SleepyTurtel
کاربر سایت
ببین بزار اول یه چیزی رو بگم من:
ببین مودم من Zyxel هستش و وقتی داخل تنظیمات مودم میرم روی گزینه Network میرم اول بعدش وارد LAN میشم و از اونجا وارد Client List میشم.(رفتم داخل تنظیمات PS4 و مک آدرس من اینطوری هستش:70:9E:29:2D:5F:6B)من به خروجی لن اول PC رو وصل کردم که جالب هستش مک ادرس PC با Ps4 یکی هستش.به خروجی لن 2 360 وصل کردم که وقتی کنسول رو روشن میکنم ای پی ادرس و مک ادرس داخل تنظیمان مودم و داخل Client List میادش و به لیست اضافه میشه ولی وقتی PS4 رو روشن میکنم داخل Client List اضافه نمیشه چون PS4 رو به لن 3 وصل کردم.جالب اینجاست که مک ادرس و ای پی ادرس PC و PS4 یکی هستش و فکر کنم که بهمین خاطر هستش که PS4 وصل نمیشه.درسته!!
دوما:
دقیقا ممکن بخاطر همین اپدیت باشه اپدیت بعدی همه چی معلوم میشهولی جدا دوستان نمیدونن که مشکل از چی هستش!!
راستی دوستان بنظرتون ماله این فرمور 1.51 نیستش!!
راستی دوستان بنظرتون ماله این فرمور 1.51 نیستش!!
پس بعضی از دوستان مثل همین بابک چطوری وصل میشن!!واقعا خنده دار هستش این مشکل!!:d
ضمنا بنظرتون اگر کنسول رو (Initialize PS4 (Reinstall System Software کنم احتمالش هستش که درست بشه!!
نه اخه من 3 روز پیش وصل شدم بعدش اولین بار که وصل شدم به Store دیگه دفعات بعدی وصل نشد.یعنی ایران رو بردن تو تحریم؟یعنی دیگه نمیشه با PS4 انلاین زد؟ خیلی ناراحت و البته عصبانی توامان هستم.یکی از دوستان در انجمن پلی استیشن پرسیده بود گفته بودن ممکنه بخاطر راه نیوفتادن سرور های سونی (مگه داره؟) در ایران باشه.امیدوارم این باشه نه احتمالات دیگه که حتی فکر کردن بهشون هم عصبانیم میکنه
دوستان ی اپدیت دوگیگی واسه nba اومده اگرم اپدیت نکنی نمیتونی از امکانات انلاین استفاده کنی.خیلی حجمش زیاده و طول میکشه.راهی نیست از نت بگیرم و بریزم رو ps4؟
سلام دوستان شما پیشنهاد میکنید که اکانت PSN رو چ ریجن ای بسازیم بهتره؟؟ یعنی توش مشکل خرید از STORE و این چیزا وجود نداره؟؟
قیمت کارتهای PSN امریکا بهتره یا اروپا و امارات؟
ممنون میشم کسی که تجربه داره راهنماییمون کنه