداشتم آوردم کنار PS4 و با LAN وصلش کردم، یه تیکه دانلود شد :d بدون قطعی و وصلی...

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
میخواستم بدونم راهی نداره مصرف اینترنت ps4 رو بشه کم کرد؟من با ps3 مشکلی نداشتم ولی ps4 مصرفش خیلی بالاس که به محض روشن شدن کنسول چراغ های مودم به شدت چشمک میزنن که فکر کنم به دلیل آپدیت اطلاعات دوستان(مثلا اینکه کی چی بازی کرده و ...) باشه.
راهی نداره اینو غیر فعال کرد؟یا کلا هر راهی برای کاهش مصرف اینترنت؟

سلام دوستان
میخواستم بدونم راهی نداره مصرف اینترنت ps4 رو بشه کم کرد؟من با ps3 مشکلی نداشتم ولی ps4 مصرفش خیلی بالاس که به محض روشن شدن کنسول چراغ های مودم به شدت چشمک میزنن که فکر کنم به دلیل آپدیت اطلاعات دوستان(مثلا اینکه کی چی بازی کرده و ...) باشه.
خیلی بعید میدونم همچین گزینه ای باشه... یه کم آخه غیر منطقی به نظر میاد! فکر نکنم بشه Customize کرد! اگه خیلی لازم نداری کلاً قطع کن نتت رو :d

هر کار دارید توی PSN تا پس فردا انجام بدید چون باز روز تعطیلیمون قراره به ف*ا*ک بره . اینو گفتم چون ساعت شروع از دست رفتن سرویس همیشه دقیق بوده ولی برگشتش تا حالا ندیدم دقیق باشه !!

The service will go offline from 17:00 until 20:30 GMT on Thursday, February 12

خیلی بعید میدونم همچین گزینه ای باشه... یه کم آخه غیر منطقی به نظر میاد! فکر نکنم بشه Customize کرد! اگه خیلی لازم نداری کلاً قطع کن نتت رو
yahoo_4.gif

:d
نه خوب آنلاین بازی میکنم.اگه میشد فقط برای بازی اینترنت مصرف کنه خیلی خوب میشد.

سلام دوستان
راهی برای تنظیم اینکه چه قسمتهای فعال باشه متاسفانه نیست !
ولی در کل فک نمیکنم مصرفش اصلا اونقدر بالا باشه :)
راه خاصی نیست

اتفاقا وقتی یوزر جدید میسازید گزینه هایی داره اولش که همه تیک میزنیم و NEXT میکنیم میره برید تو همون قسمت پروفایل تیک های مربوط به تماشای تروفی دوستان و... بگیرید

سلام دوستان یه سوال دارم لطفا سریع تر جواب بدید:

من اکانتم الان روی کنسول دوستم شیر هست ...

آیا من الان میتونم اکانتم رو روی کنسول سوم فقط وارد کنم و کنسول سوم بازی رو دانلود کنه؟( دوستم میگه اکانت رو وارد میکنم بعد بازی رو دانلود میکنم و بعد اکانت رو از روی کنسول پاک میکنم و بعد میتونم با اکانت خودم بازی کنم!!!!)(بدون دی اکتیو کردن کنسول دوم)

ایا همچین چیزی امکان داره ؟

خطر بن نداره؟
ممنون

من هم این چند روز نتونستم به Store وصل بشم که بازی های Plus رو بگیرم، ولی یه راه خیلی راحت هست که مشکلم از اون طریق حل شد. :دی
کافیه به سایت Store برین و اونجا بازی ای که میخواین رو انتخاب کنین. بعدش مراحل رو پشت سر بذارین و آخرش هم اون گزینه انتقال به PS4 رو بزنین. این طوری فقط باید PS4 روشن بشه و به اینترنت وصل بشه تا اون بازی ها به صورت اتوماتیک وارد بخش دانلود بشن و تمام! :دی برای بازی های Plus که به همین راحتی بود. احتمالاً در مورد بقیه کارها هم همین طور باشه. یعنی پول رو بشه از اون طریق وارد کرد و باهاش خرید کرد و ...

سلام دوستان یه سوال دارم لطفا سریع تر جواب بدید:

من اکانتم الان روی کنسول دوستم شیر هست ...

آیا من الان میتونم اکانتم رو روی کنسول سوم فقط وارد کنم و کنسول سوم بازی رو دانلود کنه؟( دوستم میگه اکانت رو وارد میکنم بعد بازی رو دانلود میکنم و بعد اکانت رو از روی کنسول پاک میکنم و بعد میتونم با اکانت خودم بازی کنم!!!!)(بدون دی اکتیو کردن کنسول دوم)

ایا همچین چیزی امکان داره ؟

خطر بن نداره؟
ممنون

اگه اکانت دوستتون که میخواد ازتون قرض بگیره و دانلود کنه باید بدونه که حتما ریجن اکانتش با شما یکی باشه وگرنه ریجن اون بازی که قبلا اکتیو کرده و ازشما میخواد که اکتیو کنه متفاوت باشه نمیتونه وبعد پایان دانلود عکس قفل میاد کنار بازیش و نمیتونه وارد بازی بشه....نه بابا خطر بن کجا بود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or