همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

اپدیت رو دارن پخش میکنن اینطوری شده چرا چون من الان با 1.51انم و مشکلی ندارم هنوز فریمور جدیده واسم نیومده

پس یعنی اینطور که شما میگی اونا که هنوز وصل میشن با سیستم اپدیت قدیمن و ما که به ورژن جدید اپ کردیم اینطوری شده

نه خیلی ها الان با اپدیت جدیده هم انن ولی چون اینا دارن پخشش میکنن اختلالات هستش حالا صبر کنید میگم من الان دارم اپدیت BF4 با COD GHOSTSرو دانلود میکنم

سلام دوستان امروز بازم با نت همسایه که پسورد نداره دزدکی وصل شدم store .

war frame که( بازی :Free to paley)*هست زدم دانلود کنه تا ad شد تو دستگاه نت رو برگردوندم رو مال خودم جواب داد از ساعت 2:30 تا حالا کشته خودشو از 4 گیک 1220GB رو دانلود کرده .حتی با این حال که دیروز با همین کلک رشتی (نت همسایه) بعد 2 هفته سایینین کردم امروز بانت خودم نه پروفایل مو باز مکنه نه استور نه ساینین جدید وهمون ارور قبلی میده وفقط تونستم با مال اون وارد استور شم وبازی اد کنم و بانت خودم شروع به دانلود کنم . حتی بعد اپدیت 1.52 بازم استورو بامال اون باز کردم معلوم شد از تحریم نیست و مشکلا ازisp یا از مودم ها است فردا یه مودم مییاد دستم با اونم چک مکنم.راستی به نظرتون اگه این بار وارد استور بشم کد پلاسو وارد کنم بعد با نت خودم میتونم مولتی بزنم یا باز نت اونو میخواد؟؟

- - -ویرایش - - -

با اعصاب يه ملت دارن بازي ميكنن درستش كنن ديگه سرويس شديم

سلام فراز جان منم الان چک کردم ارور داد مال شما ارور چی هست؟

دوستان توجه کنند کسایی که تو ps3 نمیتونند store رو باز کنند تو ps4 هیچ کاری نمیتونند بکنند(نه میتونند به psn وصل شن نه به store)
اینم لیست isp های مشکل دار تا الان ( صبانت-شاتل-عصرانتقال-اسیاتک-پارس انلاین-ایرانسل-مخابرات-مبین نت-)

شایعه درست نکنید :دی من با مخابراتم ان شدم با رسانه هم که ان هستم کلا
خب برای اینکه رسانه مسیرش از اذربایجان رد میشه مثل سیستک که اونم راحت on میشه درمورد مخابرات هم اونم خیلی مسیر های مختلفی داره که از شانس شما رو خوبه افتادی عین پارس انلاین که الان دو نفر تو همین فروم هستن یکی وصل میشه یکی نمیشه :d
ولی جدی عزیزان ps3 دار که قصد خرید ps4 دارن حتما این قضیه باز شدن استور رو چک کنید

کله ایران از یه جا تقریبا میگیرن اسمشو یادم رفت ... حالا مخابرات من از اول اتفاقا بد بوده حالا شما نمیتونید وصل شید تو SETUPتون یه مشکلی هست ۱۰۰ درصد (تقریبا :دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or