همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام دوستان من هم همين ارور را ديافت ميكنم گفتم شايد كنسول مشكل داشته باشه ديشب كنسولو بردم با يه اينترنت ديگه امتحان كردم خيلي راحت وصل شدم اما خونه نميتونم وصل بشم نميدونم مشكل چيه موندم

PSN مثل xbox مشکل تحریم و ... داره؟ منظورم بن کردنه، چون ماکروسافت میگه از ایران می تونی به لایو وصل شی و بازی کنی ولی اگر از استور چیزی بخری بن میشی
مرسی

آقا من که کلآ کفری شدم ، Sign میشه ولی فقط Sign میشه ینی هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد !!!!!!!!!!!!!!
نه تو استور میره نه Account information باز میشه ، نمیتونم کد پلاسو وارد کنم :(

كد پلاس رو از تو سايت هم ميتوني وارد كني
ما چي بگيم كه به هـيچ جا وصل نيشه
اخه عجيبه شما اگه حتي user pass هم وارد نكنيد مثلث رو بزنيد كه forgat password hast بازم همين error ميده.يعني اصلا ربطي به psn id نداره
مشكل نميدونم چيه.اگه مشكل ايران كه بعضيا از همين ايران وصل ميشن پس ***** و اينا نيست
منم ديگه كلافه شدم ازين error مسخره

كد پلاس رو از تو سايت هم ميتوني وارد كني
ما چي بگيم كه به هـيچ جا وصل نيشه
اخه عجيبه شما اگه حتي user pass هم وارد نكنيد مثلث رو بزنيد كه forgat password hast بازم همين error ميده.يعني اصلا ربطي به psn id نداره
مشكل نميدونم چيه.اگه مشكل ايران كه بعضيا از همين ايران وصل ميشن پس ***** و اينا نيست
منم ديگه كلافه شدم ازين error مسخره
ما را بگو بعد از تهیه دستگاه به روش جیمز باندی که یک مقدار قیمتش مناسب باشه و بعد از رد کردن مراحل نفس گیر تست دستگاه که خراب نباشه حالا این ارور کوفتی :|

دوستانی که مشکل دارند برن تو سایت play station وارد اکتشون بشه کلیه دستگاه که اکتیور روی اکانت رو دی اکتیو کنند شاید مشکلشون حل بشه
این مشکل نه ربطی به سرویس psnداره ونه تحریم ایران

دوستانی که مشکل دارند برن تو سایت play station وارد اکتشون بشه کلیه دستگاه که اکتیور روی اکانت رو دی اکتیو کنند شاید مشکلشون حل بشه

نه ربطی به این نداره حتی اگه بخوای اکانت جدیدم بسازی نمیشه احتمال زیاد بعد از این که استور بیاد بالا مشکل حل بشه امیدوارم خرابی ماله ایرادی چیزی مربوط به خودشون باشه اینوری نباشه:d

من الان میخوام با ایدی ویتا داخل PS4 برم ولی همون ارور میاد.الان وارد سایت Playstation شدم و با اکانت ویتا Sign-In شدم.حالا باید چیکار کنم!!:-/

نه ربطی به این نداره حتی اگه بخوای اکانت جدیدم بسازی نمیشه احتمال زیاد بعد از این که استور بیاد بالا مشکل حل بشه امیدوارم خرابی ماله ایرادی چیزی مربوط به خودشون باشه اینوری نباشه:d
من تو نت این ارور رو سرچ کردم چیزی پیدا نکردم مطمن باش اگه مشکل از اینور بود این دوستانی که راحت وصل میشند هم به مشکل بر میخوردند مشکل سخت افزاری هم نیست چون تو خبری ازش نیست
مشکل از چیه من نمدونم :d

- - -ویرایش - - -

من الان میخوام با ایدی ویتا داخل PS4 برم ولی همون ارور میاد.الان وارد سایت Playstation شدم و با اکانت ویتا Sign-In شدم.حالا باید چیکار کنم!!:-/
برو توقسمت divice دی اکتیو بزن تمام دستگاه ها رو ببیم مشکلت حل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or