لزوما خیر ولی میشه امتحان کردسلام من شنیدم با تغییرات DNS YA MTU میشه مشکل کانکتو درست کردد کسی چیزی میدونه ؟؟
Discount هست البتهتخفیف رو همون صفحه اصلی نوشته Discounect برو توش و سربرگ Game اگه باشه اونجا میزنه
ببین یه کار دیگه ای هم میتونی بکنی. من دیشب همین کار رو کردم :d تا اینکه تونستم RE: Remake رو دانلود کردم. PS4ـت رو با کابل LAN وصل کن :d مودم من خیلی دور بود برای همون با Wi Fi وصل شده بودم. اما مودم رو برداشتم آوردم کنار PS4 و با LAN وصلش کردم، یه تیکه دانلود شد :d بدون قطعی و وصلی...ممنون. دوست خوبم.اره خدایی اسیا تک خیلی خوب بود اما چند روزه حسابی داره منو اذیت میکنه
خیلی بعید میدونم همچین گزینه ای باشه... یه کم آخه غیر منطقی به نظر میاد! فکر نکنم بشه Customize کرد! اگه خیلی لازم نداری کلاً قطع کن نتت رو :dسلام دوستان
میخواستم بدونم راهی نداره مصرف اینترنت ps4 رو بشه کم کرد؟من با ps3 مشکلی نداشتم ولی ps4 مصرفش خیلی بالاس که به محض روشن شدن کنسول چراغ های مودم به شدت چشمک میزنن که فکر کنم به دلیل آپدیت اطلاعات دوستان(مثلا اینکه کی چی بازی کرده و ...) باشه.
راهی نداره اینو غیر فعال کرد؟یا کلا هر راهی برای کاهش مصرف اینترنت؟
خیلی بعید میدونم همچین گزینه ای باشه... یه کم آخه غیر منطقی به نظر میاد! فکر نکنم بشه Customize کرد! اگه خیلی لازم نداری کلاً قطع کن نتت رو![]()
راهی برای تنظیم اینکه چه قسمتهای فعال باشه متاسفانه نیست !سلام دوستان
میخواستم بدونم راهی نداره مصرف اینترنت ps4 رو بشه کم کرد؟من با ps3 مشکلی نداشتم ولی ps4 مصرفش خیلی بالاس که به محض روشن شدن کنسول چراغ های مودم به شدت چشمک میزنن که فکر کنم به دلیل آپدیت اطلاعات دوستان(مثلا اینکه کی چی بازی کرده و ...) باشه.
راهی نداره اینو غیر فعال کرد؟یا کلا هر راهی برای کاهش مصرف اینترنت؟
سلام دوستان یه سوال دارم لطفا سریع تر جواب بدید:
من اکانتم الان روی کنسول دوستم شیر هست ...
آیا من الان میتونم اکانتم رو روی کنسول سوم فقط وارد کنم و کنسول سوم بازی رو دانلود کنه؟( دوستم میگه اکانت رو وارد میکنم بعد بازی رو دانلود میکنم و بعد اکانت رو از روی کنسول پاک میکنم و بعد میتونم با اکانت خودم بازی کنم!!!!)(بدون دی اکتیو کردن کنسول دوم)
ایا همچین چیزی امکان داره ؟
خطر بن نداره؟
ممنون