همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان من مشکل این please wait رو دارم کنسول کلا با وای فای وصل نمیشه پیدا میکنه مودم رو اما وقتی پسورد رو میزنم میگه cannot connect با کابل هم که وصل میکنم تو تست اوکیه حتی به psn هم وصله و تروفی و ... رو میریزه رو اکانت اما اصلا نمیتونم اکانت رو ویرایش کنم و تو please wait گیر میکنه تا تایم اوت بده ، کریو هم شیر کردم که موقع تست با کریو همه چی اوکیه به NAT Type که میرسه Faild میشه الانم چند روزه این مشکل رو دارم و اصلا نتونستم برم psn اما تهران که بودم خونه اقوام چک کردم وصل شد ISP من مخابراته و اونی هم که وصل شد مخابرات بود !
راه حلی چیزی ؟ کلافه شدم کلا !
پیشاپیش تشکر

یه اکانت US هم ساختم تست کردم مجددا تاثیری نداشت جالبه اکانت اصلیم رو که ساین اوت میکنم باز ساین این میشه اما این اکانت US کلا ساین این نمیشه !
راه حتی چیزی نداره ؟
حالا تا کی منتظر شیم آپدیت بدن :|

سلام مجدد، من همين الان هم تست كردم يك ساعت تونستم وصل شم و بازي كنم بعد دوباره همون آش و همون كاسه، زنگ زدم پشتيباني هاي وب فقط ميگه بازي آنلاينو ساپورت ميكنيم ( در همبن حد ميدونست ) يعني شما پيشنهاد ميدي نت عوض كنم؟ ميترسم اونا بدتر باشن. الان بهترين جوابو بچه ها رو چه نتي و چه سرويسي ميگيرن؟
يه مورد ديگه ممكنه به خاطر نويز باشه ؟ البته چك كردم هم تايم اوت ندارم هم پينگ خوبه ( دور و بر ٢٠٠ ) هم سرعت دانلود.
من الان شاتل ۲ مگ دارم راحت دارم انلاین میزنم بدون هیچگونه لگی حتی تو مود کانکوییست بتلفیلد پینگم دور و بر ۱۵۰ تایم اوت هم ندارم به شما هم پیشنهاد میکنم شاتل بگیری البته پارس انلاین هم خوبه ولی شاتل چون خودم امتحان کردم میگم بهتره دور و بر مبین نت هم اصلا نرو چون اصلا خوب نیست برای انلاین ( پینگ شم خیلی بده )

یه اکانت US هم ساختم تست کردم مجددا تاثیری نداشت جالبه اکانت اصلیم رو که ساین اوت میکنم باز ساین این میشه اما این اکانت US کلا ساین این نمیشه !
راه حتی چیزی نداره ؟
حالا تا کی منتظر شیم آپدیت بدن :|
یه زمانی من پارس انلاین داشتم بزور با us کانکت میشد ولی با امارات سریع کنکت میشد

بچه ها کلاً به کسی پیشنهاد نت ندید :دی
نت ایران بسته به هر منطقه مخابراتی و هر شهری فرق میکنه. من خودم قبلاً پارس آنلاین داشتم، شاتل گرفتم، خطمون فیبر نوری شد وایمکس ایرانسل گرفتم و بعد هم رفتم سراغ مبین نت و الان هم جدیداً از آسیاتک روی فیبر نوری میگیرم. خوشبختانه خطمون از نظر نویز ایده آله و هیچ نویزی نداریم و الان توی روز و حتی ساعت رایگان هم بدون مشکل آنلاین میزنم. TLOU که اصلاً لگ ندارم، فیفا هم با بچه های خودمون که اصلاً و ابداً لگ ندارم. اونایی هم که اون ور دنیا هستن شاید هر 20 بازی یه بار لگِ خفیف داشته باشم.
خلاصه این که ممکنه یکی یه جای دیگه آسیاتک داشته باشه و افتضاح باشه. اصلاً نمیشه گفت. یه راه اینه که سرویس ددیکیت گرفت که خیلی گرونه، یه راه هم تعویض ispـه تا به شرایط ایده آل برسید. اگر هم آشنا داشته باشید توی یکی از این ispـها میتونن یه کاری کنن اوضاع نتتون مناسب شه برای بازی.

بعد از چند روز تلاش امشب به صورت کاملا اتفاقی یه تست زدم و وصل شدم بلاخره !
مشکل از ISP هست بعید میدونم ربطی به کنسول و آپدیت داشته باشه متاسفانه و امیدوارم حل شده باشه به صورت دائمی و دوباره به وجود نیاد

بعد از چند روز تلاش امشب به صورت کاملا اتفاقی یه تست زدم و وصل شدم بلاخره !
مشکل از ISP هست بعید میدونم ربطی به کنسول و آپدیت داشته باشه متاسفانه و امیدوارم حل شده باشه به صورت دائمی و دوباره به وجود نیاد

فقط همون بار اول این مشکل وجود داره. Sing In که شدید، اگه Sing Out نکنید دیگه مشکلی بوجود نمیاد.
مشکل هم تا حد زیادیش به سونی بر میگرده، چون با کامپیوتر خیلی راحت میشه وارد اکانت شد، دلیلی نداره با کنسول نشه.

فقط همون بار اول این مشکل وجود داره. Sing In که شدید، اگه Sing Out نکنید دیگه مشکلی بوجود نمیاد.
مشکل هم تا حد زیادیش به سونی بر میگرده، چون با کامپیوتر خیلی راحت میشه وارد اکانت شد، دلیلی نداره با کنسول نشه.

نه عزیز من ساین این شده بودم قبلا با کنسول خونه یکی از اقوام با همون اکانت uk خودم اما وقتی اومدم خونه خودمون اصلا نتونستم وای فای وصل شم به اینترنت و الانم دارم کابل لن استفاده میکنم ، موقع تست نت تو کنسول همه چی اوکی بود حتی به psn لاگین بودم اما هیچ مدیریتی رو اکانت نداشتم مثلا میرفتم information رو ادیت کنم تو please wait گیر میکرد یا هر عمل دیگه ای که مربوط به اکانت میشد ، ساین اوت هم میکردم باز به راحتی به همون uk ساین این میشد اما بازم همون مشکل رو داشتم برا ویرایش اطلاعات دیشب شکست تلسمش دیگه ببینیم در آینده چی میشه

دوستان یه سوال دارم: وقتی توی قسمت notification می زنه که یه مسیج جدید دریافت کردید ،وقتی می رم تو مسیج ها،تا بخونم،بیشتر وقت ها 3 دقیقه طول می ده تا مسیج رو بیاره،دوستان چی کار کنم درست بشه؟؟!!بقیه هم این مشکل رو دارن؟!

دوستان یه سوال دارم: وقتی توی قسمت notification می زنه که یه مسیج جدید دریافت کردید ،وقتی می رم تو مسیج ها،تا بخونم،بیشتر وقت ها 3 دقیقه طول می ده تا مسیج رو بیاره،دوستان چی کار کنم درست بشه؟؟!!بقیه هم این مشکل رو دارن؟!

دوست عزیز این مشکل به نت شما بر می گردد و از جانب ps4 یا نرم افزار و تنظیمات ارتباط ندارد.

مال اینترنته بعضی وقتها اینجوری میشه

سلام
بچه ها من توی tlou قسمت Faction MP رو میزنم واسه آنلاین بعد میگه باید map دانلود کنم!میزنم دانلود کنه ولی میگه this content cannot be selected at this time!
چندین بار تست کردم و جواب نداده!
مشکلی از چیه؟
acc us
tlou r2
..............
یه سرچ کردم و فهمیدم با اینکه ریجن لاک واسه اجرای بازی نداره ولی واسه dlc و اینجور چیزا باید ریجن بازی با اکانت یکی باشه!که خب بازیم ریجن 2هستو اکانتم us!
:|

آخرین ویرایش:
سلام
بچه ها من توی tlou قسمت Faction MP رو میزنم واسه آنلاین بعد میگه باید map دانلود کنم!میزنم دانلود کنه ولی میگه this content cannot be selected at this time!
چندین بار تست کردم و جواب نداده!
مشکلی از چیه؟
acc us
tlou r2
..............
یه سرچ کردم و فهمیدم با اینکه ریجن لاک واسه اجرای بازی نداره ولی واسه dlc و اینجور چیزا باید ریجن بازی با اکانت یکی باشه!که خب بازیم ریجن 2هستو اکانتم us!
:|
شما یه اکانت ریجن دو بساز از اونجا دانلود کن بعد برگرد تو اکانت خودت و بازی کن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or