SleepyTurtel
کاربر سایت
ببین بزار اول یه چیزی رو بگم من:
ببین مودم من Zyxel هستش و وقتی داخل تنظیمات مودم میرم روی گزینه Network میرم اول بعدش وارد LAN میشم و از اونجا وارد Client List میشم.(رفتم داخل تنظیمات PS4 و مک آدرس من اینطوری هستش:70:9E:29:2D:5F:6B)من به خروجی لن اول PC رو وصل کردم که جالب هستش مک ادرس PC با Ps4 یکی هستش.به خروجی لن 2 360 وصل کردم که وقتی کنسول رو روشن میکنم ای پی ادرس و مک ادرس داخل تنظیمان مودم و داخل Client List میادش و به لیست اضافه میشه ولی وقتی PS4 رو روشن میکنم داخل Client List اضافه نمیشه چون PS4 رو به لن 3 وصل کردم.جالب اینجاست که مک ادرس و ای پی ادرس PC و PS4 یکی هستش و فکر کنم که بهمین خاطر هستش که PS4 وصل نمیشه.درسته!!
دوما:
دقیقا ممکن بخاطر همین اپدیت باشه اپدیت بعدی همه چی معلوم میشهولی جدا دوستان نمیدونن که مشکل از چی هستش!!
راستی دوستان بنظرتون ماله این فرمور 1.51 نیستش!!![]()
راستی دوستان بنظرتون ماله این فرمور 1.51 نیستش!!![]()
پس بعضی از دوستان مثل همین بابک چطوری وصل میشن!!واقعا خنده دار هستش این مشکل!!:d
ضمنا بنظرتون اگر کنسول رو (Initialize PS4 (Reinstall System Software کنم احتمالش هستش که درست بشه!!![]()
نه اخه من 3 روز پیش وصل شدم بعدش اولین بار که وصل شدم به Store دیگه دفعات بعدی وصل نشد.یعنی ایران رو بردن تو تحریم؟یعنی دیگه نمیشه با PS4 انلاین زد؟
خیلی ناراحت و البته عصبانی توامان هستم.یکی از دوستان در انجمن پلی استیشن پرسیده بود گفته بودن ممکنه بخاطر راه نیوفتادن سرور های سونی (مگه داره؟
) در ایران باشه.امیدوارم این باشه نه احتمالات دیگه که حتی فکر کردن بهشون هم عصبانیم میکنه
![]()
دوستان ی اپدیت دوگیگی واسه nba اومده اگرم اپدیت نکنی نمیتونی از امکانات انلاین استفاده کنی.خیلی حجمش زیاده و طول میکشه.راهی نیست از نت بگیرم و بریزم رو ps4؟
سلام دوستان شما پیشنهاد میکنید که اکانت PSN رو چ ریجن ای بسازیم بهتره؟؟ یعنی توش مشکل خرید از STORE و این چیزا وجود نداره؟؟
قیمت کارتهای PSN امریکا بهتره یا اروپا و امارات؟
ممنون میشم کسی که تجربه داره راهنماییمون کنه![]()