ما را بگو بعد از تهیه دستگاه به روش جیمز باندی که یک مقدار قیمتش مناسب باشه و بعد از رد کردن مراحل نفس گیر تست دستگاه که خراب نباشه حالا این ارور کوفتیكد پلاس رو از تو سايت هم ميتوني وارد كني
ما چي بگيم كه به هـيچ جا وصل نيشه
اخه عجيبه شما اگه حتي user pass هم وارد نكنيد مثلث رو بزنيد كه forgat password hast بازم همين error ميده.يعني اصلا ربطي به psn id نداره
مشكل نميدونم چيه.اگه مشكل ايران كه بعضيا از همين ايران وصل ميشن پس ***** و اينا نيست
منم ديگه كلافه شدم ازين error مسخره
دوستانی که مشکل دارند برن تو سایت play station وارد اکتشون بشه کلیه دستگاه که اکتیور روی اکانت رو دی اکتیو کنند شاید مشکلشون حل بشه
این مشکل نه ربطی به سرویس psnداره ونه تحریم ایران
من الان میخوام با ایدی ویتا داخل PS4 برم ولی همون ارور میاد.الان وارد سایت Playstation شدم و با اکانت ویتا Sign-In شدم.حالا باید چیکار کنم!!دوستانی که مشکل دارند برن تو سایت play station وارد اکتشون بشه کلیه دستگاه که اکتیور روی اکانت رو دی اکتیو کنند شاید مشکلشون حل بشه
این مشکل نه ربطی به سرویس psnداره ونه تحریم ایران
من تو نت این ارور رو سرچ کردم چیزی پیدا نکردم مطمن باش اگه مشکل از اینور بود این دوستانی که راحت وصل میشند هم به مشکل بر میخوردند مشکل سخت افزاری هم نیست چون تو خبری ازش نیستنه ربطی به این نداره حتی اگه بخوای اکانت جدیدم بسازی نمیشه احتمال زیاد بعد از این که استور بیاد بالا مشکل حل بشه امیدوارم خرابی ماله ایرادی چیزی مربوط به خودشون باشه اینوری نباشه:d
برو توقسمت divice دی اکتیو بزن تمام دستگاه ها رو ببیم مشکلت حل میشهمن الان میخوام با ایدی ویتا داخل PS4 برم ولی همون ارور میاد.الان وارد سایت Playstation شدم و با اکانت ویتا Sign-In شدم.حالا باید چیکار کنم!!![]()
دوستان الان شماها با ps3 هم تست کردید ببینید اونم مشکل داره یا فقط ps4 اینجوره