همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

چون دستگاه من وبعضی از بچه ها با این اکانت کارنمیکنه و اکانت جدید نه ریجن 1ونه2 نمیسازه امیدوارم تا فردا حل بشه برای ما ها هم.
اگر قبل این maintenance مشکل داشتید مشکل احتملا هیچوقت حل نمیشه :دی اگر مشکل رو در نیابید

دوستان گل نظر کلی تون اینه که اکانت آمریکا بسازیم یا انگلیس؟ اکانت آمریکا پلاسش ارزونتره و پی اس ان کارت ش هم راحت تر پیدا می شه . اما به جاش تخفیف ها و بازیای آنچنانی براش رایگان نیست. از اون ور پوند گرون تر هست و کم یاب تر اما تخفیفای خیلی خوبی داره به نسبت. نظر کلی تون چی هست؟

دوستان گل نظر کلی تون اینه که اکانت آمریکا بسازیم یا انگلیس؟ اکانت آمریکا پلاسش ارزونتره و پی اس ان کارت ش هم راحت تر پیدا می شه . اما به جاش تخفیف ها و بازیای آنچنانی براش رایگان نیست. از اون ور پوند گرون تر هست و کم یاب تر اما تخفیفای خیلی خوبی داره به نسبت. نظر کلی تون چی هست؟
دوست عزیز اگه بیشتر بازی میخری و زیاد منتظر فری شدن و تخفیف نیستی یعنی بازی تا رلیز میشه میخری خب US کاملا به صرفه تره !
ولی اگه زیاد چیزی نمیخری و بیشتر دنبال بازی مجانی هستی،‌پیشنهاد میکنم یک اکانت انگلیس بخر و plus هم براش بگیر.

سلام.خبری نشد دوستان هنوز!!:-/

سلام. فعلا که همون ارور wv-33910-6 باز سروکلش پیدا شده معلوم نیست چیکار میکنن خستمون کردن جالب اینجاست رو ps3 هم با اکانت ریجن 1 .2 .امارات .سایینین مکنم میخوام برم store خطای:undergoing maintenance رو میده.

سلام دوستان.
من یه اکانت دارم که کشورش ایرلند هست (با واحد پولی یورو)، میخواستم بدونم این کارت های یک ساله ی PS4 برای ریجن های مختلف متفاوته؟ (همینایی که تازه اومده و 50 دلار باید بدی تا آنلاین بزنی)
راستی اکانت های قبلی رو میشه روی PS4 دوباره استفاده کرد؟
آخرین سوال : این Playstation 3 Wireless Stereo Headset ها روی PS4 کار میکنه؟
ممنون میشم جوابم رو کامل بدین. :-*

Shoma, hamchenan hamin error ro migiri?Man dishab emtahan kardam error psn network under maitanance ro dad vali emroz baz hamon error wv339619 ro mide.Kasi hast asan betone online bazi karde bashe ba ps4?Ya kasi bode in error ro gerefte bashe o doros shode bashe?man ba har account ie emtahan kardam hamin error ro migiram. Ba wireless ba cable harkari mikonam hal nemishe.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or