منتظر نمونید! (من یه دفعه چند ساعت ایستادم!)آقا من از دیروز هر چی سعی میکنم GEOW 2 LIVE بازی کنم هر چی منتظر میمونم تا بازیکنی پیدا کنه هیچ اتفاقی نمیفته در صورتی که دیروز اینجوری نبود و بعد از چند دقیقه مینوشت Found Player و بعدم وارد بازی میشد ! کسی میدونه مشکل از کجاست ؟!
منتظر نمونید! (من یه دفعه چند ساعت ایستادم!)
بهترین کار اینه که یه دوست پیدا کنید اون رو اد کنید و باهم برید وینگمن بازی کنید..!
من هستم اگه خواستی
=-------=
موقع ثبت نامه LIVE از من کشور نپرسید, فک کنم کشورم رو گذاشته آمریکا که پینگام خوب نیست باهاشون. چطوری میتونم کشورم رو عوض کنم؟
بله, گندش در اومد. آقا اصلا از من نپرسیده رفته اکانت رو زده از آمریکا, همینه پینگام اینقدر بده.
اگه کسی راهی میدونه لطفا بگه, من هنوز بهش آدرس ندادم. اشکان جان میگفتن که موقعی که اکانت LIVE میخری میتونی آدرس بدی ولی من الان میخوام کشور رو عوض کنم.
ظاهرا از زمان NXE دیگه موقع ثبت نام کشور رو نمیپرسه. یه جا گفت که اگه میخوای اطلاعات بیشتر بدی بگو, منم گفتم نه چون آدرس دم دست نداشتم.
چرا, تو بازی هایی که سرور اروپا و آمریکاشون جداست, شما اگه زده باشی از آمریکا هستم, شما رو به آمریکا وصل میکنن تا پینگ بهتری بگیری. من تو WaW هم هر صدایی میشنوم لهجه آمریکایی داره. چون پینگ ما با اروپا بهتره, من میخوام کشورم رو آمریکا بزنم.
منظور از آدرسی که گفتم و ازت خواسته اطلاعات billing information هست: مثل نام، آدرس محل زندگی، کد پستی و ... خود کشور رو نمی شه تعیین کرد. گفتم کشور رو خودش از روی کشوری که اون live id که باهاش رجیستر می کنین هست تعیین می کنه.ظاهرا از زمان NXE دیگه موقع ثبت نام کشور رو نمیپرسه. یه جا گفت که اگه میخوای اطلاعات بیشتر بدی بگو, منم گفتم نه چون آدرس دم دست نداشتم.
نمی شه.بچه ها اگه کسی میدونه چطوری میشه این کشور رو عوض کرد, ممنون میشم کمکی کنه.
دقیقا همینطوره!پس با تو جه به جواب شما با بالا بردن سرعت چیزی عوض نمیشه .
اگر میشه دوستان دیگه ام بیان واین مشکل رو بررسی کنند
باتشکر
اینم از نتیجه ی تست : http://rapidshare.com/files/269963345/pppping.JPG.htmlدقیقا همینطوره!
شما باید پینگ اینترنتت خوب باشه که از سرعت خیلی مهمتره.
برای تست پینگ به Run رفته. cmd رو تایپ کنید. در پنجره ی باز شده تایپ کنید : ping www.yahoo.com
باید ببینید جلوی Time چه عددی میزاره. نتیجش رو اینجا بگید ببینیم چند مرده حلاجه.:biggrin1: