гадюка
کاربر سایت
اسیا تک.من دستگاه رو بردم خونه دوستم ولی اونجا هم وصل نشد.اینترنت دوستمم شاتل هستش.عزیز اینترنت از کدوم شرکت میگیری ؟
اسیا تک.من دستگاه رو بردم خونه دوستم ولی اونجا هم وصل نشد.اینترنت دوستمم شاتل هستش.عزیز اینترنت از کدوم شرکت میگیری ؟
پس اگه اینجوره که هیچی مشگل از نت نیست امیدوارم مشگل از دستگات هم نباشه. ولی اقا بابک رو من ازش سوال کردم ایشون راحت داره به psn وصل میشهاسیا تک.من دستگاه رو بردم خونه دوستم ولی اونجا هم وصل نشد.اینترنت دوستمم شاتل هستش.
پس اگه اینجوره که هیچی مشگل از نت نیست امیدوارم مشگل از دستگات هم نباشه. ولی اقا بابک رو من ازش سوال کردم ایشون راحت داره به psn وصل میشه
هیچی من فک کردم اینترنت ایشون کلا به psn وصل نمیشه حالا که میگن از خونه دوستشون هم تست گرفتن نشده دیگه نمیدونم والا مشگل از کجاست البته میشه تو قسمت تنظیمات test connextion رو بزنید ببینید اینترنت تو دستگاه share میشه یا کلا نمیتونه نت بگیرهمگه اینترنت شرکتهای مختلف چه تاثیری تو وصل شدن میزه؟
اونم امتحان کردم و اینترنت تو دستگاه Share میشه حتی من ابدیت 1.51 رو هم با خود دستگاه از نت گرفتم ولی نمیدونم چرا به PSN وصل نمیشه!!هیچی من فک کردم اینترنت ایشون کلا به psn وصل نمیشه حالا که میگن از خونه دوستشون هم تست گرفتن نشده دیگه نمیدونم والا مشگل از کجاست البته میشه تو قسمت تنظیمات test connextion رو بزنید ببینید اینترنت تو دستگاه share میشه یا کلا نمیتونه نت بگیره
هیچی من فک کردم اینترنت ایشون کلا به psn وصل نمیشه حالا که میگن از خونه دوستشون هم تست گرفتن نشده دیگه نمیدونم والا مشگل از کجاست البته میشه تو قسمت تنظیمات test connextion رو بزنید ببینید اینترنت تو دستگاه share میشه یا کلا نمیتونه نت بگیره
منم میگم حرف شما درست مشگل از سرورهای psn هستش. پس چطوری بقیه دارن راحت انلاین میزنن؟؟
دوستان عزیز الان یکی بیاد به من بگه ارور
Cannot Connect To The Server
ماله چیه!!من امروز رفتم داخل سایت us Playstation و یه اکانت ساختم ولی بازم اجازه ورود به PSN رو بمن میده.اگر مشکل از اینترنت بودش که خوب بقیه کنسولام مثل ویتا و ایکس باکس هم به PSN و Live وصل نمیشدن و اگر هم اشکال از PS4 بودش نمیتونستم فرمور 1.51 رو با خود دستگاه بگیرم همچین داخل کانکشن تست هم که میرم همه چیری رو اوکی میکنه.دیگه نمیدونم این ارور مال چی هستش!!
ببین بزار اول یه چیزی رو بگم من:داداش گل اصلا اشکال نه از دستگاته نه از اکانت us قبلا گفتم من 2 هفته پیش که دستگاه رسید دستم 2 .سه بار اکانت ساختم با خود دستگاه ولی چون us نبود نتونستم وصل شم الانم وقتی دستگاه روشن مکنم با همون اکانت سنگاپور سایینین مکنه ولی تو سنگاپورps4, store راه نیفتاده حتی اپدیت بازیها رو هم دانلود میکنه این که شما الان باز با اکانت us هم وصل نمیشی هنوز جوابش معلوم نیست فقط میشه گفت اشکال همین سرورهاست باید یه مدت صبر کنیم من خودمم صبرم تموم شده ولی این الان مشکل خیلی هاست چه ایران چه اروپاوامریکا .حتی من دیشب باps3 نتونستم خطای :server is undergoing maintenance داد( سرور در دست تعمیر ونگهداری)
خوب بابک جان پس این ارور چیه که واسه ما میادش!!مگه اکانت شما هم رجین 1 نیستش!!من راحت وصل میشم
Sent from my C6903 using Tapatalk
ببین بزار اول یه چیزی رو بگم من:
ببین مودم من Zyxel هستش و وقتی داخل تنظیمات مودم میرم روی گزینه Network میرم اول بعدش وارد LAN میشم و از اونجا وارد Client List میشم.(رفتم داخل تنظیمات PS4 و مک آدرس من اینطوری هستش:70:9E:29:2D:5F:6B)من به خروجی لن اول PC رو وصل کردم که جالب هستش مک ادرس PC با Ps4 یکی هستش.به خروجی لن 2 360 وصل کردم که وقتی کنسول رو روشن میکنم ای پی ادرس و مک ادرس داخل تنظیمان مودم و داخل Client List میادش و به لیست اضافه میشه ولی وقتی PS4 رو روشن میکنم داخل Client List اضافه نمیشه چون PS4 رو به لن 3 وصل کردم.جالب اینجاست که مک ادرس و ای پی ادرس PC و PS4 یکی هستش و فکر کنم که بهمین خاطر هستش که PS4 وصل نمیشه.درسته!!
دوما: