همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام دوستان عزیز فکر کنم مشکلو پیدا کردم.البته یسری از بچه ها هم قبلا اینو میگفتن. بعد 2 هفته زور زدن#:-s بالاخره نیم ساعت پیش با اکانت امریکا ساینین کردم بلاخره اکانت ساخت البته نه با نت خودم بلکه با نت یکی از همسایه که پسورد نداره وصل شدم (وایرلس داره) .فکر کنم اشکال ازisp من باشه ودوستانی هم که وصل نمیشن همین طوره باشه براشون. البته استورو اومدم باز کنم ارور دادحتی سعی کردم یه اکانت با اروپا هم بسازم چند تا مرحله سایینینو ok داد,ولی تا اخرش پیش نرفت وهمون ارور wv-33910-6 داد. لطفا بچه هایی که از قبل وصل میشدن بیان بگن isp ها شون مال کدوم شرکت هاست تا یه لیست از isp خوب درست کنیم کهps4 ساپورت کنه.موفق باشید.

دوستان پس چرا من راحت وصل میشم؟

دوست عزیز من خودمم دوهفته پیش دستگام اجازه ساخت اکانت 2 .سه بار داد ولی من اشتباها غیر us میزدم یعنی سنگاپور که استور ps4 رش هنوز راه نیفتاده تو این 2 هفت هم فقط همینو قبول میکرد ونه us جدیدمیساخت نه اروپا از این ورم فکر کنم isp پورت بسته که امروز با این کلک رشتی وصل شدم .راستی isp شما چیه؟

بچه ها بنده PSN وصل میشم حتی لیست دوستان رو میاره و کاملا همه چیز در دسترس هست به جزء Store و همونطور که می دونین برای Plus باید وارد Store بشین که یعنی کلا انلاین گیمینگ توی PS4 تعطیل.تقریبا 8 روز پیش بود که هیچ گونه مشکلی نداشتم من و وصل میشدم به Store ولی نمی دونم چی شد که بعد از 2-3 روز دیگه Store وصل نشد تا همین چند روز پیش.چند روز پیش هم یک بار وصل شد که برام اورد Under Going Maintenance هست که وقتی دستگاه خاموش روشن شد دوباره همون ارور اشنا رو میداد حین وصل شدن به Store.بنده با ISP پارس انلاین و وایمکس ایرانسل امتحان کردم (با توجه به اینکه جفتشون مشکلی نداشتن با PS3 ) اوایل هم همونطور که گفتم وصل شد به Store ولی الان وصل نمیشه.یعنی باید کلا بیخیال PS4 بشم ؟!؟!؟

منم پارس انلاینم وصل میشم

به استور هم متصل میشی؟اگر اره که یعنی یا بلایی سر PS4 های ما بدبختا اومده:| یا سونی سر PS4 یه حالی به ما ایرانی ها داده و الان که یعنی روابط داره حسنه میشه زده تحریم کرده:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or