چرا اکانت جدید بسازم ؟؟ ریجن ۲سلام دوست عزیز برای ما هنوز ارور میده شما تونستی اکانت جدید بسازی با کدوم ریجون؟
چرا اکانت جدید بسازم ؟؟ ریجن ۲سلام دوست عزیز برای ما هنوز ارور میده شما تونستی اکانت جدید بسازی با کدوم ریجون؟
چرا اکانت جدید بسازم ؟؟ ریجن ۲
اگر قبل این maintenance مشکل داشتید مشکل احتملا هیچوقت حل نمیشه اگر مشکل رو در نیابیدچون دستگاه من وبعضی از بچه ها با این اکانت کارنمیکنه و اکانت جدید نه ریجن 1ونه2 نمیسازه امیدوارم تا فردا حل بشه برای ما ها هم.
دوست عزیز اگه بیشتر بازی میخری و زیاد منتظر فری شدن و تخفیف نیستی یعنی بازی تا رلیز میشه میخری خب US کاملا به صرفه تره !دوستان گل نظر کلی تون اینه که اکانت آمریکا بسازیم یا انگلیس؟ اکانت آمریکا پلاسش ارزونتره و پی اس ان کارت ش هم راحت تر پیدا می شه . اما به جاش تخفیف ها و بازیای آنچنانی براش رایگان نیست. از اون ور پوند گرون تر هست و کم یاب تر اما تخفیفای خیلی خوبی داره به نسبت. نظر کلی تون چی هست؟
سلام.خبری نشد دوستان هنوز!!
Manam hanoz in error wv ro behem mide.khob bache ha age ba console nemitonid account jadid besazid.berid to site e playstation azonja accounte jadid besazid bad bezanind to ps4.man inkaro kardam
اونایی که مشکل دارن از نته تونه من راحت وصل میشم ... پیشنهاد میکنم یا DMZست کنین یا اینکه بشینید network setting وmanualبزنید با DNSگوگل