من که با 256 راحت بازی میکردم قبل از اینکه بن شم فکر کنم همین 512 کافی باشهمن الان 512 دارم. به نظرتون اگه 1 مگش کنم راحتتر میشه بازی کرد یا اینکه همین 512 باشه؟(با توجه به اینکه پینگ یه خورده میره بالاتر)
1-اگه تازگی گرفتی 1.6 هستمن یه مقدار تازه کارم احتمالن سوالایی هم که می کنم قبلن خیلی پرسیده شده ولی راستش نتوستم کل سایتو زیرو رو کنم. من به تازگی یه کنسول الایت کپی خور شده گرفتم. حالا چند تا سوال:
1- نمی دونم ورژن frimware دستگاهم چیه، چطوری میشه فهمید؟
2- دو سه بار به لایو وصل شدم ولی توش بازی نکردم، بار اول خودش داشبوردو آپدیت کرد و دیگه اینکه آپدیت چندتا بازی رو گرفتم (که یکیش اورجیناله) و چندتا دموی بازی گذاشتم واسه دانلود. احتمال بن هست؟
3- در صورت بن شدن توی حالت آفلاین مشکلی پیش می آد؟
4- مگه اصولن با اولین ورود به لایو اکانت گولد 1 ماهه نمی گیرین؟ پس چرا ماله من سیلوره؟
5- در مورد رجیستر کردن کنسول (خصوصن قسمت آدرس و این حرفا) اگه مطلبی هست لینک بدین لطفن یا راهنمایی کنین (پیدا نکردم!)
6- فعلن چیزی نمی رسه به ذهنم تا بعد!

چه خوب شد گفتی داشت به سرم می زد به لایو وصل بشم اگه اینطوری باشه اصلا فایده نداره1-اگه تازگی گرفتی 1.6 هست
2-دیگه به لایو وصل نشو!!!تست کن ببین بازی میتونی تو هارد نصب کنی؟؟؟اگه اره- خدا رو شکر بگو و دیگه به لایو وصل نشو-هرگز-
3-بله دیگه نمتونی بازی تو هارد نصب کنی- هاردت دیگه بدرد نمیخوره
4-اولین بار که یک گیمر تگ درست کنی خود بخود 1 ماهه میده- مگر اینکه کنسولت دسته دوم باشه و قبلا 3 تا گیمر تگ روش درست کرده باشند -(از روزی که درست کردی تا 30 روز بعد تموم میشه)
5-6-شما کلا بی خیال لایو بشو رجیستر هم ولش کن-
7-باز هم میگم اصلا به لایو وصل نشو- چون دیگه نمیتونی بازی تو هاردت نصب کنی -این خودش خیلیه![]()
سیو میشه کرد -ولی بازی رو نمیتونی تو هارد نصب کنی-به لنزت فشسار میاد- دستگاهت داغ میکنه!!تازه شانس بیاری کرمی تو دستگاهت نریزن که بعد از یک زمانی 3 چراغ بده(همچین چیزی نیست ولی من مطمئنم از این کارا میکنن-خیلی خ............)فقط کل بازی رو نمی ریخت یا حتا سیو خود بازی ها هم نمی شه؟:confused:
ایول- اصلا قید لایو رو بزن و بشین با اف لذت ببرچه خوب شد گفتی داشت به سرم می زد به لایو وصل بشم اگه اینطوری باشه اصلا فایده نداره

دوستان چطور میشه Rep رو 5 ستاره کرد. لطفآ راهنمایی کنید.
حضور مستمر در لایو اصلی ترین روش برای گرفتن Rep هست.