همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان اكانت امارات برا ما ايرانيها بهتره.چون سرؤر هاش به ما ميخوره.من يه مدت اكانت اروپا داشتم براي بازي انلاين مخصؤصا فيفا همش ميپريد بيرون
ولي اكانت امارات ساختم درست شد.
اصلا ريجن اكانت هيچ ربطي نداره . فقط براي خريد از استور مهمه.

اصلا ريجن اكانت هيچ ربطي نداره . فقط براي خريد از استور مهمه.

صادق حرفت درسته ولی من یه زمان که پارس انلاین داشتم خیلی به سختی ساین این میشدم با اکانت امریکا ولی با اکانت خودم (امارات)گلوله کانکت میشد
بنظرم این تفاوت اکانتها ماله تفاوت ispهاست بیشتر

پس اینجوری که شما میگید اکانت رو امارات بسازیم بهتره ؟نه؟
اخه شنیدم اکانت های ریجن 2 که پلاس دارن بازیهای بهتری و تخفیفات بهتری بهشون تعلق میگیره تا اکانتهای ریجن 1 امریکا...!

پس اینجوری که شما میگید اکانت رو امارات بسازیم بهتره ؟نه؟
اخه شنیدم اکانت های ریجن 2 که پلاس دارن بازیهای بهتری و تخفیفات بهتری بهشون تعلق میگیره تا اکانتهای ریجن 1 امریکا...!
نه فرقی نداره.
توی ps3 پلاس اروپا بهتر بود. ولی اکانت امریکا بسازی کارت هاش نسبت به اروپا ارزون تر در میاد.
امارات استورش زیاد جالب نیست و کارت هاشم بعضی اوقات گیر نمیاد.

با چیز پی ان راحت وارد می شه بچه ها مشکل از تحریم ایران هستش ماشاالله فقط همین یکی رو کم داشتیم اما خوب مثل استور اپل هستش بعضی اوقات درست می شه واسه بعضی از ایپی ها هم درسته پس الکی منتظر نشینین که مثل قبل شه یا فکر کنید مشکل از کنسوله!!

با چیز پی ان راحت وارد می شه بچه ها مشکل از تحریم ایران هستش ماشاالله فقط همین یکی رو کم داشتیم اما خوب مثل استور اپل هستش بعضی اوقات درست می شه واسه بعضی از ایپی ها هم درسته پس الکی منتظر نشینین که مثل قبل شه یا فکر کنید مشکل از کنسوله!!
شايعه درست نكنيد، الان من و يه سري ديگه بدون V-P-N و... ميريم چجوريه پس؟! تحريمي در كار نيست.
ISP ها يه سريشون دستكاري كردن، خيلي ها روي PC نميتونن به سرور هاي EA كانكت بشن.اينا حتما پورتي چيزي رو دستكاري كردن اينجوري شده.
به علاوه psn خودش مشكل داره.

شايعه درست نكنيد، الان من و يه سري ديگه بدون V-P-N و... ميريم چجوريه پس؟! تحريمي در كار نيست.
ISP ها يه سريشون دستكاري كردن، خيلي ها روي PC نميتونن به سرور هاي EA كانكت بشن.اينا حتما پورتي چيزي رو دستكاري كردن اينجوري شده.
به علاوه psn خودش مشكل داره.

دوسته عزیز شایعه نیست همونجوری که خیلی ها یا خیلی وقت می تونی راحت از اپل استور دانلود کنی از پی اس ان هم همینجوری شده اما خوب با چیز پی ان همیشه راحت می شه دانلود کرد منم اینقدر سرم می شه که پورت ها رو بستن اما خوب شاید تحریم نشده باشیم اما مشکل از طرف ما هستش ( یعنی ایرانه ) نه پی اس ان مطمن باشید!!

دوسته عزیز شایعه نیست همونجوری که خیلی ها یا خیلی وقت می تونی راحت از اپل استور دانلود کنی از پی اس ان هم همینجوری شده اما خوب با چیز پی ان همیشه راحت می شه دانلود کرد منم اینقدر سرم می شه که پورت ها رو بستن اما خوب شاید تحریم نشده باشیم اما مشکل از طرف ما هستش ( یعنی ایرانه ) نه پی اس ان مطمن باشید!!
اپل استور قضيش فرق داره، PSN هيچوقت لازم نبوده V-P-N استفاده كني و لازم هم نميشه.
شما گفتي تحريم مگرنه منم ميدونم مشكل داخليه. PSN هم مشكل داره فروم هاي خارجي رو چك كنيد يه سري ها مشكل دارن.

رضا جان اگر نظر من رو بخوای میگم حق با صادق هستش چون همونطور که صادق گفتش PSN نیازی به وی پی اِن نداره و فعلا مشکل از نظرف سرور های PSN هستش تا ببینم در 1 یا 2 هفته اینده ایا این مشکل حل میشه یا نه!!;)

من.فقط تجروبمو گفتم
هنوزم با اكانت اروپا ميرم ميپره بيرون ولي با امارات نه.
تو call of duty هم سرعت خيلي بهتره وقتي با امارات هستم.
به نظر من خيلي ربط داره.هركسي رو ديدم با اكانت امارات بهتر و بدون دردسر تر انلاين بازي ميكرد.
در هر صورت امارات هم ريجن 2 حساب ميشه.پس زياد فرقي نداره

رضا جان اگر نظر من رو بخوای میگم حق با صادق هستش چون همونطور که صادق گفتش PSN نیازی به وی پی اِن نداره و فعلا مشکل از نظرف سرور های PSN هستش تا ببینم در 1 یا 2 هفته اینده ایا این مشکل حل میشه یا نه!!;)
»ن که در حالت عادی ارورر می ده استور واسم اما با چیز پی ان امارات راحت وارد می شه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or