همه چیز درباره ی Xbox Live

تورو خدا یکی کمک کنه من میخوام برای اولین بار وصل بشم ولی نمیدونم بازیهایی که قبلا تو کنسول گذاشتم باعث بن شدن میشه یا نه چکار کنم که همه اطلاعات این بازیا پاک بشه و بن نشم؟

تورو خدا یکی کمک کنه من میخوام برای اولین بار وصل بشم ولی نمیدونم بازیهایی که قبلا تو کنسول گذاشتم باعث بن شدن میشه یا نه چکار کنم که همه اطلاعات این بازیا پاک بشه و بن نشم؟
گفته میشه که تاثیری ندارن, باز اساتید نظر بدن.

----

موقع ثبت نام اکانت LIVE از من آدرس نگرفت! وقتی هم میخوام دموی بازی هایی مثله Doom یا Duke Nukem 3D رو دانلود کنم میگه این آیتم واسه محل شما موجود نیست! دستم به پاچه شلوار جینتون!

آخرین ویرایش:
یه سوال :
من وقتی روی کامپیوتر vpn رو فعال میکنم دیگه xbox از طریق کامپیوتر به لایو وصل نمیشه و تو قسمت connect to internet ایراد میگیره
هدف من دانلود مپ های کال آف 5 است ولی تو این قسمت گیر کردم
ممنون میشم جواب بدین
گود بای

موقع ثبت نام اکانت LIVE از من آدرس نگرفت! وقتی هم میخوام دموی بازی هایی مثله Doom یا Duke Nukem 3D رو دانلود کنم میگه این آیتم واسه محل شما موجود نیست! دستم به پاچه شلوار جینتون!
برای دانلود این جور آیتم ها نیاز به VPN دارین ، VPN رو هم میتونید بخرید یا از سایت های مجانی بگیرید.
البته من یه زمانی که کارم گیره VPN افتاده بود از هرجا مجانیش رو گرفتم تو بخش MTU موقع وصل شدن به لایو گیر میکرد و آخر مجبور شدم یدونه یک ماهش رو بخرم ، البته الان اون سایتی که میفروخت بسته شده متاسفانه.
شما میتونی یه اکانت جدید روی کنسولت بسازی و اون رو به Live وصل کنی چون از اکانت آفلاین اطلاعاتی گرفته نمیشه که بخواد باعث بن شدن بشه ، فقط اکانت هایی که به لایو وصل شدن مهم هستن.

یه سوال :
من وقتی روی کامپیوتر vpn رو فعال میکنم دیگه xbox از طریق کامپیوتر به لایو وصل نمیشه و تو قسمت connect to internet ایراد میگیره
هدف من دانلود مپ های کال آف 5 است ولی تو این قسمت گیر کردم
ممنون میشم جواب بدین
گود بای

ایراد قبلی رفع شد
وقتی میاد دانلود شروع بشه دیگه از منطقه ایراد نمیگیره
یه شاخ جدید رو میکنه
مینویسه :
ارور کد 80070021

آقا من از دیروز هر چی سعی میکنم GEOW 2 LIVE بازی کنم هر چی منتظر میمونم تا بازیکنی پیدا کنه هیچ اتفاقی نمیفته در صورتی که دیروز اینجوری نبود و بعد از چند دقیقه مینوشت Found Player و بعدم وارد بازی میشد ! کسی میدونه مشکل از کجاست ؟!

آقا من از دیروز هر چی سعی میکنم GEOW 2 LIVE بازی کنم هر چی منتظر میمونم تا بازیکنی پیدا کنه هیچ اتفاقی نمیفته در صورتی که دیروز اینجوری نبود و بعد از چند دقیقه مینوشت Found Player و بعدم وارد بازی میشد ! کسی میدونه مشکل از کجاست ؟!
منتظر نمونید! (من یه دفعه چند ساعت ایستادم!)
بهترین کار اینه که یه دوست پیدا کنید اون رو اد کنید و باهم برید وینگمن بازی کنید..!

منتظر نمونید! (من یه دفعه چند ساعت ایستادم!)
بهترین کار اینه که یه دوست پیدا کنید اون رو اد کنید و باهم برید وینگمن بازی کنید..!

من هستم اگه خواستی

=-------=

موقع ثبت نامه LIVE از من کشور نپرسید, فک کنم کشورم رو گذاشته آمریکا که پینگام خوب نیست باهاشون. چطوری میتونم کشورم رو عوض کنم؟

من هستم اگه خواستی

=-------=

موقع ثبت نامه LIVE از من کشور نپرسید, فک کنم کشورم رو گذاشته آمریکا که پینگام خوب نیست باهاشون. چطوری میتونم کشورم رو عوض کنم؟

انشالله ADSL گرفتید..:biggrin1: بزودی من هم میام..

فکر نکنم بشه کشور رو عوض کرد! (یه تست کن ببین یشه یا نه!)
بچه های ایرانی زیاد هستن یکم بگردی پیدا می کنی..;) (البته تو بازیسنتر!)

بله, گندش در اومد. آقا اصلا از من نپرسیده رفته اکانت رو زده از آمریکا, همینه پینگام اینقدر بده.
اگه کسی راهی میدونه لطفا بگه, من هنوز بهش آدرس ندادم. اشکان جان میگفتن که موقعی که اکانت LIVE میخری میتونی آدرس بدی ولی من الان میخوام کشور رو عوض کنم.

ظاهرا از زمان NXE دیگه موقع ثبت نام کشور رو نمیپرسه. یه جا گفت که اگه میخوای اطلاعات بیشتر بدی بگو, منم گفتم نه چون آدرس دم دست نداشتم.

بله, گندش در اومد. آقا اصلا از من نپرسیده رفته اکانت رو زده از آمریکا, همینه پینگام اینقدر بده.
اگه کسی راهی میدونه لطفا بگه, من هنوز بهش آدرس ندادم. اشکان جان میگفتن که موقعی که اکانت LIVE میخری میتونی آدرس بدی ولی من الان میخوام کشور رو عوض کنم.

ظاهرا از زمان NXE دیگه موقع ثبت نام کشور رو نمیپرسه. یه جا گفت که اگه میخوای اطلاعات بیشتر بدی بگو, منم گفتم نه چون آدرس دم دست نداشتم.

کشور اکانت شما و پینگ اینترنت شما دوتا مبحث جداست. به طور مثال کشور من آمریکا زده شده ولی این باعث افزایش پینگ یا مشکل برای من نخواهد شد.

پینگ شما ، به اینترنتت برمیگرده و به هیچ عنوان ربطی به کشورت نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or