همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

کله ایران از یه جا تقریبا میگیرن اسمشو یادم رفت ... حالا مخابرات من از اول اتفاقا بد بوده حالا شما نمیتونید وصل شید تو SETUPتون یه مشکلی هست ۱۰۰ درصد (تقریبا :دی)
کل ایران از یجا نت میگیرن شوخی بود دیگه:d(نکنه منظورت زیر ساخته:-/)
ps4 ما هم هنوز نرسیده تو راهه:d این قضیه هم کاملا صحت داره عمرا کسی باشه تو ps3 راحت بره تو استور ولی تو ps4 نتونه on شه

صفحات یهو رفت جلو نتونستم همرو بخونم,تا الان کسی تو ایران تونسته با ps4 آنلاین بازی کنه؟!
داداش بعضی ان میشند ولی تو استور نمیرند بعضی اصلا نمتونند ان بشنند بعضی ها بدون هیچ مشکلی راحت وصل میشند و به استور میرنند

- - -ویرایش - - -

ps4 ما هم هنوز نرسیده تو راهه:d این قضیه هم کاملا صحت داره عمرا کسی باشه تو ps3 راحت بره تو استور ولی تو ps4 نتونه on شه
نمشه نظر قعطی داد کلا نت ایران ترکیده من فقط میدونم مشکل نه از طرف سونی نه از طرف isp

زیر ساخت که هیچی از کجا نت میگیرن شما به من نشان بده :دی با منبع پینگ تایم معیار نیست ....نه شوخی نبود جدی بود ...... کلمه تقریبا هم حالا خوبه استفاده کردم :دی

آخرین ویرایش:
زیر ساخت که هیچی از کجا نت میگیرین شما به من نشان بده :دی با منبع پینگ تایم معیار نیست ....
خب چیزی که ما بعنوان به user ساده میتونیم ببینیم مسیر عبوری اینترنته که خب تا اینجا شما اعلام کردی رسانه مشکلی نداره پس مسیر اذربایجان سالمه و راحت میشه وصل شد :d
یعنی این دوستامون هم با خرید یه کانکشن که تو مسیر اذربایجانه و شیر کردنش تو ps4 میتونند مشگلشونو حل کنند

نيما جان شما تهراني؟
با چه isp هايي چك كردي بنويس لطفا
مارك مودم هارو هم بنويس شايد بشه يه كاري كرد
اگه ميتوني تنظيمات رو هم يه عكس بگير بزار
مودم linksys يه قسمت داره به اسم app&gaming نميدونم بقيه مودم ها هم دارند يا نه ولي وقتي رفتي يه جا داره به اسم port forwarding اونجا يه سري port نوشته كه مودم ميتونه وصل شه
ببين اونجا تو كادر ها چيزي نوشته يا نه يه سري عدد tcp udp اينا نوشته لطفا يه چك بكن

آخرین ویرایش:
سلام.منم امروز چندجا رفتم برایه تست با اینترنتهایه مختلف و مودم هایه گوناگون اما مشکل پابرجا بود.اخرین جایکه رفتم دوستم بهم گفت که چند روز پیش اخبار داشته گوش میداده‏ که رهبر معظم انقلاب در مورد بازیهایه رایانه ای و فناوری اینترنت به مسئولین گوشزد فرمودند .میگم این به اون ربطی که نداره.داره؟مثلا خودجوش مسئولین شبکه پی اس ان تحریم کردن.

دوستان به احتمال 99% مشکل از بسته بودن پورت مربوطه از داخل هست....میتونید به ساپورت سونی میل بزنید بپرسید کدوم پورت لازمه که باز باشه و بعد به isp خودتون بگید تا شاید باز کنند....با توجه به چیزایی از پست ها فهمیدم بعد از آپدیت اول سونی یه تغییراتی تو پورت لازمه داده و الان اکثر isp حالا به هر دلیلی اونو مسدود کردند...یجورایی مثل قضیه اورجین تو تاپیک همسایه هست که داره سرش بحث میشه....ممکنه در آینده نزدیک سونی باز تغییراتی بده و روال قبل برگرده....الان هرکی میخواد بفهمه با ps4 تو sign in به مشکل میخوره یا نه!! ببینه با ps3 میتونه به استور دسترسی داشته باشه یا نه....جواب اونجاست..:)

اقا بازم میگم مشکل از setupتون هست من با ۳ تاisp چک کردم هر۳ ساین این میشن

نیما بیا یه کاری کن . یه لیستی از تمام تنظیمات مودمت از قبیل , DNS , IP , VPI&VCI , Line attenuation , SNR , DMZ و غیره نمیدونم هر چی که خودت میدونی و میگی انجام دادی نوع نت و مودمتم بگو با details تا ببینیم چی میشه کرد میتونیم راه حلی پیدا کنیم یا نه !! نیما توی PSN تو با PS4 ات بم MSG دادی پس توش شکی نیست که تو میتونی ON شی .

دوستان دارم به این نتیجه میرسم که قید لانچ دوبی رو هم بزنیم چون هیچ اتفاقی نخواهد افتاد :(
دو راه داره اول اینکه نت به حالت عادی برگرده یا هر چیزی که به این اتفاق ناگهانی مربوطه ، دوم اینکه سرویسای اینترنتی جدیدی بگیریم که باز نمیدونم چی و چه نوعی فقط محدود نباشه که اینم مثه چرت و پرت گفتن اینجا :( :d
مگه اینکه واقعا راهی وجود داشته باشه بشه با یه تنظیم خاص بر این ظلم و ستمی که برما روا داشتن غلبه کنیم :) با این چه وضیه آخه اینهمه ذوق واسه بازی با PS4 داشتم همش دود شد رفت هوا :( آی تو روحت فلانی :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or