سلام بر همه ی دوستان ... میخواستم ببینیم کسی به مشکل من برخورده یا نه . و من به دلیل زیاد بودن کامنتا انصافا حال نداشتم همه رو بخونم
والا من با PS4 به هیچ عنوان نمیتونم به PSN وصل بشم و ارور WV-33910-6 رو میده که هیچجا و توی هیچ سایت و فرومی نمونه این ارور رو پیدا نکردم
واقعا نمیدونم چه کنم کلافه شدم ناجور
و از طرف دیگه با PS3 میتونم به PSN وصل شم ولی به Store نه میگه Under maintenence هست و جالب که با *** میشه وصل شد !!!
و جالبتر اینه که با PSVITA هم میتونم به PSN و هم به STORE وصل شم و با PC هم میشه و احتیاجی به هیچ چیز نیست !!!
و همه این تستا رو من با 3 تا ISP مختلف و 3 تا مودم مختلف انجام دادم که دیگه انصافا من منتظر 3 گزینه هستم که اتفاق بیوفته چون چیزی به ذهنم نمیرسه مگه کسی راهنمایی کنه
1-اینکه با یه Update دیگه این مشکل حل بشه واسه من که بعیده
2-با ریلیز دبی این مشکل حل بشه با در نظر گرفتن اینکه سرویسای خاور میانه هنوز وصل نشده باشه که در این موردم شک دارم ولی خو امیده دیگه
3-متاسفانه ممکنه سونی ایران رو توی نسل جدید بلاک کرده باشه که اینم باز بعیده ولی خو دیگه چه مشکلی داره !؟!؟ اینو به دلیل مشکل فعلی Store گفتم که خدا کنه نباشه من 3 بازی از Store قبلا pre order کرده بودم
حالا هم که هیچ کاری نمیشه کرد !!
ودر آخر من به ساپورت UK ایمیل زدم که چرا و مشکلاتمو گفتم و گفتم اگه واقعا قرار ایران بلاک بشه یا شده دلیلشو بم بگید که هنوز جوابی ندادن چون چن ساعت هست که این PM رو دادم و احتمالا 1 روز طول بکشه ...
حالا ممنون میشن هر کی هر چی داره رو کنه ببیبنم میشه زودتر کاریش کرد یا نه