همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

5 نفر فقط اینجا تازه حساب کنین تعداد کسایی که PS4 خریدن هم کم هستن.اینم در نظر بگیرین که مشکلات ما هر کدومشون از بخش های مختلف شروع شدن.یکیمون اصلا وصل نمیشد از همون اول یکی دیگه وصل میشده و Store هم دسترسی داشته اما بعد از لانچ اروپا(لعن الله علیهم:دیjk) دیگه وصل نمیشه به Store ولی به PSN وصل میشه و به لیست دوستان و ... کاملا دسترسی داره.با این وجود هممون یک ارور مشابه برامون به نمایش در میاد : 33910-6 .بنابرین میشه نتیجه گرفت مشکل حداقل از سخت افزار یا اینترنت ما (بشماریم تقریبا 10 تا ISP چک کردیم دیگه فقط دوتاش رو بنده چک کردم!) نیست.مشکل از طرف سرور های خود سونی ([-o ) هست.باید تا لانچ دوبی صبر کنیم تا نتیجه ی نهایی برای هممون مشخص بشه که ایا مشکل حل میشه یا کلا باید قید انلاین زدن رو بزنیم!)x

5 نفر فقط اینجا تازه حساب کنین تعداد کسایی که PS4 خریدن هم کم هستن.اینم در نظر بگیرین که مشکلات ما هر کدومشون از بخش های مختلف شروع شدن.یکیمون اصلا وصل نمیشد از همون اول یکی دیگه وصل میشده و Store هم دسترسی داشته اما بعد از لانچ اروپا(لعن الله علیهم:دیjk) دیگه وصل نمیشه به Store ولی به PSN وصل میشه و به لیست دوستان و ... کاملا دسترسی داره.با این وجود هممون یک ارور مشابه برامون به نمایش در میاد : 33910-6 .بنابرین میشه نتیجه گرفت مشکل حداقل از سخت افزار یا اینترنت ما (بشماریم تقریبا 10 تا ISP چک کردیم دیگه فقط دوتاش رو بنده چک کردم!) نیست.مشکل از طرف سرور های خود سونی ([-o ) هست.باید تا لانچ دوبی صبر کنیم تا نتیجه ی نهایی برای هممون مشخص بشه که ایا مشکل حل میشه یا کلا باید قید انلاین زدن رو بزنیم!)x

بخدا داغ دلم تازه شد من احمق اگه قبل لانچ اروپا بجای اسیا یه اکانت US ساخته بودم الان اوضام این طوری نبود که با نت مردم دزدکی وصل شم اکانت بسازم .

مرد مومن قیدشو بزنیم چیه من روزی صدفه به این فک میکنم ولی فک کردنشم آزارم میده :( من Offline نمیتونم بازی کنم یعنی نکه نشه منظورم اینه که تمام چیزی که من از گیم میخوام اینه که Online باشه و بازی کنم story mode هم جای خودش این چه وضه دلداری دادنه :) :( ولی جدا اگه نشه چی ؟!؟! من نه با استیم راحتم نه با Live تازه اینا هم مشکلات خودشونو دارن ... باو من 5-6 ساله PSN دارم بازی میکنم Online و اینکه با PS & sony بزرگ شدم و ... آی تو روحت سونی :d PS4 ندی با این دادنت :( :dبعد این همه مدت نزنی بمون سونی ، با اگه ببینید من فقط تو کاره سونی و بس :x

Modeme man ham linksys has
internet am mahan net.
vasl nemishe
hamin errorwv-33910-6 ro mide.
rasty bache ha shoma ke in error ro migirid berin setting/user guid.
gozineye avale
bbinid site ro baraton baz mikome?
bara man site ro baz mikone vali be psn vasl nemishe
man ba contact service e sony sobat kardam goft moshkel az internetetone badesham goft baraye vasl shodan be psn in port ha bayad baz bashan
10080-TCP ports:80,443,465,983,5223 and 10070
UDP PORTS:3478,3479,3658 and 10070

Inam goft ke momkene ye firewall nemizare be psn vasl beshin
man ke to tanzimate modem raftam natonestam peyda konam age kasi tonest bege

Modeme man ham linksys has
internet am mahan net.
vasl nemishe
hamin errorwv-33910-6 ro mide.
rasty bache ha shoma ke in error ro migirid berin setting/user guid.
gozineye avale
bbinid site ro baraton baz mikome?
bara man site ro baz mikone vali be psn vasl nemishe
man ba contact service e sony sobat kardam goft moshkel az internetetone badesham goft baraye vasl shodan be psn in port ha bayad baz bashan
10080-TCP ports:80,443,465,983,5223 and 10070
UDP PORTS:3478,3479,3658 and 10070

Inam goft ke momkene ye firewall nemizare be psn vasl beshin
man ke to tanzimate modem raftam natonestam peyda konam age kasi tonest bege

دوست عزیز خیلی ها این مشکلو دارن انشا لا حل بشه. داریم متوجه نکاتی میشیم تو این چند روزه

In dostani ke mitonan vasl beshan
lotfan berin setting/ network/connection status
Bebinid NAT TYPE ro bara shoma open zade?ya adad jelosh zade
NAT TYPE 1
NAT TYPE 2
NAT TYPE 3
NAT TYPE OPEN
kodomeshe?
دوست عزیز اگر ممکن است فارسی بنویس.
باید به رویتر بیسمی مودمت نگاه کنی روشن است و چند زده این بیشتر برای بازیهای آنلاین و چت کردن است و برای هر بازی NAT فرق داره فکر کنم برای سونی NAT TYPE 2 باشه

شاید نوشته های من اشتباه باشه باز صبر کن دوستان دیگر چه نظری دارن

دوستان چرا خودتونو انقدر اذیت میکنید خب موقعهایی که میخواین برین تو استور با v p n برید وقت های دیگه هم برا بازی با کانکشن های کاهش دهنده پینگ مثل سیستک که کلا یه نت جدا حساب میشن وصل شین و بازی کنید:d

آخرین ویرایش:
١-اينترنت 2 مگ مبين نت = اصلاً وصل نميشه.
٢- اينترنت ايرانسل وايمكس 128 كيلوبيت =اصلاً وصل نميشه.
٣-اينترنت عصرتلكام 2 مگ مودم Asus=اصلاً وصل نميشه.
٤-اينترنت هاى وب 8 مگ مودم Asus=اصلاً وصل نميشه، فقط دانلود ميكنه.
٥-اينترنت داتك 1 مگ مودم Asus=اصلاً وصل نميشه.
٦-اينترنت پارسانلاين 2 مگ مودم Linksys=كاملاً وصل ميشه.

من کم کم از خرید ps4دارم پشیمون میشم چند سال ایکس با کس 360 داشتم مونده بودم وان بگیرم یا ps4 هر دو هم یه قیمت بود اخر به توصیه دوستان ps4 گرفتم ولی به psn وصل نمیشه میخوام فیفا رو آپدیت کنم حالا میبینم خیلی ها همین مشکلو دارن

من تا بحال که پست دوستان رو خوندم چند نکته فهمیئم یکی با ویتا میتونه وسل شه به استور پس نتیجهذ میگیریم استور بلاک نیست مشکل از PS4نیست مشکل ازISPما هم نیست
مشکل از چیه خدا داند

دوستان چرا خودتونو انقدر اذیت میکنید خب موقعهایی که میخواین برین تو استور با v p n برید وقت های دیگه هم برا بازی با کانکشن های کاهش دهنده پینگ مثل سیستک که کلا یه نت جدا حساب میشن وصل شین و بازی کنید:d
دوست عزيز ميشه راههاى V P N دادن به PS4 رو به ما هم بگى؟
بعد V P N شما ماله كجاست؟
ممنون

مرد مومن قیدشو بزنیم چیه من روزی صدفه به این فک میکنم ولی فک کردنشم آزارم میده :( من Offline نمیتونم بازی کنم یعنی نکه نشه منظورم اینه که تمام چیزی که من از گیم میخوام اینه که Online باشه و بازی کنم story mode هم جای خودش این چه وضه دلداری دادنه :) :( ولی جدا اگه نشه چی ؟!؟! من نه با استیم راحتم نه با Live تازه اینا هم مشکلات خودشونو دارن ... باو من 5-6 ساله PSN دارم بازی میکنم Online و اینکه با PS & sony بزرگ شدم و ... آی تو روحت سونی :d PS4 ندی با این دادنت :( :dبعد این همه مدت نزنی بمون سونی ، با اگه ببینید من فقط تو کاره سونی و بس :x

اینقدر این عمو میثم مارو حرص ندید ... ندید ... این قلبش ضعیفه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or