همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

بیخودی که نمیشه دلداری بدیم که:دی باید واقع بین باشیم ما هم.10 تا ISP مختلف (پارس انلاین با مدم Zyxel و ایرانسل رو من چک کردم) مشکل مشابه دارن.دستگاه 2 هفته قبل وصل میشد الان دیگه وصل نمیشه بنابرین از سخت افزار دستگاه هم نیست.بعضی دوستان متصل میشن با ISP هاشون ولی بعضی دیگه با همون ISP (مثل من دیگه پارس انلاینم ولی وصل نمیشم) وصل نمیشن.حتی نمیدونیم مشکل اساسی از کجا سرچشمه میگیره که بخوایم راه حلی براش ارائه کنیم.بنابرین در حال حاضر اونایی که مشکل اتصال با PSN دارن فعلا باید بازی انلاین رو از سرشون بیرون کنن تا جمعه که لانچ دوبی هست.اگر اون روز به بعد هم درست نشد دیگه کلا باید انلاین بازی کردن رو کنار بذاریم:((:)):((:)):((

منم به همین نتیجه رسیدم یه شکه دیگه هم دارم که یکم عجیبه ولی اینجا عجیب نداریم :d اینکه دولت یه بلایی ناشناس سره دیتا و گیت وی اصلی اورده باشن و یه تغییراتی سره پروتکل ها اورده باشن که نمیتونم درک کنم چی میتونه باشه !!!
چرا اینو میگم اینکه هیجا این مشکل رو نداره بجز ایران و اینکه من با اینترنتهای 8 مگ صبانت و 2 مگ داتک و 1 مگ مخابرات که من پینگم الان 89 هستش البته واسه یکیشون بقیه هم 130-150 و با مودمای Asus , Cisco , tp-link تست کردم و هیچ اتفاقی رخ نمیده تنها کاری که میتونم کنم اینه که Update رو با PS4 بگیرم که این 1.52 هم هیچ اتفاقی باش رخ نداد ...
و با V P N هم به PS4 نمیشه وصل شده ولی قابل استفاده هست همونجوری که میشه با Ps3 کار کرد . نمیدونم حالا چرا هوش PS4 زیاد شده میگه IP is not valid :-o اگه میشد که جواب خیلی از سوالات رو میشد فهمید :(
تنها امیدمون رفت واسه لانچ دبی !!!!

بیخودی که نمیشه دلداری بدیم که:دی باید واقع بین باشیم ما هم.10 تا ISP مختلف (پارس انلاین با مدم Zyxel و ایرانسل رو من چک کردم) مشکل مشابه دارن.دستگاه 2 هفته قبل وصل میشد الان دیگه وصل نمیشه بنابرین از سخت افزار دستگاه هم نیست.بعضی دوستان متصل میشن با ISP هاشون ولی بعضی دیگه با همون ISP (مثل من دیگه پارس انلاینم ولی وصل نمیشم) وصل نمیشن.حتی نمیدونیم مشکل اساسی از کجا سرچشمه میگیره که بخوایم راه حلی براش ارائه کنیم.بنابرین در حال حاضر اونایی که مشکل اتصال با PSN دارن فعلا باید بازی انلاین رو از سرشون بیرون کنن تا جمعه که لانچ دوبی هست.اگر اون روز به بعد هم درست نشد دیگه کلا باید انلاین بازی کردن رو کنار بذاریم:((:)):((:)):((

من نمیدونم چی بگم چون هنوز کنسول به دستم نرسیده ، اما یادمه که یه بار تو همین نسل هم این مشکل پیش اومد و اکثر ISP ها از ایران نمیتونیستد Sign in کنن. حتی اونموقع هم با Browser دستگاه میشد وب گشت فقط Sign in نمیشد. بعد یه مدت هم حل شد. به احتمال زیاد به دلایلی یکم محدودیت ایجاد کردن، اما مطمئنا مشکل از کنسول نیست. معمولا این مشکلات وقتی بوجود میاد که سر به سر SSL و پرتکل های مربوط به اون میزارن. همین الان هم تست کنید با *** ساین میشید ، بعد وی پی ان رو قطع کنید هیچ اتفاقی نمییفته و میتونید به کارتون ادامه بدید

منم به همین نتیجه رسیدم یه شکه دیگه هم دارم که یکم عجیبه ولی اینجا عجیب نداریم :d اینکه دولت یه بلایی ناشناس سره دیتا و گیت وی اصلی اورده باشن و یه تغییراتی سره پروتکل ها اورده باشن که نمیتونم درک کنم چی میتونه باشه !!!

این عجیب نیست غیر ممکنه.:dیعنی پارس انلاین من بدبخت با پارس انلاین اون دوستمون که وصل میشه باهاش فرق داره؟:دی
خدایا جمعه درست نشه یعنی باید به این زودی PS4 رو رد کنم بره؟:(((360 3 چراغه اول نسل قبل حداقل یه 5 ماه موند.PS4 خیلی بیوفاـه)x)

عزيزان پارسانلاينى مودم هاتون رو عوض كنيد.

Linksys بگیرم یعنی؟(درست نوشتمش؟:دی) شنیدم برای لایو هم اگر این مودمو بگیرم مشکلم حل میشه.تا اول ماه دیگه یه پولی دستمون بیاد اولین کاری که می کنیم همینه:دی

من نمیدونم چی بگم چون هنوز کنسول به دستم نرسیده ، اما یادمه که یه بار تو همین نسل هم این مشکل پیش اومد و اکثر ISP ها از ایران نمیتونیستد Sign in کنن. حتی اونموقع هم با Browser دستگاه میشد وب گشت فقط Sign in نمیشد. بعد یه مدت هم حل شد. به احتمال زیاد به دلایلی یکم محدودیت ایجاد کردن، اما مطمئنا مشکل از کنسول نیست. معمولا این مشکلات وقتی بوجود میاد که سر به سر SSL و پرتکل های مربوط به اون میزارن. همین الان هم تست کنید با *** ساین میشید ، بعد وی پی ان رو قطع کنید هیچ اتفاقی نمییفته و میتونید به کارتون ادامه بدید

عمو محسن آخه بدبختی تو PS4 بخای از browser هم استفاده کنی باید sign in باشی کلا یکاری کردن انگار اول از همه Signed in باشی و وقتی میخواد Sign in بشی همه چی رو چک میکنه ( game patch , update , sync , esp) که خوبه ولی خوب بود manual اش میکرد چون PSN رو خیلی Busy میکنه فک کن این در مجموع 2-3 میلیون کاربر بطور همزمان باشه که این خودش باعث error های مختلف میشه تا وقتی PSN استیبل بشه و هوش اینم رفته بالا با VP N هم نمیشه وصل شد به IP گیر میده !!!!

- - -ویرایش - - -

این عجیب نیست غیر ممکنه.:dیعنی پارس انلاین من بدبخت با پارس انلاین اون دوستمون که وصل میشه باهاش فرق داره؟:دی
خدایا جمعه درست نشه یعنی باید به این زودی PS4 رو رد کنم بره؟:(((360 3 چراغه اول نسل قبل حداقل یه 5 ماه موند.PS4 خیلی بیوفاـه)x)

خدا کنه غیر ممکن باشه :d این طفلی بی وفا نیست مشکل چیزی هست که نمیدونیم چی هست اصلا !!
راستی این دوستت که میگی الانم میتونه On شه !؟!؟ اگه آره چطوری باو من با 3 تا ISP تست کردم نشد ! :(( باو این چه زندگیه !؟!؟!؟

راستی این دوستت که میگی الانم میتونه On شه !؟!؟ اگه آره چطوری باو من با 3 تا ISP تست کردم نشد ! :(( باو این چه زندگیه !؟!؟!؟

اینجا رو بخون :دی :

http://forum.bazicenter.com/thread84234/page12/#post2991589

حالا من تا ماه دیگه مودم Linksys هم میگیرم امتحان میکنم.چشم اب نمیخوره البته خر ما از کرگی دم نداشت:-s

اینجا رو بخون :دی :

http://forum.bazicenter.com/thread84234/page12/#post2991589

حالا من تا ماه دیگه مودم Linksys هم میگیرم امتحان میکنم.چشم اب نمیخوره البته خر ما از کرگی دم نداشت:-s

هااا ، چییییییی ؟؟؟ خو چطوری !؟!؟!؟
من با مودم linksys که گفتم بالا نتونستم وصل بشم !!!!؟!؟!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هااا ، چییییییی ؟؟؟ خو چطوری !؟!؟!؟
من با مودم linksys که گفتم بالا نتونستم وصل بشم !!!!؟!؟!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

والله نمیدونم حالا شاید این 360 رو امروز گم و گور کردم از اتاق بردمش بیرون شاید وصل شد PS4.=))وقتی Valid بودن IP رو تشخیص میده و اینقدر باهووشه دیگه تنها راه همینه.:))JK

والله نمیدونم حالا شاید این 360 رو امروز گم و گور کردم از اتاق بردمش بیرون شاید وصل شد PS4.=))وقتی Valid بودن IP رو تشخیص میده و اینقدر باهووشه دیگه تنها راه همینه.:))JK

خو تو میخوای اینکارو کنی من چه کنم که 360 ندارم !؟ :)) راستی من یه کاره دیگه ای میخوام انجام بدم که اگه جوابی داشته باشه به همه گزارش میدم همینجا ولی خو یکم طول میکشه بنا به دلیل اینکه تو ایران گیر نمیاد :( اونم اینه که میخوام یه Proxy IP واقعی از یکی از سایتای USA بگیرم و توی مودم ست کنم ببینم نتیجه چی میشه که به Fake IP گیر نده این PS4

Linksys بگیرم یعنی؟(درست نوشتمش؟:دی) شنیدم برای لایو هم اگر این مودمو بگیرم مشکلم حل میشه.تا اول ماه دیگه یه پولی دستمون بیاد اولین کاری که می کنیم همینه:دی

دوست عزيز من پارسانلاين 2 مگ با مودم LINKSYS-WAG320N دارم عين هلو ميره PSN تنها مشكلم براى اجاره يا خريد كردن فيلم و سريال هست .
البته فردا احتمالاً بتونم با مودم هاى ديگه امتحان كنم براى اينترنت هاى ديگم جواب قطعى رو فردا ميدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or