بیخودی که نمیشه دلداری بدیم کهباید واقع بین باشیم ما هم.10 تا ISP مختلف (پارس انلاین با مدم Zyxel و ایرانسل رو من چک کردم) مشکل مشابه دارن.دستگاه 2 هفته قبل وصل میشد الان دیگه وصل نمیشه بنابرین از سخت افزار دستگاه هم نیست.بعضی دوستان متصل میشن با ISP هاشون ولی بعضی دیگه با همون ISP (مثل من دیگه پارس انلاینم ولی وصل نمیشم) وصل نمیشن.حتی نمیدونیم مشکل اساسی از کجا سرچشمه میگیره که بخوایم راه حلی براش ارائه کنیم.بنابرین در حال حاضر اونایی که مشکل اتصال با PSN دارن فعلا باید بازی انلاین رو از سرشون بیرون کنن تا جمعه که لانچ دوبی هست.اگر اون روز به بعد هم درست نشد دیگه کلا باید انلاین بازی کردن رو کنار بذاریم
![]()
بیخودی که نمیشه دلداری بدیم کهباید واقع بین باشیم ما هم.10 تا ISP مختلف (پارس انلاین با مدم Zyxel و ایرانسل رو من چک کردم) مشکل مشابه دارن.دستگاه 2 هفته قبل وصل میشد الان دیگه وصل نمیشه بنابرین از سخت افزار دستگاه هم نیست.بعضی دوستان متصل میشن با ISP هاشون ولی بعضی دیگه با همون ISP (مثل من دیگه پارس انلاینم ولی وصل نمیشم) وصل نمیشن.حتی نمیدونیم مشکل اساسی از کجا سرچشمه میگیره که بخوایم راه حلی براش ارائه کنیم.بنابرین در حال حاضر اونایی که مشکل اتصال با PSN دارن فعلا باید بازی انلاین رو از سرشون بیرون کنن تا جمعه که لانچ دوبی هست.اگر اون روز به بعد هم درست نشد دیگه کلا باید انلاین بازی کردن رو کنار بذاریم
![]()
منم به همین نتیجه رسیدم یه شکه دیگه هم دارم که یکم عجیبه ولی اینجا عجیب نداریم :d اینکه دولت یه بلایی ناشناس سره دیتا و گیت وی اصلی اورده باشن و یه تغییراتی سره پروتکل ها اورده باشن که نمیتونم درک کنم چی میتونه باشه !!!
من نمیدونم چی بگم چون هنوز کنسول به دستم نرسیده ، اما یادمه که یه بار تو همین نسل هم این مشکل پیش اومد و اکثر ISP ها از ایران نمیتونیستد Sign in کنن. حتی اونموقع هم با Browser دستگاه میشد وب گشت فقط Sign in نمیشد. بعد یه مدت هم حل شد. به احتمال زیاد به دلایلی یکم محدودیت ایجاد کردن، اما مطمئنا مشکل از کنسول نیست. معمولا این مشکلات وقتی بوجود میاد که سر به سر SSL و پرتکل های مربوط به اون میزارن. همین الان هم تست کنید با *** ساین میشید ، بعد وی پی ان رو قطع کنید هیچ اتفاقی نمییفته و میتونید به کارتون ادامه بدید
این عجیب نیست غیر ممکنه.:dیعنی پارس انلاین من بدبخت با پارس انلاین اون دوستمون که وصل میشه باهاش فرق داره؟
خدایا جمعه درست نشه یعنی باید به این زودی PS4 رو رد کنم بره؟(360 3 چراغه اول نسل قبل حداقل یه 5 ماه موند.PS4 خیلی بیوفاـه)x)
راستی این دوستت که میگی الانم میتونه On شه !؟!؟ اگه آره چطوری باو من با 3 تا ISP تست کردم نشد !باو این چه زندگیه !؟!؟!؟
اینجا رو بخون:
http://forum.bazicenter.com/thread84234/page12/#post2991589
حالا من تا ماه دیگه مودم Linksys هم میگیرم امتحان میکنم.چشم اب نمیخوره البته خر ما از کرگی دم نداشت![]()
هااا ، چییییییی ؟؟؟ خو چطوری !؟!؟!؟
من با مودم linksys که گفتم بالا نتونستم وصل بشم !!!!؟!؟!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
والله نمیدونم حالا شاید این 360 رو امروز گم و گور کردم از اتاق بردمش بیرون شاید وصل شد PS4.وقتی Valid بودن IP رو تشخیص میده و اینقدر باهووشه دیگه تنها راه همینه.
JK
Linksys بگیرم یعنی؟(درست نوشتمش؟) شنیدم برای لایو هم اگر این مودمو بگیرم مشکلم حل میشه.تا اول ماه دیگه یه پولی دستمون بیاد اولین کاری که می کنیم همینه
![]()