همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

خیلی جالبه من با پارس آنلاین همین مشکلو با لایو 360 دارم یعنی نمیتونم sign in بشم ولی میتونم آپدیت کنسول و یا بازی رو انجام بدم !!! گویا مشکل از ISP هست که اون پورت رو بسته !

من باز تکرار میکنم دنبال تنظیمات ps4 یا مودم نباشید به هیچکدوم ربط نداره......

دو تا راهکار میدم از یکی از دوستان که اشنا بود به این مسائل پرسیدم...:

1- هرکسی یه ps4 داره و یه آشنایی تو isp داره میتونه با دستگاه حضوری بره اونجا اونا به راحتی پورت مسدود رو شناسایی میکنند و باز میکنند.
2- به isp زنگ بزنید بگید میخوایید به سرور سونی وصل بشید و یکی از پکیج ها مسدود میشه و اونا ترافیک مصرفی شما رو چک میکنند و پورت مشخص میشه...

isp ها خیلی از پورت ها رو به دلایل مختلف مسدود میکنند که اگه درخواست بدید باز میکنند.

خیلی جالبه من با پارس آنلاین همین مشکلو با لایو 360 دارم یعنی نمیتونم sign in بشم ولی میتونم آپدیت کنسول و یا بازی رو انجام بدم !!! گویا مشکل از ISP هست که اون پورت رو بسته !

ربطی به پارس انلاین نداره با پارس انلاین داخل همین تاپیک افرادی بودن که وصل شدن به PSN و استور رو فقط براشون نمیاره و هر چیزی مربوط به استور هست رو اون ارور خاص رو میده(درست مثل خودم بنده می تونم هر کسی رو اد کنم , پیام بدم کلا به PSN وصل هستم ولی هر چیزی مربوط به Store میشه رو باز نمیکنه و ارور میده).اگر فقط پارس انلاین بود حرفت درسته چون بنده با وایمکس ایرانسل هم امتحان کردم فرقی نکرده و بازم همینطوره.جالبیش اینه که تا لانچ اروپا به Store هم وصل می شدم ولی از اون روز لعنتی به اینور دیگه نتونستم به Store وصل بشم اما همچنان با اکانتم توی PSN به وسیله ی خود PS4 لاگ این میکنم.چندین و چند ISP متفاوت دیگه هم تست کردیم بازم همین اش و همین کاسست.معلوم نیست چه اتفاقی برای اینترنت کشور , پورت هایی که از طریقش باید به Store کذایی وصل شیم و ... افتاده که اینقدر گرفتارمون کرده.

یعنی نمیشه آفلاین بازی کرد؟

نه بابا افلاین میشه بازی کرد حتی اگر PS4 ت به PSN وصل بشه (Store که میشه گفت کمتر کسی میتونه در حال حاضر متصل بشه:() می تونی ابدیت Fifa 14 رو بگیری و تمامی تغییرات قدرت های بازیکنان که هفته ای و روزانه گاهی اوقات هست رو در دسترست قرار میگیره.اما نمی تونی به Store وصل بشی.
دوستان یه سوال.بنده اگر از طریق PC شارژ کنم Plus رو با توجه به اینکه PSN وصل میشم میتونم انلاین بازی کنم؟!

:-/دوستانی که هنوز میتونن وارد اکانتشون تو پلی۴ بشن شهرشون و شرکتی که سرویس اینترنت میگیرن را بگن تا یک اماری از وضعیت موجود داشته باشیم نوع سرویس اینترنت را هم بگین نامحدوده محدوده

بچه ها فكنم ايرادو پيدا كردم
من با سوني صحبت كردم گفت اين پورت ها بايد باز باشه تا بتونيد وصل بشيد به psn ps4
TCP PORTS:80,443,465,983,5225, and10070-10080
UDP PORTS:3478,3479,3658 and 10070
بعدش زنگ زدم به isp گفت port 80 بستس بايد درخواست بديد تا براتون باز بشه
شنبه بايد با مديريت صحبت كنيد
حالا دوستاني كه وصل ميشن لطفا زنگ بزنن isp هاشون ببينن اين port ها براشون بازه يا نه.اگه بازه پس مشكل همينه و ما هم درخواست بديم ميتونيم وصل شيم

بچه ها فكنم ايرادو پيدا كردم
من با سوني صحبت كردم گفت اين پورت ها بايد باز باشه تا بتونيد وصل بشيد به psn ps4
TCP PORTS:80,443,465,983,5225, and10070-10080
UDP PORTS:3478,3479,3658 and 10070
بعدش زنگ زدم به isp گفت port 80 بستس بايد درخواست بديد تا براتون باز بشه
شنبه بايد با مديريت صحبت كنيد
حالا دوستاني كه وصل ميشن لطفا زنگ بزنن isp هاشون ببينن اين port ها براشون بازه يا نه.اگه بازه پس مشكل همينه و ما هم درخواست بديم ميتونيم وصل شيم
عزيز من الان زنگ زدم به شركت ميگه بازه پورت ها و ميگه اگه 80بسته باشه يه سايت معمولي هم نميشه باز كرد

فراز جان به منم گفت به خاطر سياست شركت پورت ٨٠ بستس
هركودوم يه چي ميگن
حالا من امشب ميبرم يه جا تست ميكنم كه پشتيبانيش گفته بازه ببينم چي ميشه
چه گيري افتديم هيچ جا جوابمونو درست نميده نه سوني نه isp.

خیلی جالبه!با ps3 وارد استور نمیشه ولی با ویتا میشه!دوستان تا فردا که لانچ دوبی هست صبر کنید,اگه بازم نشد باید با همین isp ها صحبت کنیم

دوستاني كه ميتونن وصل شن لطفا برن تو اين سايت Network Tools by YouGetSignal.com
بعد گزينه دوم رو بزنن what is my ip adress
بعد گزينه اول port forwarding tester
اونجا اين ip هارو وارد كنندtcp ports80,443,465,983,5223 ,10070-10080
udp ports:3478,3479,3658, 10070
بهتون ميگه اين port ها روي ip تون بستس يا نه
تو قسمت اول ip تونو شناسايي ميكنه
براي من كه همرو زد بسته
شما هم امتحان كنيد مشكل و داريم بهش نزديك ميشيم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟